ONLINESTUDIES.HU

28 Menedzsment tanulmányok Szakmai Diploma Online Szakmai Diploma Találd meg

Diákok, akik szeretnék megmutatni egy fejlett alkalmassági alanyban követhet egy internetes diploma program. Ezek a web tanfolyamok gyakran lehetővé teszik elfoglalt vagy távoli egyének egy lehetőséget, hogy folytassa a személyes és karrier célok levelezés útján.

Mi egy online diploma menedzsment? Mint üzleti együttműködő és versenyképes törekvés, ezek a programok gyakran járnak élénk levelezést és tanfolyamok, amelyek nagy teljesítményt a diákoktól. Várhatnánk, hogy találkozik témákban, mint a pszichológia, időgazdálkodás és munkajog. Ott is időnként menedzsment kurzusok ellát egy adott iparágban, mint a zeneiparban, vendéglátó-ipari, kereskedelmi, logisztikai, vagy egy adott osztály egy vállalat, mint például az emberi erőforrások vagy a marketing. Ezek a programok legtöbbször a hangsúlyt az általános igazgatási témák biztosítása mellett, hogy értik a jellemzői a specialitása.

Ezek a programok helyszíne az interneten, amelyben a diákok megbeszélhetik fogalmak az üzleti menedzsment azzal a céllal, elsajátítása. Jelenleg a vezetők számára lehet hasznos a fokozott hatékonyság és jobb csapat teljesítményét a tanulás a téma egy diploma program.

Tandíj költségek diploma programok kezelése függően eltérő sajátosságait és a képzés időtartamára, más tényezők között. Ellenőrizze a felvételi részleg vagy anyakönyvvezető 's hivatal részletes információkat.

Menedzserek jelen vannak szinte minden üzleti környezetben. Még lapos vállalati struktúrák, az egyének gyakran van szükség, hogy átvegyék a konkrét projektek vagy feladatait szervező a résztvevők, és egyre felelős minden erőforrás kiürült. A diploma irányítási jelezheti, hogy a potenciális munkaadók, hogy egy diák készen áll, hogy ezeket a feladatokat, ha szükséges, ami nagyobb eséllyel szerezhet manager pozícióba.

Kiválasztása egy online oklevél, amely illeszkedik az Ön céljainak, és az ütemezés nem olyan nehéz, mint gondolnád. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

28 Találatok Menedzsment tanulmányok Filter

Diploma Vezetés és menedzsment

Open Colleges
On-line Nappali 18 hónap Január 2020 Ausztrália Australia Online

Ha azt tervezi, egy gazdálkodási karrierjét, hogy értik a vezető folyamat képezi az alapot építeni a vezetői képességek. Be kell, hogy képes legyen hatékonyan kezelni másokat a legjobb teljesítményt nyújtsák összpontosítva a növekedés az üzleti.

Diploma a menedzsment készségekben

Universidad Tecmilenio
On-line Részidős oktatás 3 hónap Július 2019 Mexikó Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 további

Olyan tudást, készségeket és gyakorlatokat kell kifejleszteni, amelyek ahhoz szükségesek, hogy kompetens vezetőként végezzenek, képesek megfelelni a környezet követelményeinek és bármely szervezet célkitűzéseinek.

Vezetés és menedzsment oklevél

Australian College of Skills & Education Pty Ltd
On-line Nappali Részidős oktatás 12 hónap Január 2020 Ausztrália Oakhurst + 1 további

Ez a minősítés olyan tanulókat céloz meg, akik szeretnék megszerezni a BSB51915 Vezetés és Menedzsment Diplomáját, megszilárdítani a meglévő készségeket, haladni a pályafutásuk során, vagy képesek magasabb szintű képesítést tanulni. A BSB51915 Vezetés és Menedzsment Diploma széles körben alkalmazható, különösen azok számára, akik több vezetési és vezetési területen kívánnak felfelé tanulni. Ez kifejezetten olyan felügyeleti vagy középvezetők számára készült, amelyek felelősek egy embercsoportért, valamint azokért, akik részt vesznek a működési tervezésben és részt vesznek a változáskezelésben.

Diploma az integrált irányítási rendszerek kezelésében HSEQ (Virtual)

Asturias Corporación Universitaria
On-line Részidős oktatás 120 órák Január 2020 Spanyolország Madrid Kolumbia Bogotá + 2 további

A HSEQ Management Systems Integrated Management Diploma kitöltésével a szakemberek képesek lesznek megszerezni a szükséges ismereteket a nemzetközi szabványokon alapuló irányítási rendszerek fejlesztéséhez, karbantartásához és fejlesztéséhez, hogy azokat a különböző szervezetekre alkalmazzák ...

Tengeri hajózási oklevél

ShippingCollege
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 5 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Online Diploma és Certificate tanfolyamok, amelyek a Global Shipping-et fedik le, különös hangsúlyt fektetve a Containerization és a Liner iparágra, a globális tengeri hajózás alapjaira, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózásra vagy a globális hajózásra, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózási iparra.

8. szint: stratégiai menedzsment és vezetői diploma

Cambridge Management and Leadership School
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 18 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Cambridge + 1 további

A 8. szintű stratégiai menedzsment és vezetői diploma célja, hogy hatékony stratégiákat dolgozzon ki és valósítson meg ambiciózusan növekvő szervezetekben. A stratégiai menedzsment az ügyvezető igazgatóknak és a vezető menedzsereknek, valamint azoknak, akik jogosultsággal és személyes inspirációval rendelkeznek a szervezeti stratégia hatékony vállalati teljesítményre való fordítására.

Vezetés

Online Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 700 - 1800 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Coventry + 1 további

A 4-es alapképzés (Leadership and Team Working) és a Level 5 (Extended Diploma in Management) egy 240 kredit kurzus célja, hogy gyorsítsák a hallgatókat az utolsó évben egy kapcsolódó egyetemi diploma vezetés és menedzsment, egy brit egyetem az egyetemen vagy a távoktatáson keresztül.

Diploma az innovációban és a digitális vezetésben

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali 125 órák Szeptember 2019 Spanyolország Madrid

A Társaság megváltozott, és nagyobb mennyiségű árut és szolgáltatást igényel, a minőségi előírásoknak való megfelelés, a környezeti fenntarthatósági kritériumok elfogadása, a közpénzek hatékony befektetése, és sok esetben aktívan részt vesz a döntéshozatali folyamatokban. A közintézmények önmagukban nem képesek kezelni ezt az igények felhalmozódását.

Diploma az egészségügyi menedzsment és a jog modellek

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
On-line Nappali Részidős oktatás 120 órák Kérj Információt Spanyolország Spain Online + 1 további

A kurzus az "ügyek" által irányított oktatási módszeren keresztül fejleszti a legfontosabb és gyakorlati kérdések frissítését, amelyek megkérdőjelezik a jelenlegi köz- és magánegészségügyi menedzsmentet. Szintén elemzi a köz- és magánszféra közötti új viszonyokat, amelyek az új globalizált egészségügyi ellátás keretében szükségesek lehetnek.

Oklevél a menedzsmentben

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Svájc Zürich + 1 további

Annak megértése, a sok szerepek és funkciók a menedzsment egy üzleti kulcsfontosságú azoknak kívánnak válni vezetők a jövőben.

Végrehajtó

Noble Manhattan Global
On-line Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Richmond Egyesült Királyság Weymouth

Ez a képzési program már meglévő edzőknek, aktív vezetőknek és vezetőknek kínálja a tudás és a készségeket ahhoz, hogy szervezeti coaching kultúrát hozzon létre a magas ROI-hoz

Vezetési oklevél

MCI Institute
On-line 12 hónap Nyílt Beiratkozás Ausztrália Sydney

Készítsd el magad a képességekkel ahhoz, hogy sikeresen kezelhesse és szervezhesse csapatát, hogy következetesen magas szinten végezhessenek.

Diploma projekt menedzsment

ALISON
On-line Részidős oktatás 10 - 12 órák Írország Galway

Projektmenedzsment ismeretek nagy kereslet a munkaadók körében világszerte. Ez az ingyenes online tanfolyam Alison kínál egy átfogó vizsgálat a projekt menedzsment, beleértve a módszertant, szerszámkészletek és dokumentációt, és a projekt életciklusának beleértve az elemzést, tervezést, tervezés és értékelés.

tanúsítvány tanfolyamok - raktározás és logisztika

Institute Of Shipping
On-line Részidős oktatás 1 év Július 2019 India Jaipur

A Certificate Program Szállítás menedzsment IOS szolgál Vállalkozók és dolgozó szakemberek a szabadságot, hogy extra kezét szakterületei és elsajátítani a gyakorlati

Diploma vezetés

Shaw Academy
On-line Részidős oktatás 4 hetek Nyílt Beiratkozás Írország Ireland Online

A Shaw Academy úgy gondoljuk, hogy ha te