Diploma vezetés

Általános információk

Program leírás

A Shaw Academy azt hisszük, hogy ha törekvő menedzser vagy, akkor megtanulod, hogy nagyszerű vezető legyen. Ez az alapítvány tanfolyam olyan kulcsfontosságú betekintést, tippeket és készségeket kínál, amelyek jobb menedzselésre, teljesítményre, motiválásra és végső soron sikeres vezetővé válnak. Ebben a bevezető 4 hetes tanfolyam során megtudhatja, hogy miért fontos az irányítás, és hogy a sikeres vezetők hogyan készítsenek nagy teljesítményű csapatokat. Végül a vezetők másokat is fejlesztenek, hogy jelentősen hozzájáruljanak munkájukhoz. Ha arra törekszik, hogy növelje képességeit az irányításban és a vezetésben, és ha úgy gondolja, hogy megvan a vezetése, akkor regisztráljon most, hogy elindítsa ezt az evolúciót./>

tanfolyam részletei

1. lecke - Ön vezetõ vagy vezetõ?

Kezdjük azzal, hogy az alapkészségekre összpontosítunk, amelyet minden vezetõnek és vezetõnek sikerrel kell elérnie. Ezután feltárja azokat a jellemzőket, amelyeket a nagy vezetők hoznak a pozícióikban. Ezeket a tulajdonságokat felhasználhatja, hogy jobb menedzserré váljon, a bizalommal, hogy szembenézzen az előttük álló kihívásokkal.

2. lecke - Vezetői kompetenciák és miért fontosak

Ebben a leckében tudatosulni fog az alapvető menedzsment képességekről: Tervezés, Szervezés, Irányítás és ellenőrzés. Ezután alkalmazza ezeket a kompetenciákat, hogy egyértelmű irányokat határozzon meg, visszajelzést adjon, felismerjen és jutalmazza a teljesítményt, és hatékonyan kommunikáljon. Ezután képes lesz megváltoztatni a különböző kezelési stílusokat, amelyek segítenek a saját személyes vezetési stílusának fejlesztésében.

3. lecke - Hogyan vezetnek a vezetők a látást, az értékeket és a célokat

Talán a legnagyobb különbség a vezető és a menedzser között abban áll, hogy képesek megmagyarázni, miért dolgoznak úgy, ahogy vannak. A 3. leckében meg fogja vizsgálni, hogy a vezetők hogyan magyarázzák meg, miért csinálják, amit csinálnak. Meg fogod tanulni, hogy a stratégiai igazítás kulcsfontosságú-e ahhoz, hogy segítsen a vezetőknek nyerni a kultúrát.

4. lecke - megtanulják motiválni és inspirálni másokat

A vezetők inspirálják csapataikat és motiválják őket, hogy ne féljenek a változástól, hanem magukévá tegyék. A 4. lecke alatt kulcsfontosságú betekintést nyerhet arra, hogy a vezetők hogyan ösztönzik a növekedést és a fejlődést. A bizalomépítés a vezetők középpontjában áll. Meg fogod tanulni, hogyan lehet időt szerezni minden egyes tagnak, és befektetni a jólétbe. Az eredmény az lesz, hogy a munkát élvezetesebbé és produktívebbé tegye a csapatnak.

5. lecke - Coaching for Success

Az 5. leckében megtanulod, hogyan kell hatékonyan edzeni az alkalmazottakat. Értékelni fogja, hogy a vezetők miért rendezik a rendszeres teljesítményértékelést. A vezetők is tudják, hogyan kell kezelni a nehéz munkatársakat, egyértelmű célokat határozva meg, hogy ne legyenek szabadok. Betekintést nyerhet azzal is, hogy a teljesítmény nagysága elősegíti a termelékenységet és segít a rugalmasság megteremtésében abban az időben, amikor a csapat tagjainak szüksége van arra, hogy túllépjenek a szolgálat hívásán.

6. lecke - A vezetők hogyan kezelik a változást

Azok, akik vezetnek inspirálnak változást. Itt megtudhatja, hogyan alakulnak és tarthatnak fenn a vezetők a változás idején. A vezetők megmagyarázzák, miért kell változtatni. A végcélra összpontosítanak. A kulcsfontosságú kommunikációs készségekre összpontosítanak, amelyek megkönnyítik a változást és motiválják azokat, akik ellenállnak a változásnak.

7. lecke - Jövő vezetői szerepek

Egyes vezetők küzdenek azzal, hogy a munka folyamatosan változik. Megnézzük a millenniumi generációt, és betekintést nyújtunk ahhoz, hogy globális, társadalmi, sokszínű és multikulturális környezetben vezessenek. Ön megtanulja értékelni, hogy a munka változó természete új vezetést és transzformációs szerepeket követel meg. Olyan szerepek, amelyeket Ön, mint törekvő vezetők és vezetők tölthetnek be.

8. lecke - A vezetők folyamatosan tanulnak

A változás új készségeket és kompetenciákat igényel. A vezetők azt bizonyítják, hogy a munkában való tanulás kulcsfontosságú a munkavállalók fejlődéséhez. A 8. leckében a produktív tanulási kultúra kialakítására irányuló lépésekre összpontosítunk. Meg fogja tanulni, hogy a vezetők miért adnak lehetőséget a mások növekedésére és arra, hogy a produktív tanulási kultúra fejlődése hogyan segít fenntartani a növekedést a változás idején.

Utoljára frissítve feb. 2018

Az iskoláról

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you!

Shaw Academy is the largest live online educator in the world, where you learn practical skills that transform your life and those around you! Kevesebb