Légy
Junior Web Developer
100% REMOTE | 100% Teljes munkaidős | 100% valódi munkahelyeket

351

Mi Makers Academy Remote?

Szakmai Akadémia Remote egy pályán, mint senki más - teljesen online magával ragadó, teljes munkaidős, és teljes mértékben összpontosít szerzés Önt az első munkahely, mint fejlesztő.

Töltöttük az elmúlt néhány éve kutatja és finomítani, hogyan kell átalakítani az embereket, szoftvermérnök, de nem mindenki tudja mozgatni Londonba, hogy csatlakozzon hozzánk személyesen campus.

Februárban 2015 elindítottuk Makers Academy Remote: persze, hogy kihasználja minden itt tanult meg Makers Academy hogy segítse az embereket a világ minden tájáról, hogy megtanulják kód - a kényelem a saját otthonában.

Ez tényleg működik?

Mi vagyunk a korai szakaszban, de az eddigi eredmények már hihetetlenül pozitív, a diplomások Makers Akadémia Remote I figyelembe átlagosan 28 nap munkát találni.

Azóta már elindította a 3. és 4. Szakmai Akadémia Remote tanfolyamok, még nagyobb és még jobb, és ők ELADVA!

Regisztrálj most a következő három verziójának fantasztikus távoli tanulási lehetőséget. a helyek pontosan korlátozott, ezért alkalmazzák most, mielőtt túl késő lenne.

Lépésről-lépésre oktatás

Az egyik fő probléma az emberek, amikor a tanulás kódot tudja, mi annak érdekében, hogy megtanulják a dolgokat. Amennyiben megtanulni a HTML először, majd a Ruby? Vagy talán kezdeni Javascript és a munka az utat a sínek?

Mi távolítsa el ezt a sorompó tananyag - kialakítani a legfinomabb szoftvermérnök - végigvezet a legjobb módja annak, hogy megtanulják az egyes darabok külön-külön, akkor hogyan, hogy illeszkedjen őket együtt, mindig a legújabb és legjobb gyakorlatokat.

Ellentétben az összes többi online, vagy távoli programok, akkor nem csak tanulni szintaxis. Meg fogod tanulni, hogy lesz egy mérnök. Majd megtanulják elvei szoftver kivitelezés. Meg fogod tanulni, hogy írjon az elegáns, olvasható, szép kódot, és máris Fielding több állásajánlat eredményeként.

pair

Tanulás, hogyan kell kódolni kihívás lehet - de ez sokkal könnyebb, ha azt másokkal.

Szakmai Akadémia Remote az első online és távoktatási program, amely összeköti, más résztvevőkkel, amely lehetővé teszi, hogy pár programot távolról velük valós időben.

250

Peer-to-peer modell

A dolog, ami Makers Akadémia különlegessé mi nem olyanok, mint a normális iskolába. Igen, van edző, de nem, nem egész nap "az osztályban." Mi egy peer-központú modell, így megtanulják kreatív, projekt-alapú fejlesztés, csakúgy, mint a munkahelyen. Bár akkor hozzáférhet egy tapasztalt természetesen facilitátor, aki majd elvezet titeket minden esetben igyekszik műhelyek és kisebb szekciókban, és amely segít, ha elakad, a túlnyomó többsége a tanulást fogja támogatni a többi tag a korosztály.

Szakmai Akadémia Remote az első online / offline javaslatot az a személy, aki komolyan veszi a tanulást, hogyan kell kódolni. Van egy csomó források ott megismerése kis darab a puzzle, de Makers Akadémia Remote az első, hogy hozza össze mindent, így tiszta utat a munkát, mint a junior web fejlesztő, és a támogatási rendszert, amely nyomja meg, több mint a célvonalon.

Beiratkozott egy diák Makers Academy Remote azt jelenti, hogy tölteni a következő 12-16 hét szimuláló élet, mint a fejlesztő, ezzel a napi stand-up és a csapatmunka a valós projektekben. Ez hozza meg a fantasztikus helyzetbe, miután végzett, amíg van egy tonna tapasztalat, hogy a legtöbb kezdő csak remélni.

Valódi munkahelyeket a végén

Ellentétben az összes többi "Learn to Code Online" lehetőség van arra, diplomások Makers Akadémia Remote befejezni a programot nagyon foglalkoztatható "kézműves" fejlesztők, mint a diákok Makers Academy HQ.

Miután végzett, a felvételi csapat fog dolgozni, mint ők a mi rendszeres hallgatók, így interjú képzés, csinál gyakorlat műszaki vizsgálatok és bemutatja, hogy mi kölcsönzése Partner Network.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
16 hetek
Nappali
Price
2,499 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint