close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online Élelmiszer tudományok Szakmai Diplomák Vesd össze Kolumbiában 2020/2021

A diákok gyakran folytatja a diploma azzal a szándékkal, a tanulás egy meghatározott téma vagy készségfejlesztés, általában annak érdekében, hogy jogosultak a kapcsolódó karrierjét. Ezeket a dokumentumokat kapnak a középfokú oktatásból szervezetek közötti szakmai iskoláktól az egyetemekig. Élelmiszer tudományok egy tanulmányi arra összpontosít, hogy a biológiai öss… Tovább

A diákok gyakran folytatja a diploma azzal a szándékkal, a tanulás egy meghatározott téma vagy készségfejlesztés, általában annak érdekében, hogy jogosultak a kapcsolódó karrierjét. Ezeket a dokumentumokat kapnak a középfokú oktatásból szervezetek közötti szakmai iskoláktól az egyetemekig.

Élelmiszer tudományok egy tanulmányi arra összpontosít, hogy a biológiai összetétele az élelmiszer-, valamint a kémiai folyamatok létrehozásához szükséges élelmiszereket. A tanulás az élelmiszer tudományok, az egyének állíthatók elő, hogy hozzon létre biztonságos és tápláló élelmiszerek, amelyek megvalósíthatók biztonságosan a világ minden tájáról.

A távoktatás a módszer nyilvánított oktatás a diákok, akik nem fizikailag jelen az egyetemen. Több tanulmány is kimutatta, hogy a távoktatási programok is lehet hatékony és eredményes, mint a hagyományos tantermi programokat néha még jobb!

A felsőoktatási Kolumbiában történik az öt közös nemzetközi nyelv nevezetesen az angol, francia, spanyol portugál és kínai. Ez megszüntette a problémát a nyelvi korlátok ezekben a felsőoktatási intézmények egyéb nemzetközi diákok számára.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Élelmiszer tudományok Szakmai Diplomás Képzések Kolumbiában 2020/2021

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Szűrők
Asturias Corporación Universitaria
Bogotá , Kolumbia +2 Több

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevez ... +

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevezetésével foglalkozott, amelyek garantálják az élelmiszer biztonságát. Vannak olyan gyakorlati eszközök, amelyek vezetik a ... -
Diploma
Részidős
120 órák
Spanyol
jan. 2021
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek