ONLINESTUDIES.HU

61 Online Szakmai Diplomás Képzés az Egyesült Királyságban

Folytató hallgatók karrier típusú kezdve a szakmai műszaki meglehet beiratkozik egy diploma természetesen azzal a szándékkal, hogy biztosítsa a helyzetben a kívánt területen Érettségi után. Ezek a tanfolyamok általában akkor időtartama alatt a 1-2 év, és kínálnak a különböző intézményekben.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

A Legjobb 61 Online Szakmai Diplomás Képzés az Egyesült Királyságban 2019/2020

Találat Filter

PGDip Legal Technology - részmunkaidőben

University of Law Online
On-line Részidős oktatás 18 hónap Január 2020 Egyesült Királyság UK Online

A PGDip a Jogi Technológiában mind jogi, mind nem jogi diplomások számára elérhető, és betekintést nyújt a gyorsan fejlődő területre. Meg fogja tanulni az izgalmas és gyakran zavaró technológia alapjait egy jogi környezetben és a körülötte kialakuló szabályozásban.

HND az elektromos és elektronikus mérnöki tervezésben a rugalmas nyílt tanulással

Teesside University
On-line Részidős oktatás 2 - 5 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság Middlesbrough

Ez a távoktatási elektromos és elektronikus mérnöki HND kurzus a Teesside University díja, amelyet a Pearson által a Teesside University nyílt tanulásai alapján adtak ki. A felsőfokú nemzeti diploma (HND) elektromos és elektronikus mérnöki tanulmányok széles skáláját kínálja Önnek, hogy segítsen fejleszteni a karrierjét a foglalkoztatás vagy a továbbképzés szintjén.

Tengeri hajózási oklevél

ShippingCollege
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 5 hónap November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Online Diploma és Certificate tanfolyamok, amelyek a Global Shipping-et fedik le, különös hangsúlyt fektetve a Containerization és a Liner iparágra, a globális tengeri hajózás alapjaira, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózásra vagy a globális hajózásra, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózási iparra.

L6 CIM Diploma a professzionális marketingben

CIM Academy
On-line Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Cookham London + 2 további

A diploma a Professional Marketing biztosítja a stratégiai készségek szükségesek a marketing funkció. A digitális marketingre és irányításra összpontosítva a CIM Digital Diploma in Professional Marketing biztosítja a marketing funkciók kezeléséhez szükséges stratégiai készségeket.

8. szint: stratégiai menedzsment és vezetői diploma

Cambridge Management and Leadership School
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 18 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Cambridge + 1 további

A 8. szintű stratégiai menedzsment és vezetői diploma célja, hogy hatékony stratégiákat dolgozzon ki és valósítson meg ambiciózusan növekvő szervezetekben. A stratégiai menedzsment az ügyvezető igazgatóknak és a vezető menedzsereknek, valamint azoknak, akik jogosultsággal és személyes inspirációval rendelkeznek a szervezeti stratégia hatékony vállalati teljesítményre való fordítására.

Informatikai és számítástechnikai diploma, 1. és 2. évfolyam (4. és 5. szint)

Online Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 700 - 1800 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Coventry + 1 további

Ha a vágyakozás a számítógép iránti szenvedélyt karriertévé kívánja tenni, akkor az Online Business School által kínált IT és számítástechnikai diploma határozottan tanfolyamot kell figyelembe vennie.

Végrehajtó diploma állattani

International Career Institute
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

Zoológia az egyik terület, hogy sokan szeretnének belépni gyermekkora óta. Let ICI állatkert állattartó / állattan persze hogy ez az álom valóra, ahogy a teljes a következő egységeket:

Cipfa diploma nemzetközi közszektorbeli számviteli standardok (IPSAS)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)
On-line Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

CIPFA a PFM szakértelem azt jelenti, hogy a tudás és tapasztalat, hogy segítse és értelmezni a szabványokat, megfelelő képesítéssel és képzési igényeinek kielégítésére a nemzetközi kormányok (beleértve a helyi önkormányzatok) ...

Város

The College of Animal Welfare
On-line Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Huntingdon

Tanulmányozott online, távoktatási alapon, ez ideális módja egy nemzetközileg elismert állategészségügyi szakképesítés megszerzésére anélkül, hogy részt kellene vennie a kollégiumban. Ez lehetővé teszi, hogy megtanuljuk, hogyan lehet különbséget tenni az Ön gondozásában lévő állatokkal. A kurzus angol nyelvű lesz, és az online virtuális tanulási környezet (VLE) segítségével hozzáférhet a kurzusainkhoz, lehetővé téve Ön számára, hogy egy időben tanulhasson.

Diploma a pszichológiában

Online Academies
On-line Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Bournemouth

Bárki, aki ezt az érdekes pszichológia tanfolyamot akarja tanulmányozni, végső soron az életben való saját tapasztalatának növelését fogja eredményezni, és a hallgató számára nagyobb megértést nyújt Önnek és másoknak.

Speciális támogató oktatási és tanulási iskolai lv 3 diploma (QCF)

UK Open College
On-line Részidős oktatás 250 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ez Diploma Specialist támogatása Tanítás és tanulás az iskolában természetesen alkalmas a hallgatók év 16+ akik jelenleg dolgoznak, vagy önkéntes iskolai szerepében tanársegéd, osztályterem Segéd vagy Learning Support Assistant.

Neuro nyelvi programozás (NLP) - 3. szint diploma

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Ingovány

Fejleszteni kell a szakértelem Neuro Linguistic Programming (NLP) egy magasabb szintre, hogy ennek az NLP Level 3 Diploma.

Diploma szociális ellátás

City Colleges - Online Learning
On-line Nappali Kérj Információt Írország Írország Online Egyesült Királyság UK Online Amerikai Egyesült Államok USA Online Ausztrália Ausztrália Online Kanada Kanada Online Németország Németország Online Franciaország Franciaország Online Szingapúr Szingapúr Online Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek Online Olaszország Olaszország Online Dublin + 18 további

Ez Diploma alakult, válaszul a folyamatos képzés szakemberek igényeit a társadalmi és közösségi beállításokat Írország. A kurzus célja elsősorban, hogy megfeleljen az igényeinek alkalmazottai az ipar, hogy gyakorlati tapasztalatot a jogszabályi, önkéntes ...

Pearson BTEC 5. szint magasabb nemzeti diploma üzleti (RQF)

The College of Central London
On-line Nappali 2 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Az új Pearson BTEC felsőfokú állampolgárai a munkához kapcsolódó képesítések, és akkreditálták a szabályozott képesítési keretrendszert (RQF), és célja, hogy a hallgatókat szakmai, önreflexió egyéneknek megfelelő üzleti oktatással fejlessze, akik képesek megfelelni a munkaadók igényeit az ipar, a kereskedelem és a közigazgatás széles körében.

3. szintű diplomát üzleti tanulmányok

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)
On-line Nappali 9 hónap Augusztus 2020 Egyesült Királyság UK Online

A tartalom Level 3 Diploma in Business Studies képesítés menedzselésére koncentrál kommunikáció, az üzleti szervezetek és a globális környezet, az emberek kezelése és pénzügyi, valamint annak megértését, a kutatási készségek és a személyes fejlődés várható a menedzser.