close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online Élelmiszer tudományok Szakmai Diplomák Vesd össze Dél-Amerikában 2020/2021

Az átlagos diploma természetesen bármely intézmény tart 1-2 év. Ezek a programok általában a diákok a lehetőséget, hogy vizsgálja meg egy külön téma érdekes, leggyakrabban összpontosító vizsgálatok vonatkozó műszaki ismeretek és szakmai ismeretekkel.Food Science programokat kínálnak indersciplinary megközelítés a tanulmány az élelmiszer-és középpontjában folyamat… Tovább

Az átlagos diploma természetesen bármely intézmény tart 1-2 év. Ezek a programok általában a diákok a lehetőséget, hogy vizsgálja meg egy külön téma érdekes, leggyakrabban összpontosító vizsgálatok vonatkozó műszaki ismeretek és szakmai ismeretekkel.

Food Science programokat kínálnak indersciplinary megközelítés a tanulmány az élelmiszer-és középpontjában folyamatosan javítja a minőségi élelmiszer-ellátás. Élelmiszer-tudomány és a technológia Tantárgyak: állati élelmiszerek, növényi élelmiszerek, élelmiszer-feldolgozás és minőségirányítási, élelmiszer elemzés, élelmiszer-csomagolás, élelmiszeripari termékfejlesztés.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Ha szeretné, hogy növelje a tudás a társadalmi, kulturális, közigazgatási, és történelmi szempontból a dél-amerikai és a latin világ, ez a kontinens az Ön számára.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Élelmiszer tudományok Szakmai Diplomás Képzések Dél-Amerikában 2020/2021

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Szűrők
Asturias Corporación Universitaria
Bogotá , Kolumbia +2 Több

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevez ... +

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevezetésével foglalkozott, amelyek garantálják az élelmiszer biztonságát. Vannak olyan gyakorlati eszközök, amelyek vezetik a ... -
Diploma
Részidős
120 órák
Spanyol
jan. 2021
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek