Filter
Diploma
Képzés Típusa: Minden

2 Ellátási lánc menedzsment Szakmai Diplomás Képzés Online Szakmai Diplomás Képzés Megtekintése

A diplomák általában rövidebbek, mint az egyetemi szakok, de gyakran hosszabbak, mint a tanúsítványok. Az oklevél folytatása kiváló módja lehet szakmai vagy karrier-specifikus készségek rövid időn belüli megszerzésére a karrier előmenetele vagy egy újabb bevezetése érdekében.

Mi az oklevél az ellátási lánc menedzsmentjében? A legtöbb program a diákoknak alapos ismereteket ad a szervezet ellátási láncának működéséről, beleértve a beszerzések beszerzését, beszerzését és beszerzését. A tanterv magában foglalhat bizonyos logisztikai koncepciókat is, például a raktárkezelést, a terjesztést és a közlekedési módokat. Egyes programok munkaalapú lehetőségeket kínálnak, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy jobban megértsék a termékek előállítását és terjesztését.

Ez a program felajánlhatja a diákoknak olyan értékes készségeket, amelyek befolyásolhatják az életüket a választott karriertől függetlenül, például ügyfélszolgálati ismeretekkel, tárgyalásokkal és a szállítói kapcsolatok fenntartásával. Az ellátási lánc menedzsment képzése arra is kötelezi a tanulókat, hogy dolgozzanak ki kreatív problémamegoldó stratégiákat és kezelési technikákat.

Az oklevél megszerzésének költségei az ellátási lánc menedzselésében az iskolától és a tanulmányi időtől függenek. Ezek az oklevelek a programtól függően három hónap és egy év között vehetők igénybe. Az Ön által választott pályaválasztási utat meghatározhatja, hogy kiegészítő oktatást vagy akkreditációt kell-e folytatnia.

Az ellátási lánc menedzsmentjének oklevelét a diákok felkészíthetik a sikeres karrierre a logisztikai és közlekedési személyzet és vezetők növekvő területein. A program szintjétől és intenzitásától függően a tanulók képzettek lehetnek műveleti vezetők, logisztikai elemzők, vagy tárolási és elosztási vezetők számára.

Az ellátási lánc menedzsmentjének oklevelét sok iskola és intézmény kínálja nemzetközileg, gyakran online lehetőségekkel a diákok kényelme érdekében. Ha megtalálja az Önnek megfelelő tanfolyamot, keresse meg az Ön programját, és keresse meg közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodáját az űrlap kitöltésével.

 

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

2 Találatok Ellátási lánc menedzsment

Institute Of Shipping

A Certificate Program Szállítás menedzsment IOS szolgál Vállalkozók és dolgozó szakemberek a szabadságot, hogy extra kezét szakterületei és elsajátítani a gyakorlati ... [+]

Tanúsítvány tanfolyamok - Raktározás és logisztika

A Certificate Program Szállítás menedzsment IOS szolgál Vállalkozók és dolgozó szakemberek a szabadságot, hogy extra kezét szakterületei és elsajátítani a gyakorlati know-how a kapcsolódó területeken. A tanfolyam anyaga biztosítja a tapasztalata és szakértelme a vezetők a megfelelő mezőkbe. A tananyag célja, és szakértői által kidolgozott, szem előtt tartva a lekérdezések tapasztalt és kíváncsiság a kezdők. Csapat IOS folyamatosan törekednek a legújabb gyakorlati frissítéseket és fejlesztéseket a kapcsolódó területeken, amelyek plusz a hagyományos minta. A tananyag a InstituteOfShipping.com gyakorlati megközelítés részletes munkafolyamatait. A tananyag felülvizsgálták és módosították a rendszeresen és is kínál további dokumentumok a fejlesztések során természetesen távon. A tanterv alapján a jelenlegi üzleti környezetben, a legújabb politikák és a valós problémákat. A diákok kapnak lehetőséget, hogy egy egyedülálló átfogó tanulási tapasztalat. Core tanfolyamok adnak megértése alapjainak általános ipar, míg a választható kurzusok ad a rugalmasságot az egyes feltárási a kiválasztott érdeklődési területet. Mindenekelőtt Instituteofshipping.com is előírja, és megoldja a lekérdezések minden Ex-hallgatók keresztül tagság egy Alumni IOS. IOS kínál minőségi oktatás szakmai / távoktatási modalitás, ahol a enterpreuners és újoncok is hozzáadhat további jellemzője alatt öv, miközben egyéb tevékenység / munkahely. A négy / nyolc hetes Certificate program célja, hogy feltárja és fejlessze a szakértelem az egyének. ... [-]

India Jaipur
Július 2020
Részidős oktatás
1 év
On-line
Bővebben magyarul
ShippingCollege

Online Diploma és Tanúsítvány kurzusok, amelyek magukban foglalják a hajózást és az értékesítést, hogy előkészítsenek egy értékesítési vezetőt ebben a speciális iparágban ... [+]

Globális főiskola vagyunk, ezért minden tanfolyamunk online tanfolyam. Ajánlunk:

- Tengeri hajózási értékesítési kísérleti tanúsítvány-tanfolyamok - 70 USD / tanfolyam

- Tengeri hajózási értékesítési diploma tanfolyam - USD520

Ezekről a tanfolyamokról további információ található.

Tengeri hajózási értékesítési kísérleti tanúsítvány tanfolyamok

Ezek a tanfolyamok kiterjednek a szállításra és az értékesítésre, hogy az iparágban értékesítési vezetőket készítsenek.

Töltse ki az összes 8 kísérleti tanúsítványt, és írhatja a tengeri hajózási értékesítési diplomát.

Lehet, hogy befejezi diplomáját egyetlen tanfolyamon (alacsonyabb költséggel), vagy befejezze a Pilot Certificate tanfolyamokat, hogy minden összeget felhalmozhasson, hogy hosszú időn keresztül eljusson a diplomájához. Ha meg kívánja szerezni diplomáját, javasoljuk, hogy próbálja meg a Pilot Certificate tanfolyamokat az alábbiakban felsorolt ​​sorrendben.... [-]

Egyesült Királyság UK Online
November 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
2 - 5 hónap
On-line
Bővebben magyarul