close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online Élelmiszer-biztonság Szakmai Diplomás Képzések Nézd meg Spanyolországban 2020/2021

A diploma lehet az első lépés egy új karrier vagy ajánlat hitelességének alkalmazása során különböző pozíciókat. Egyes programok megkövetelik tanulmányi adatait a belépés, de sokan mások állnak a diákok, akik alapfokú oktatásban. Mivel az étkezés alapvető élet szükségességét, meg kell tartani a biztonságos a szennyeződéstől, hogy megakadályozza a betegség vag… Tovább

A diploma lehet az első lépés egy új karrier vagy ajánlat hitelességének alkalmazása során különböző pozíciókat. Egyes programok megkövetelik tanulmányi adatait a belépés, de sokan mások állnak a diákok, akik alapfokú oktatásban.

Mivel az étkezés alapvető élet szükségességét, meg kell tartani a biztonságos a szennyeződéstől, hogy megakadályozza a betegség vagy fertőzés. Élelmiszer-biztonság szakemberek feladata megfigyelése és vizsgálata élelmiszeripari minták integritásának biztosítása a termékek védelme érdekében a lakosság körében.

Távoktatás vagy távoktatás egyik módja nyilvánított nevelés és oktatás, gyakran egyéni alapon, hogy a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Élelmiszer-biztonság Szakmai Diplomás Képzések Spanyolországban 2020/2021

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Asturias Corporación Universitaria
Bogotá , Kolumbia +2 Több

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevez ... +

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevezetésével foglalkozott, amelyek garantálják az élelmiszer biztonságát. Vannak olyan gyakorlati eszközök, amelyek vezetik a ... -
Diploma
Részidős
120 órák
Spanyol
jan. 2021
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba