Hivatalos Leírás

Graduate Certificate Program

 • Digital Forensics
 • Katasztrófa utáni helyreállítás
 • Executive Information Assurance
 • Információbiztonsági szakember
 • IT Analyst

Az EK-Tanács Egyetem Graduate Certificate Programja Az információbiztosítási szakemberek számára szükséges kompetenciákra összpontosít, hogy menedzserek, igazgatói és informatikai vezetők legyenek. A hallgatók nem csak speciális műszaki képzést fognak tapasztalni számos informatikai biztonsági területen, de megszerzik a szervezeti felépítés és a viselkedés megértését, a szervezeti struktúrán belüli és azon belül is szükséges készségeket, valamint a hierarchia sikeres elemzését és navigálását . Minden tanúsítvány olyan képességeket és értelmezéseket céloz meg, amelyek az adott szervezet IT-biztonsági keretrendszerének sajátos szerepköreire vonatkoznak. A tanúsítványok egyenként, vagy egy progresszív öt-mindegyik épületből állhatnak az előtte álló épületben, hogy áthelyezzék a hallgatókat az informatikai szakemberek szintjétől az informatikai vezetői képességekig.

Háttér:

Az információbiztosítás a mai világ egyik leggyorsabban növekvő és leghatározatlanabb területe. Globálisan az információbiztosítás vagy az IA meghatározása annyiban változik, mint a védelem alatt álló információ.

A kormányzati titkoktól és a vállalati hírszerzéstől; A magánszemélyek orvosi információinak versenyelőnye, az adatvédelem megrémenyítő feladat. A szervezeti szerepek széles körben ismeretlenek, és sok gazdaság hiányzik a biztonsági szempontból. A hackerek és a számítógépes bűnözők most nagy szervezett bűnözői gyűrűkkel működnek, milliárd dollárokat csinálnak a gyanútlan egyének, vállalatok és kormányok számára. Senki sem biztonságos.

Szervezet:

Az EC-Council University létrehozta a funkcionális és végrehajtó szerepek minta keretét, amely nagyjából az Egyesült Államok Belbiztonsági Tanszéke Essential Body of Knowledge (EBK) 2008-ban megjelent részét képezte. (LINK?) Ezzel az EBK mátrixszal és az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának leírásaiban (DODD8570.2) azonosított munkaköri szerepével és a vállalati / iparági inputokkal kapcsolatban létrehozták az ECCUNI Graduate Certificate Programot.

Az ECCUNI Master of Security Science tananyagából született és az iparági szabványokra alapozva minden diplomás tanúsítvány számos előnyt tartalmaz:

 • Előkészített tanúsítványok előkészítése
 • NSA programmappák
 • Vezetői Vezetői Fejlesztés
 • Mesterszintképzés
 • A kritikus gondolkodás támogatása
 • Etikai gyakorlat
 • Ösztöndíj és kutatás

A tanúsítványokban szereplő speciális kurzusok megfelelnek a szövetségi NSTISSI (Nemzeti Biztonsági Távközlési és Információs Rendszerbiztonsági Bizottság) 4011, 4012, 4013A, 4014, 4015 és 4016 szabvány követelményeinek az információs rendszerek biztonsági szakemberei, kijelölt jóváhagyó hatóságai, az információs rendszerek rendszergazdája számára Security, Information System Security Officer, Systems Certifier és Information Security Risk Analyst.

A leképezések azonosítása érdekében tekintse meg az egyéni diplomás tanúsítvány oldalakat.

A megadott oktatóprogramot a Nemzeti Biztonsági Rendszerek Bizottsága (CNSS) - LINK - a legmagasabb nemzeti szinten tanúsítja és a fent felsorolt ​​NSTISSI szabványoknak megfelelően térképeket készít. További információkért látogasson el a CNSS - Nemzeti Biztonsági Rendszerek Bizottsága.

A diplomás tanúsítványok egymásra épülnek, a diákokat a képességeik és az eredmények alapján egyre inkább a vezetői és vezetői pozíciókra irányítják az információbiztosítás terén.

A diplomás bizonyítványok nem garantálják a minősítést, de felkészítik a hallgatókat arra, hogy kihívást jelentenek a különféle iparági vizsgákra.

Programszállítás:

Az EC-Council University programok 100% -ban online lesznek. Évente felnőtt tanulási tapasztalat révén az EC-Council University finomította a tanfolyamot, hogy az online eljuttatási módszereket az e-learning és az önálló tanulási komponensekkel együtt az egyedi megbízások mellett sikeres, rugalmas tanulási környezetet biztosítson a mai elfoglalt IT szakemberek.

Program oktatási nyelve:
Angol

2 további kurzus EC Council University »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019