Mik a céljai a tanfolyam?

Az E1 Enterprise műveletek természetesen magában foglalja a kilenc egységet alkotó tekintélyes CIMA Professional Chartered Management fiók képesítést.

  • Nyerjen betekintést a társadalmi, politikai és gazdasági összefüggésben az üzleti, beleértve a megjelenése nagyobb gazdaságok szerte a világon, hogy fontos a offshoring és outsourcing és a hatása a nemzetközi makrogazdasági folyamatok alapján a szervezet kompetitív környezetben.
  • Megérteni a kapcsolatot a belső és külső irányítás a szervezet.
  • Értsék az információ értékét, és az oka a fokozott függés információs rendszerek által látott szervezetek világszerte, valamint hogy ezek az információs rendszerek átalakítása a technológia fejlődésével.
  • Megtanulják, hogyan kell leküzdeni a problémákat, hogy lehet szembe végrehajtása során az információs rendszerek, és hogyan kezeljük információs rendszer olyan tevékenységek tekintetében, a szélesebb szervezet, beleértve a kapcsolódó költségeket, előnyöket, biztonsági kérdések és a rendszer átalakításának módszereit.
  • Ismerje meg a különböző módszereket minőség mérése, hogyan lehet megvalósítani egy minőségi program.
  • Fedezze fel a fogalom a marketing, a kifejezés meghatározásával és az eltérő gazdasági környezet, valamint a különböző elméletek a fogyasztói magatartás.
  • Megérteni a kapcsolatot a piackutatás, szegmentáció, a helymeghatározás és célzás, és megtanulják, hogyan kell alkalmazni a különböző eszközöket az egyes rész a mix.
  • Azt a szerepet a branding és a márkaérték szervezeten belüli marketing stratégia.
  • Tudjon meg többet a szerepe az emberi erőforrások szervezeten belül, annak funkcióit és hogyan az osztály pozitívan járulhat felé üzleti sikere

Ki szánt?

Bárki, aki szeretné javítani a vezetői számviteli ismeretek.

Követelményei

Nincsenek hivatalos előfeltételei, hogy ezt az utat, de annak érdekében, hogy a vizsgálat, a diákok kell, hogy tartsa a CIMA Certificate in Business Accounting vagy azzal egyenértékű.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Mint képzett könyvelő Management akkor várható, hogy keresni egy fizetést körülbelül £ 32K további kilátások vezető pénzügyi kontroller, Mérlegképes könyvelői, pénzügyi igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
150 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date