Read the Official Description

Mik a céljai a tanfolyam?

Ez természetesen magában foglalja mind a pénzügyi és nem pénzügyi kockázatok kezelése, valamint a stratégia. Megtanulják, hogyan kell értékelni és végrehajtani ötletek, hogy segítsék ezeket a kockázatokat, és biztosítani szervezet sikeréhez.

  • Ismerje meg a társadalmi, politikai és gazdasági összefüggésben az üzleti, beleértve, hogy milyen ellenőrző rendszereket lehet megvalósítani, hogy hatékony kezelése érdekében a szervezet, és hogyan lehet megoldani problémákat, amelyek akkor merülhetnek fel miatt gyengeség, ezekhez a rendszerekhez.
  • Ismerje meg a különböző típusú kockázatok, amelyek hatással lehetnek a szervezet, beleértve a pénzügyi, a nyersanyagárak és az üzleti kockázatok - mint a csalás, a szerződéses elégtelensége vagy elvesztése hírnév - és hogyan lehet számszerűsíteni a szervezet kockázati tényezőkről és erről jelentést készít.
  • Értékelje a különböző kockázatkezelési stratégiákat lehet végrehajtani, és megérteni a célját a belső ellenőrzési rendszerek nem csak a potenciális kockázatokat, de fontos szerepe van az őket kezelő.
  • Hogy mi teszi a jó vállalatirányítás, ha kapcsolódik a belső kontrollok és megtanulják értékelni az etikai kérdések is kockázatos lehet a szervezet számára.
  • Ismerje ellenőrzési folyamat és a különböző eszközök, amelyek során alkalmazandó; megérteni az elveket az ellenőrzési és felülvizsgálati folyamat, és megtanulják, hogyan kell megoldani a problémákat a gyakorlati alkalmazás során.
  • Ás még jobban a tárgyak a vállalatirányítás és az etikai kérdések is szembe kell néznie egy szervezet.
  • Elemezzük a pénzügyi kockázatokat, amelyek egy szervezet lehet szembe, és azok lehetséges forrásait.
  • Nézd meg a különböző alternatív kockázatkezelési eszközök, a számviteli következményeit és hatásait a különböző módszerek, hogy fedezi.
  • Nézd meg a kockázatok és előnyök a információs rendszerek, beleértve a az internet használatát és Intranet egy szervezeten belül, a kiszervezés és a változások a szállítóval.

Ki szánt?

Ez természetesen egy értékes erőforrás mindenki számára tanulmányozása felé CIMA Professional Chartered Management Accounting képesítést.

Követelményei

A diákok kell, hogy először érte el a CIMA működési és irányítási szint a képesítések előtt tudnak elérni CIMA Professional minősítést.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Mint képzett Management Accountant akkor számíthat arra, hogy keresni egy fizetést körülbelül £ 32K további kilátások vezető pénzügyi kontroller, pénzügyi igazgató és pénzügyi igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program taught in:
Angol

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
150 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment