Read the Official Description

Mik a céljai a tanfolyam?

Tudjon meg mindent a tudást meg kell, hogy adja át a CompTIA Mobility + (MB0-001) vizsgálata ezzel szakszerűen kialakított pályán.

  • Ismerje over-the-air technológiák rész a WiMAX, rádiófrekvenciás, RF teljesítmény szórakoztató, antennák, irányító testületek és rendeletek.
  • Minden, amit tudni kell a hálózati infrastruktúrát, beleértve a hálózati alapjait, OSI modell felülvizsgálat nélküli kifejezéseket és a technológia, a vezeték nélküli média és kommunikáció, egységes vezeték nélküli építészet és SSID és VLAN-ok.
  • Mobil eszközök kezelése, profilok és politika, a vállalati e-mail és üzenetküldés, vezeték nélküli helyszíni felmérések és a vezeték nélküli készülék kezelése.
  • Mester alapvető biztonság területén, beleértve a mobil eszközök biztonsága, hálózati biztonság, a biztonsági protokollokat, EAP áttekintése, titkosítás áttekintése, a közös biztonsági hibaelhárítás és a lehetséges kockázatok
  • Wireless hibaelhárítás

Ki szánt?

Ez persze minden informatikai szakember, aki arra törekszik, hogy szakosodni a mobil környezetben, egy olyan világban, ahol a szaktudás sokkal az igény.

Követelményei

Nincsenek előfeltételei a kurzus, de ajánljuk a legalább 18 hónapos szakmai gyakorlat alkalmazása a mobil eszközök vállalkozás.

Mi jelzi a tanfolyam szét?

Több mint 70% -a vállalatok már tett befektetés építeni mobilitási megoldásokat. Lehet, hogy ebbe a gyorsan növekvő részét az egyre növekvő IT és távközlési ipar.

Forrás: Valóban

Mi történik, miután a tájékoztatást kérő?

Miután érdeklődött akkor a kapcsolatot az egyik szakember karrier tanácsadók, akik képesek lesznek az Ön számára minden további szükséges információ.

Program taught in:
Angol

See 173 more programs offered by E-Careers »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
175 GBP
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment