Mik a céljai a tanfolyam?

Cima Professional - stratégiai szinten (E3) végzettség egyike a három modulok teszik ki a stratégiai szinten a tanúsítványt. A cél az E3 természetesen az, hogy előre a tudás és a készségek, így a tervezés és megvalósítsák, ami javíthatja a teljesítményt egy vállalkozás.

  • Ismerje meg, hogyan külső tényezők, beleértve az érdekelt felek, a társadalom, a beszállítók és az ügyfelek, hatással lehet a szervezet stratégiáját.
  • Megértsék az információs rendszerek olyan szervezet, beleértve az informatikai és az internet.
  • Meg kell birkózniuk azzal a fő elemei a változás folyamatát, így segíthet tanácsot szervezet hogyan kezeli a változással szembeni ellenállást, és mit lehet kiváltani a változásokat az első helyen.
  • Megtanulják, hogyan kell tanácsot, ajánlja és megvalósítja a változást programot, és megtanulják a vezetés szerepe a változás folyamatát.
  • Megértése és értékelése a folyamat stratégia fejlesztése, beleértve stratégia kialakítása, a különböző stratégiai lehetőségek, a különböző szervezeti felépítését és szerepét rendezők a folyamatban.
  • Értékelje a különböző eszközöket és technikákat, kvalitatív és kvantitatív, amelyeket a stratégiai fejlesztési folyamatok, beleértve a trend elemzése, a rendszer modellezése és a Delphi módszer.
  • Nyerjen betekintést a megfelelő ellenőrzési módszerek és tud ajánlani őket megfelelően a stratégia végrehajtása.
  • Megtanulják, hogyan kell ajánlani megoldást problémáira belül teljesítmény kezelésére, valamint hogy értékelni tudja az alternatív modellek a teljesítmény-menedzsment, mint például a Balanced Scorecard.
  • Növelje tanácsadó készségek és megtanulják, hogyan kell szakszerűen módosításokat javasol az információs rendszerek, amikor egy szervezet stratégiájának előnyös lenne a változás.

Ki szánt?

Ez természetesen egy értékes erőforrás mindenki számára tanulmányozása felé CIMA Professional Chartered Management Accounting végzettség, vagy bármilyen üzleti professzionális szerezzenek a vállalati stratégia.

Követelményei

A diákok kell, hogy először érte el a CIMA működési és irányítási szint a képesítések előtt tudnak elérni CIMA Professional minősítést.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Mint képzett pénzügyi vezető számíthat keresni a fizetés körülbelül £ 37K további kilátások vezető pénzügyi kontroller, pénzügyi igazgató és pénzügyi igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
150 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date