Mik a céljai a tanfolyam?

Az F1 pénzügyi műveletek természetesen magában foglalja a kilenc egységet alkotó tekintélyes CIMA Professional Chartered Management fiók képesítést. Ez bemutatja, hogy számos alapvető pénzügyi elveket belül az üzleti számvitel.

  • Értsék meg a különböző típusú adó, amelyet alkalmazni lehet, hogy egy beépített üzleti, beleértve a közvetlen adók a vállalat kereskedelmi nyereség és a közvetett adók által gyűjtött a cég, és megismerhetik az adminisztráció őket.
  • Azokat a helyzeteket, amelyekben a külföldi adókötelezettségek (jelentéstételi és felelősség) léphetnek fel és módszerek tehermentesítő külföldi adó és a nyereség további betekintést alkalmazottja adózás.
  • Megértjük, hogy a nyilvántartás vezetésére és annak fontosságát, hogy tapadó bevallási és fizetési határidők.
  • Megtanulják, hogyan kell készíteni a társasági adó számítások, és bizalommal végrehajtásában őket.
  • Megérteni, hogy miért szabályozó számviteli és pénzügyi beszámolási van szükség; megtanulják a szerepe a külső könyvvizsgáló, a központi elemei a könyvvizsgálói jelentést, és miért a pontos és részletes pénzügyi beszámolási megegyezik a legjobb gyakorlatot.
  • Értsék meg a CIMA kódex Hivatásos könyvvizsgálók etikai-vel kapcsolatos információk jelentési, biztosítási és az adózás tevékenysége egy könyvelő, így alkalmazza a tudást a jövőben a szakmai pozícióját.
  • Megtanulják, hogyan kell készíteni a teljes pénzügyi kimutatások egy cég és konszolidált kimutatások egy csoport.
  • Ismerje a nemzetközi szabványok és a számviteli szabályok és hogyan alkalmazzák őket, hogy egy sor kérdést, hogy akkor szembe kell néznie során a karrier

Ki szánt?

Mert bárki, aki szeretné, hogy növeljék a pénzügyi műveletek tudás, a szakértelem és a bizalom.

Követelményei

Nincsenek hivatalos előfeltételt az természetesen ajánljuk diákok, hogy tartsa a CIMA Certificate in Business Accounting vagy azzal egyenértékű.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Mint képzett Finance Manager akkor számíthat arra, hogy keresni egy fizetést körülbelül £ 37K további kilátások vezető pénzügyi kontroller, pénzügyi igazgató, Pénzügyi és adminisztrációs igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
150 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date