close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online Élelmiszer-biztonság Szakmai Diplomás Képzések Megtekintése Európában 2020/2021

A diploma egy olyan dokumentum által adott intézmények száma, a főiskolák a műszaki iskolákban. A szándék az, hogy megmutassa, hogy tulajdonosa rendelkezik olyan speciális ismereteket az adott témában, és befejezte a tanfolyam a célból. Élelmiszer biztonsági szakemberek lehetnek felügyeletéért felelős termékek kezelését, mintát veszünk a potenciális szennyeződés, és… Tovább

A diploma egy olyan dokumentum által adott intézmények száma, a főiskolák a műszaki iskolákban. A szándék az, hogy megmutassa, hogy tulajdonosa rendelkezik olyan speciális ismereteket az adott témában, és befejezte a tanfolyam a célból.

Élelmiszer biztonsági szakemberek lehetnek felügyeletéért felelős termékek kezelését, mintát veszünk a potenciális szennyeződés, és az irányító ellenőrzés vagy tanúsítási fogyóeszközök. Ez a mező nagy az igény, mint az élelmiszer import és export világszerte, hogy megfeleljen az igényeknek a nyilvánosság számára.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Európa a világ egyik 's hét kontinensen, általában ismert, mint a legnyugatibb félsziget Eurázsia. Második legkisebb kontinens, 10180000 (km2), a terület átcsoportosítja 50 országban.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Élelmiszer-biztonság Szakmai Diplomás Képzések Európában 2020/2021

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
MSc
format_list_bulleted Szűrők
Asturias Corporación Universitaria
Bogotá , Kolumbia +2 Több

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevez ... +

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevezetésével foglalkozott, amelyek garantálják az élelmiszer biztonságát. Vannak olyan gyakorlati eszközök, amelyek vezetik a ... -
Diploma
Részidős
120 órák
Spanyol
jan. 2021
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba