Mik a céljai a tanfolyam?

A tematika bontani három egység; megfogalmazása pénzügyi stratégia, finanszírozási döntések és a beruházási döntések és projekt ellenőrzés.

 • Megismerhessék a lehetséges stratégiai pénzügyi céljait a szervezet, és megismerhetik a külső és belső tényezők, amelyek hatással pénzügyi stratégiát.
 • Ismerje meg a három legfontosabb döntéseket a pénzügyi irányítás - befektetési, finanszírozási és osztalék - és többet megtudni a kapcsolat a három.
 • Ismerje jelenlegi és a felmerülő problémák a pénzügyi és külső adatszolgáltatási, beleértve az új számviteli standardok és a környezeti tényezők.
 • Ismerje meg, hogyan értékeli a finanszírozási igény a szervezet, és hogyan lehet megvalósítani a célokat és stratégiákat, ami a megvalósításukhoz, beleértve mind a rövid távú és hosszú távú célokat.
 • Ismerje meg a rendelkezésre álló alternatív módszerek elérésének finanszírozási követelmények, beleértve az érdekelt felek, a beruházások, a hosszú távú adósság és módszereit az értékpapír-kibocsátó és az értelemben, hogy ezek finanszírozási döntések által a végső mérleg szerkezetét.
 • Ásni működésének tőzsdék, beleértve a hatékony piacok elmélete és hogyan részvényárfolyamok számítják.
 • Szerepének megértése a kincstári funkció és az előnyei / hátrányai létrehozásáról Treasury szervezeten belül.
 • Megtanulják, hogyan kell értékelni a befektetési döntéseket, beleértve a költségeket, előnyöket és kockázatokat az adott projektek és azok pénzügyi és stratégiai következményeit.
 • Nézd egyesülés, felvásárlás, illetve annak megszüntetésével, mint potenciális lehetőségeket, valamint a kilépési stratégiák és a mögöttes okok.
 • Nyerjen betekintést a különböző lehetséges beruházási projektek, hogyan kell végrehajtani őket, és ezeket hogyan lehet ellenőrizni, beleértve a post-befejezését ellenőrzések.

Ki szánt?

Ez természetesen egy értékes erőforrás mindenki számára tanulmányozása felé CIMA Professional Chartered Management Accounting képesítést.

Követelményei

A diákok kell, hogy először érte el a CIMA működési és irányítási szint a képesítések előtt tudnak elérni CIMA Professional minősítést.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Mint képzett Management Accountant akkor számíthat arra, hogy keresni egy fizetést körülbelül £ 32K további kilátások vezető pénzügyi kontroller, pénzügyi igazgató és pénzügyi igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
150 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date