Filter
Diploma
Képzés Típusa: Minden

Végrehajtó programok Szakmai Diploma Online Szakmai Diploma Vesd össze

Az oklevél kiváló választás lehet a szakember számára, aki tudományos tapasztalatot kíván adni a szakmai tapasztalatnak. Ezek a programok rövidebbek a képzési programoknál, és egy keskeny területre összpontosítanak. Részmunkaidős lehetőségek gyakran rendelkezésre állnak, hogy felkéri a dolgozó szakembereket.

Mi a diploma a végrehajtó programokban? A felsőoktatás célja középszintű és felsővezetők számára. Vállalati környezetek ismeretét veszi alapul, és a diákok eszközeinek hatékonyabb vezetésére és kezelésére összpontosít. A tanfolyam általában a legjobb gyakorlatokat értékeli, és lehetőséget nyújt a diákoknak arra, hogy fontos, időszerű témákat folytassanak. Néhány programot konkrét szinten vagy bizonyos iparágak vezetői számára terveztek, hogy alaposabban fel lehessen tárni ezeket a területeket.

A vezetői készségek egy végrehajtó program kritikus elemei, és a diákok különböző modelleket és bevált gyakorlatokat vizsgálhatnak meg. A kritikus gondolkodás és problémamegoldás felkészíti a tanulókat arra, hogy vállalataikon kívül és belül váratlan vagy jelentős kihívásokat kezeljenek. A diákok e programokban is élesíthetik szóbeli és írásos kommunikációs készségeiket, hogy hatékonyabbak legyenek másokkal.

Mivel a végrehajtó programok lehetőségei olyan kiterjedtek, minden programot érdemben kell figyelembe venni. Közvetlenül kapcsolatba léphet a programokkal, ha érdekli a program időtartamának, a tárgyak fedezésének és a költségeknek a megismerése.

A végrehajtó programok oklevelének célja, hogy segítse az egyéneket karrierjük előmozdításában, legyen szó akár jelenlegi társaságaikról, akár új lehetőségekről. A középszintű vezetők felkészültek arra, hogy feljebb lépjenek a felső vezetésbe, míg a magasabb szintű vezetők felkészülhetnek a C-szintű szintű pozíciókra. Az ilyen programokban a hallgatók számára tipikus karrierlehetőségek a divízió vagy az ágazat vezetője vagy elnöke, ügyvezető igazgatója, ügyvezető igazgatója, vezérigazgatója, operatív igazgatója, pénzügyi igazgatója és informatikai igazgatója. Egyes diákok úgy is dönthetnek, hogy tanácsadóként helyezkednek el pozíciókban, és szerződéses alapon kínálják szakértelmüket.

A vezetői programok diploma lehet a lendületet a karrierednek a következő szintre kell lépnie. Programok állnak rendelkezésre a világon, beleértve az online tanulmányokat is. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül:

1 Találatok Végrehajtó programok

Noble Manhattan Global

Ez a képzési program már meglévő edzőknek, aktív vezetőknek és vezetőknek kínálja a tudás és a készségeket ahhoz, hogy szervezeti coaching kultúrát hozzon létre a magas R ... [+]

Továbbfejlesztett coaching szakértelem vezetők, csapatok és szervezetek számára

Ez a képzési program már meglévő edzőknek, aktív vezetőknek és vezetőknek kínálja a tudás és a készségeket ahhoz, hogy szervezeti coaching kultúrát hozzon létre a magas ROI-hoz

Az ügyvezető

Az ECCD egy prémium program, amelyet a Learning and Management Institute (ILM) és a Nemzetközi Coaching Intézet (IIC) akkreditál. Ez az akkreditációs szint azt a megerősítést jelenti, hogy magas színvonalon, minőségen és az edzői etikának való megfelelést biztosítunk.

Mi különböztet meg minketKiterjedt coaching ismeretek az írásos erőforrások, audiók, videók és élő webinárok keverékében.Megnövelt interaktivitás online oktatási platformunkon keresztül konszolidációs gyakorlatok, visszaverő jegyzetek és értékelések révén.100% -os online kézbesítés 100% -os ellátással a hallgatói kapcsolattartási órákban.Nagy hangsúlyt fektet a gyakorlatra a coaching üléseken, mentoráláson, felügyeleten és vitafórumokon keresztül.Folyamatos támogatás és az erőforrásokhoz való élethosszig tartó hozzáférés.Üzleti fejlesztés orientált, mivel a marketing eszközök, a folyamatos fejlesztési lehetőségek és a hálózatunkhoz való hozzáférés nagyszerű keverékét kínáljuk.Előnyökprofesszionalizmus... [-]
Amerikai Egyesült Államok Richmond Egyesült Királyság Weymouth
Szeptember 2019
Angol
On-line
Bővebben magyarul