close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online Élelmiszer tudományok Tanfolyamok Nézd meg Spanyolországban 2020/2021

A diploma egy olyan dokumentum által adott intézmények száma, a főiskolák a műszaki iskolákban. A szándék az, hogy megmutassa, hogy tulajdonosa rendelkezik olyan speciális ismereteket az adott témában, és befejezte a tanfolyam a célból. Élelmiszer tudományok egy tanulmányi arra összpontosít, hogy a biológiai összetétele az élelmiszer-, valamint a kémiai folyamatok létre… Tovább

A diploma egy olyan dokumentum által adott intézmények száma, a főiskolák a műszaki iskolákban. A szándék az, hogy megmutassa, hogy tulajdonosa rendelkezik olyan speciális ismereteket az adott témában, és befejezte a tanfolyam a célból.

Élelmiszer tudományok egy tanulmányi arra összpontosít, hogy a biológiai összetétele az élelmiszer-, valamint a kémiai folyamatok létrehozásához szükséges élelmiszereket. A tanulás az élelmiszer tudományok, az egyének állíthatók elő, hogy hozzon létre biztonságos és tápláló élelmiszerek, amelyek megvalósíthatók biztonságosan a világ minden tájáról.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Élelmiszer tudományok Szakmai Diplomás Képzések Spanyolországban 2020/2021

Kevesebb
Kapcsolódó tanulmányi területek
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Szűrők
Asturias Corporación Universitaria
Bogotá , Kolumbia +2 Több

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevez ... +

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevezetésével foglalkozott, amelyek garantálják az élelmiszer biztonságát. Vannak olyan gyakorlati eszközök, amelyek vezetik a ... -
Diploma
Részidős
120 órák
Spanyol
jan. 2021
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek