Diploma alap angol nyelvtan

Általános információk

Program leírás

A kurzus

Angol az első számú nyelv a világon, és a nemzetközi üzleti nyelv. Miután egy jó megértése ezen a nyelven lesz nagyon hasznos, egy szakmai előmenetel szempontjából. Diploma Basic English Grammar bemutatja, hogy az alapvető szempontokat az angol nyelvtani és elmagyarázza, hogyan kell alkalmazni az írásbeli és szóbeli angol. A kurzus vizsgálja a szerepe a nyelvtan angol ideértve annak fontosságát, hogy az írásjelek. A tanfolyam ismerteti a különböző szófajok és milyen szerepet játszanak az angol mondat áll. Akkor is felfedezni a igeidők használják az angol nyelv segítségével jól elkészített videók.

Tanulási eredmények

Befejezése után a kurzus, akkor van egy világos megértése a következő: A szerepe nyelvtan angol nyelvű célja írásjelek, és hogyan használják azt az angol nyelvű felismerésére és hatékonyan használja a szófajok angol nyelven hogyan alkotnak mondatokat a különböző igeidők, angol nyelven, hogyan kell építeni a megfelelő angol mondat, javítja a írásbeli és szóbeli angol drámaian.

Tanfolyam formátum

Ingyenes, saját ütemű, online kurzus az értékelési

tanfolyam időtartama

10-12 óráig

Assessment / tanúsítványok

Ahhoz, hogy a hivatalos ALISON oklevél, bizonyítvány vagy PDF meg kell tanulni, és minden modult és a pontszám 80% vagy annál több minden során értékelések

Bővebben erről a programról a ALISON honlap itt

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

ALISON is a for-profit social enterprise that believes in two things: that everyone has a right to an education and that education should be free.

ALISON is a for-profit social enterprise that believes in two things: that everyone has a right to an education and that education should be free. Kevesebb