Mik a céljai a tanfolyam?

Az F2 Financial Management kurzus egyik vezetői szinten trió kurzusok felé CIMA Professional Chartered Management Accounting képesítést.

  • Megtanulják, hogyan kell készíteni a teljes körűen konszolidált pénzügyi kimutatások egyes cégek és csoportok.
  • Megérteni az elveket a számviteli tőke programok és nézd meg a devizaárfolyamok és a változásokat, hogy előfordulhat, beleértve a különbség a záró árfolyam és történelmi árfolyam módszereket.
  • Ismerje meg, hogyan a számviteli elvek összefüggésben lehet a számviteli kérdések a kortárs érdeklődés, beleértve a problémák által elviselt profit mérés, olyan esetben, amikor a fedezeti finanszírozási és amortizált bekerülési megfelelőek, és kérdéseket érintő nyugdíjrendszerek.
  • Megtanulják, hogyan kell előállítani egy arány elemzés pénzügyi kimutatások és az azokat alátámasztó dokumentumok, amely magában foglalja az értelmezést számviteli arányok és a korlátozások az ilyen típusú elemzés, például az összehasonlíthatóság a vállalkozások és a számviteli politika.
  • Megtanulják, hogyan kell elemezni a pénzügyi kimutatások, többek között, hogyan értékeli teljesítményét és helyzetét, információk alapján megállapította, a kimutatások.
  • Meg kell birkózniuk a kortárs fejlemények a pénzügyi és nem-pénzügyi jelentések, beleértve a konvergencia az IFRS és a US GAAP (valamint a megértés a különbség, hogy rendelkeznek), a környezeti és társadalmi számviteli kérdések és a humán erőforrás számvitel.

Ki szánt?

Ez a tanfolyam nagyon hasznos, ha meg szeretné adni a pénzügyi menedzsment ismeretek önéletrajzát vagy portfolió a készségek.

Követelményei

A diákok kell, hogy először érte el a CIMA üzemeltetési képzettséggel, mielőtt lépni a CIMA vezetői szint képzés.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Mint képzett Management Accountant akkor számíthat arra, hogy keresni egy fizetést körülbelül £ 32K további kilátások vezető pénzügyi kontroller, pénzügyi igazgató és pénzügyi igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
150 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date