Mik a céljai a tanfolyam?

A P2 Performance Management kurzus megvalósításához járul hozzá a CIMA Professional Chartered Management Accounting képesítést.

 • Megérteni a költségek és a bevételek, a tekintetében az árképzés és a termék döntéseket. Ismerje meg az elveket a döntéshozatal és megérteni a konfliktus kérdések során felmerülő döntési folyamatokban, és hogyan kell kezelni őket hatékonyan.
 • Megtanulják, hogyan kell elemezni a rövid távú ár- és termék döntéseket, és hogyan bizonytalanság és a kockázat is befolyásolhatja döntési modellek segítségével CVP elemzést.
 • Meg kell birkózniuk az árstratégia, és megérteni a pénzügyi következmények, amelyek részt vesznek, beleértve a profit maximalizálása, a piaci futást és termékcsomagok.
 • Megtanulják, hogyan kell értékelni technikák elemzésére és kezelésére biztosításához szükséges költségek versenyelőnyt. Összehasonlítani és szembeállítani funkcionális költségek elemzése és értékelemzés.
 • Megtanulják, hogyan kell készíteni költsége minőségi jelentések, és megérteni és alkalmazni a legfontosabb elemei a Pareto-analízis.
 • Megérteni az elveket, amelyek hozzájárulnak a használata költségvetések ellenőrzése, beleértve a koncepció felelősség számviteli és a különböző irányítható és irányíthatatlan költségek is felmerült.
 • Ismerje meg, hogyan értékeli teljesítményét használó költségvetések segítségével arány elemzés, "mi lenne, ha" forgatókönyvek és a rögzített és rugalmas költségvetési beszámolók.
 • Alkalmazni a tudást a költségvetések ellenőrzés több különböző vezetési kérdések.
 • Tudjon meg többet a szervezet felépítése, és a látszat, hogy azt a felelősséget számvitel.
 • Alkalmazza döntéshozó tudást, amit megszerzett forgatókönyvek alkalmas költséghely vezetők és befektetési központ vezetők.
 • Nyerjen betekintést a következményeket, hogy előfordulhat követő felosztása szervezet a felelősségi központok.

Ki szánt?

Ez a tanfolyam nagyon hasznos, ha meg szeretné adni a gyakorlati teljesítmény-menedzsment készségek önéletrajzát vagy portfolió a készségek.

Követelményei

A diákok kell, hogy először érte el a CIMA üzemeltetési képzettséggel, mielőtt lépni a CIMA vezetői szint képzés.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Mint képzett könyvelő Management akkor várható, hogy keresni egy fizetést körülbelül £ 32K további kilátások vezető pénzügyi kontroller, pénzügyi igazgató, Pénzügyi és adminisztrációs igazgató.

Forrás: PayScale

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

173 további kurzus E-Careers »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
150 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date