Read the Official Description

Mixology tanfolyam

Különbséget alakításában, mint egy profi csapos

Ez a tanfolyam Coctelería, akkor előkészíti szakmailag az egész világ a koktélok és a szolgáltatás, megtudhatja az a szakmai etika és a titkait, az előkészítéstől és összeszerelése a bárban, hogy a szolgáltatás, a tudás egyes eszközök, italok, típusait és hogyan egyesíti őket.

Ez a tanfolyam megtanítja koktélok a legmodernebb technikák kombinációját elismert nemzeti és nemzetközi szinten. Amellett, recept Koktélok elengedhetetlen az edzés, mint egy csapos.

Napirend

  • Bevezetés és a történelem - az ütést. Első koktél. Század a században. Családok koktélok évtizedek óta. A Seca törvény. Fejlemények a bárokban és italok. Lepárlás
  • A bár -. 'S Bar. A mise-en-helyen. Service hopping. Coffee. Bár a világban
  • Szerviz állomás és Poharak -. Szükséges elemeket. A központi állomás. Poharak. Az American Bar
  • Típusú italok -. Legtöbbet fogyasztott szeszes italok. Lepárlás. Cognac és Armagnac brandyes. Marc és Marc szellemeket. Pálinkák. Ron Cachaça és a tequila. Grain Spirits. Anises. Vermut. Likőröket. Szőlőbor. Whisky és bourbon
  • Anyag és művészet mix -. Szükséges elemeket. Előkészítés módszereket. Készségek feldolgozás. Dekoráció
  • Összetevők - folyékony alkoholisták. Párlat növények. Grain szellem. Mások. Alkoholmentes folyadék. Szilárd összetevőket. Ízlelés
  • Recept koktél (modern klasszikusok) -. Előzetes megfontolások. Nincs alkohol. Stimulánsok. Classics. Asztal. Típusai alkoholok. Shots. Koktélok Index

Célok

Koktél Course, fog kapni:

  • Ismerje meg az etikai csapos
  • Ismerje a fajta szeszes italok és likőrök
  • Ismerje meg a koktélok, osztályozza őket megfelelően, hogy milyen típusú italt használni.
  • Ismerd meg az eszközöket használják.
  • Ismerje meg a folyamat, amikor készítmények (shaker vagy keverő üveg)
  • Ismerje a történelem, eredetét és előállítási módja az egyes italok
  • Ismerje üvegáru megfelelően használják az egyes fejlesztési.

Állásajánlatok

A csapos kurzus célja, hogy mindazoknak, akik szeretnének szerezni, javítani vagy frissíteni a képzés ebben a szektorban a speciális képzést, hogy vegye fel a munkát, mint a csapos a pubok, a klubok vagy a fej bárban.

Program taught in:
Spanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date