Cserkész és játékelemző szakember online

Általános információk

Program leírás

Miért válassza ezt a programot?

Ez az online tanfolyam lehetővé teszi, hogy elmélyüljön az MBP felderítő modellben, valamint a professzionális cserkészet működésében és használatában. Kihívásokkal és játékmechanikával (gamifikációval), valamint egy olyan történettel fogod megtenni, amely egy junior cserkész cipőjébe sodorja, aki nemrég érkezett egy profi csapathoz. Röviden, kényelmes, vonzó és motiváló módon férhet hozzá a személyes program minden tartalmához: megtanulja, hogyan ismerje meg a cserkészet meglévő típusait, és azonosítsa a játékos elemző elemeket egyenként és csapat, valamint az összes kulcs az ellenfél teljes jelentésének elkészítéséhez.

Különösen ismeri a legmodernebb elemzési technológiai eszközöket, és megtanulja, hogyan használhatja egyiküket az információk módszertani minták szerinti összegyűjtésére, megrendelésére és értelmezésére, és szembeszálljon a versennyel mind a csapatában, mind a rivális elemzésében. Mindez önállóan, de a tanultak megosztása a közösséggel és az MBP tanárokkal is.

Végül ezen a tanfolyamon ismeri a játékelemzés alapjait és a versenyekből származó információk gyűjtését, hogy később koherens és hatékony döntéseket hozzon.

 • Dedikáció: 45 óra (9 hét)
 • Következő kiadás: 2020. november 27
 • Minősítés: Cserkész szakember az MBP Edzők Iskolájából
 • Tanuljon a saját tempójában és az Önnek jobban megfelelő időben

Mit tanulsz?

 1. Az egyéni és kollektív viselkedés ismerete, leírása és értékelése.
 2. A futballisták képességeinek és képességeinek elemzése és optimalizálása a nagy teljesítményű szakaszban.
 3. Megérteni és tanácsot adni a versenyképes futballcsapatok egyéni és csoportdinamikájáról.
 4. A futball strukturális és dinamikus aspektusainak megfigyelése.
 5. A csapat összes játékfázisának és pillanatának mélyreható elemzése.
 6. A játékelemzéshez a legmegfelelőbb stratégiák, módszerek és technológiák kiválasztása és alkalmazása.
 7. Ismeretek megszerzése az elemző panelek létrehozásáról és a projektek elemző szoftverekben történő felhasználásáról.
 8. Adatok megosztása jelentések és cselekvési javaslatok vagy módszertani minták segítségével.

Hogyan fog tanulni?

 • Élő elemzése. Élőben elemezve a La Liga egyik, Barcelonában található csapatát: FC Barcelona vagy RCD Espanyol.
 • Információ. A versenyképes futballhoz közvetlenül vagy közvetetten kapcsolódó információk keresése, kezelése, elemzése, összesítése és összekapcsolása.
 • Jelentések létrehozása. Fedezze fel, hogyan készítsen jelentéseket edzők, játékosok, vagy a csapat és az intézmények számára, ideértve a technológiai eszközök használatát is.
 • Felismerés. A sportteljesítmény elemzésének legfontosabb szempontjainak felismerése.
 • Delving. Bemutatkozás a foci általános és speciális aspektusaiba
 • Csapat. Önállóan és csapatként dolgozik.

A tanfolyam szerkezete

Gratulálunk! Most írt alá ifjúsági cserkészként az MBP . Nyolc mérkőzésre vagyunk a döntőtől, és segítségünkre van szükségünk a célunk eléréséhez. Tudjuk, hogy ez nem lesz könnyű, és keményen kell dolgoznunk az elkészítésén, de mindenki erőfeszítésével sikerrel fogunk járni!

E nyolc mérkőzés során megtanulja a profi cserkészet működését és használatát. Ehhez meg kell haladnia a különböző fázisokat, amelyek ezt a tanulási folyamatot alkotják: az elmélet tanulmányozása az öltözőben, a gyakorlatban való gyakorlása az edzés során, a mérkőzés során tanultak végrehajtása és a végén, megosztva a sajtótájékoztatón.

 • Megfelel az 1. és 2. MBP felderítő modellnek. Ismerjük a cserkészetet és annak funkcióit, meglátjuk különösen az MBP megközelítését és azonosítani fogjuk a különböző elemzési típusokat.
 • 3. mérkőzés. A csapat felépítése és dinamikájának elemzése. Felfedezzük az olyan fogalmakat, mint a hivatalos hívás és a játékrendszer, tanulmányozzuk a játékosokat helyzetük szerint, és megtesszük az első lépést a csapat dinamikus elemzésében.
 • 4. mérkőzés. Támadó szakaszelemzés. Ebben a modulban elemezzük a támadási fázist annak három alfázisában: indítás, felépítés és befejezés.
 • 5. mérkőzés. Védekező szakasz elemzése. Itt részletesen megismerjük a védekezési fázist: a védelmi blokk három típusának elemzését és a közvetlen játék védelmét.
 • 6. mérkőzés. Átmeneti fázisok elemzése. Mind a támadásból a védekezésbe, mind a védekezésből a támadásba való átmenetben elmélyülünk.
 • 7. mérkőzés. Stratégiaelemzés. Elemezzük a különböző szettdarabok stratégiáját: szögletrúgások, szabadrúgások, bedobások és büntetők.
 • 8. mérkőzés. Módszertani minták.
 • Tantervek közötti projekt. A pálya teljesítéséhez külön-külön el kell végeznie a profi csapatok által lejátszott két mérkőzés elemzését. El kell elemeznie a struktúrát és a dinamikát, a különböző játékfázisokat és végül a stratégiát. Ehhez egy videoelemző programot fog használni, amely a hivatásos felderítők egyik legfontosabb eszköze.

vélemények

"100% -ban ajánlott tanfolyam, úgy határozhatnám meg, hogy olyan tanfolyam, ahol élvezni fogja a tanulást. Az MBP módszertana és bemutatása nagyon magas színvonalú, nagyon hasznos egy csapat és egy mérkőzés elemzésének minden részletének felfedezéséhez. " Jesús Galilea

"Javaslom a felderítő és játékelemző tanfolyamot az MBP Edzők Iskolájában annak érdekében, hogy bővítsem az ismereteket arról, milyen a játék. Ezenkívül köszönöm szépen az MBP minden emberének kezelését, akik mindenkor segítettek nekem . " Luís Omar Tapia

"A tanfolyam nagyon hasznos volt számomra sok olyan dolog megrendelésére és hangsúlyozására, amelyeket néha láttam, de amelyeket nem álltam meg elemezni, ami megakadályozott abban, hogy valódi jelentőséget tulajdonítsak az egyes koncepcióknak. Ezenkívül képes voltam elemzésemet és felépítésemet szervezni szakaszokban, ez segített abban, hogy a munkám szakszerűbb és világosabb legyen. " Manuel Mayo

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

MBP School of Coaches’ mission is to “optimize the tactical level of the coaches to their maximum exponent” thanks to the patented MBP Method that is being used by professional coaches and players in ... Tovább

MBP School of Coaches’ mission is to “optimize the tactical level of the coaches to their maximum exponent” thanks to the patented MBP Method that is being used by professional coaches and players in more than 15 countries already. Kevesebb