iesf1

Az Atlantic Business School egy felsőoktatási intézmény elkötelezett, hogy a képzés, mind a graduális és a Mester, mint a szint MBA és posztgraduális képzés területén a Business Sciences, különös hangsúlyt fektetve a pénzügy, az adózás, marketing, Resources emberek, International Management, Information Systems, minőség, környezetvédelem, egészség és biztonság.

Az Atlantic Business School célja, hogy alkotnak vezető munkatársai látva egy strukturált képzési, a minőség és a megfelelő, amely egy szilárd tudományos képzés párosul egy igazi gyakorlati részből áll. Befejezése után a tanfolyamok, a diákok lesznek készek a vállalkozás vagy létrehozni és fejleszteni az üzleti, akkor tudni fogja, hogy elemezzék konkrét problémákat az üzleti élet, a különleges szakértelmet a szakterületeken választott.

hozzáférési követelmények

Vagy azzal egyenértékű szakmai tapasztalat

címzettek

A Graduate Business stratégia során az Atlantic Business School úgy van felépítve, hogy a diákok fejlesztésére multidiszciplináris készségek és elérni a magas tudományos és szakmai képesítések kezelése. A kurzus a hatékony szakmai tapasztalat, szemben a hallgatók a valóság és az aktuális problémák, elősegítve a mély kölcsönhatásban ritkán látható az üzleti környezet

program

I. modul

Economics vezetők (6ECTS)

modul II

Digitális marketing és üzleti Internet (6ECTS)

modul III

Üzleti stratégia esetek (40ECTS)

modul IV

Ateliers közlemény (2ECTS)

V. modul

Seminars (6ECTS)

módszertan

Az elfogadott módszerek jellemzőek egy üzleti iskola szerint felépített filozófia áradó jelenlegi gyakorlat a legjobb iskolákban az Európai Unióban és az Egyesült Államokban. Az Atlantic Business School vezető testületek fenntartása jelentős proaktivitás kapcsolatban aggodalmak formátumok és módszerek a tanítás gyakorolt ​​az Atlanti Business School, bemutatva annak jellegét Business School, mindig szembe alkalmazhatóságát, az üzleti környezet, a megszerzett készségek hallgatók által mentén a tudományos pálya.

értékelés

Az Atlantic Business School az igazi esettanulmányok kiváltságos, a projektek megvalósítása különböző jellegű, a fejlesztés egyéni vagy csoportos projekteket, szimulációs játékok, többek között.

A tesztek végezhetők személyesen, online, vagy vonatkozhat a fejlesztés különböző egyéni és / vagy csoportos.

tutorok

A tanfolyam oktatói panel van kialakítva elsősorban a szakemberek az üzleti és a tudományos élet, amely továbbítja az aktuális dolgozó diákok tapasztalatot és gyakorlati példák eredő ő tapasztalata az üzleti tevékenység.

Dr. Adelino Cunha; Prof. Orvos Jorge Sequeira; Prof. Henrique mondta; Prof. Dra. Ana Lisa Moutinho; Prof. João Monteiro; Prof. Dr. Elizabeth Serra; Dr. Vasco Marques; Prof. Dr. John Paul Peixoto; Dra. Fátima Araújo; Prof. Dr. Carlos Magno; Dra. Cristina Azevedo.

Karrier kilátások

A Graduate Business stratégia során az Atlantic Business School úgy van felépítve, hogy a diákok fejlesztésére multidiszciplináris készségek és elérni a magas tudományos és szakmai képesítések kezelése.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

44 további kurzus IMF Business School Portugal »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
1500 Óra
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date