ONLINESTUDIES.HU

63 Online Szakmai Diplomás Képzés az Egyesült Királyságban

Folytató hallgatók karrier típusú kezdve a szakmai műszaki meglehet beiratkozik egy diploma természetesen azzal a szándékkal, hogy biztosítsa a helyzetben a kívánt területen Érettségi után. Ezek a tanfolyamok általában akkor időtartama alatt a 1-2 év, és kínálnak a különböző intézményekben.

Az Egyesült Királyság a Nagy-Britannia és Észak-Írország, közismert nevén az Egyesült Királyság és Nagy-Britannia, egy szuverén állam helyezkedik el észak-nyugati partján kontinentális Európában.A két legismertebb (és legrégebbi) egyetemek Oxford és Cambridge (gyakran nevezik Oxbridge sok britek) Anglia is számos más világszínvonalú intézmények, köztük több London (nevezetesen Imperial College, a London School of Economics, University College London és a King 's College London minden része Londoni Egyetem)

A Legjobb 63 Online Szakmai Diplomás Képzés az Egyesült Királyságban 2019

Találat Filter

CIPD Diploma az Emberi Erőforrás Menedzsmentben

DPG PLC
On-line Nappali 6 - 24 hónap Augusztus 2019 Egyesült Királyság Manchester London + 1 további

A program mindent megtesz, amire szüksége lehet egy modern HR menedzsernek. Programja végéig naprakész iparági ismeretekkel, iparilag jóváhagyott képesítéssel rendelkeznek.

HND a gépiparban a rugalmas nyitott tanulás révén

Teesside University
On-line Részidős oktatás 2 - 5 év Augusztus 2019 Egyesült Királyság Middlesbrough

Ez a távoktatási gépgyártás a HND kurzus egy Teesside University díja, amelyet a Pearson által a Teesside University Nyitott Tanulmánya alapján adtak ki.

Akkreditált diploma a digitális marketingben

The Internet Business School
On-line Nappali 3 napok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Bethersden

Kap egy diplomát a digitális marketing a mi nemzeti elismert

L6 CIM Diploma a professzionális marketingben

CIM Academy
On-line Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Cookham London + 2 további

A diploma a Professional Marketing biztosítja a stratégiai készségek szükségesek a marketing funkció. A digitális marketingre és irányításra összpontosítva a CIM Digital Diploma in Professional Marketing biztosítja a marketing funkciók kezeléséhez szükséges stratégiai készségeket.

Tengeri hajózási oklevél

ShippingCollege
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 5 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Online Diploma és Certificate tanfolyamok, amelyek a Global Shipping-et fedik le, különös hangsúlyt fektetve a Containerization és a Liner iparágra, a globális tengeri hajózás alapjaira, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózásra vagy a globális hajózásra, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózási iparra.

7. szint: Diploma a stratégiai menedzsmentben és a vezetői vezetésben, ami az MBA felső feltételeihez vezet (disszertáció)

Cambridge Management and Leadership School
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 9 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Cambridge + 1 további

7. szintű diploma a stratégiai menedzsmentben és a vezetőségben, ami az MBA felső részéhez vezet, a diákok tudását, megértését és készségeit fejleszti a tanulóknak ahhoz, hogy az üzleti kontextusban kezeljék a vezetés és a stratégiai menedzsment összetettségét, és fejlesszék képességeiket a szervezetek változásainak vezetésére.

Számvitel

Online Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 700 - 1800 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Coventry + 1 további

A 4-es egyetemi szintű (Számviteli és Pénzügy) és 5. szintű (Bővített diploma a menedzsment) egy 240 kredit kurzus célja, hogy gyorsítsák a hallgatókat az utolsó évben egy kapcsolódó egyetemi diploma Pénzügyi és Számviteli, Brit egyetem az egyetemen vagy a távoktatáson keresztül.

Végrehajtó diploma kriminalisztika

International Career Institute
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

Kriminalisztika egy nagyon érdekes terület, amint azt a népszerű televíziós programok ezekben a napokban. Az alábbiakban a modulok lezárja ezt a folyamatot.

Neuro nyelvi programozás (NLP) - 3. szint diploma

E-Careers
On-line Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online Slough

Fejleszteni kell a szakértelem Neuro Linguistic Programming (NLP) egy magasabb szintre, hogy ennek az NLP Level 3 Diploma.

Pszichológus Diploma

City Colleges - Online Learning
On-line Nappali 10 hetek Kérj Információt Írország Ireland Online Egyesült Királyság UK Online Amerikai Egyesült Államok USA Online Ausztrália Australia Online Kanada Canada Online Németország Germany Online Franciaország France Online Szingapúr Singapore Online Egyesült Arab Emírségek United Arab Emirates Online Olaszország Italy Online Dublin + 19 további

Az Európai Pszichológus Diploma City Colleges célja, hogy megismertesse a hallgatókat a fő téma gyakran tanított a modern pszichológiai tárgyak. Ezek a témák közé fejlődési és élettartamát a pszichológia, a kognitív pszichológia, szociálpszichológia ...

Végrehajtó

Noble Manhattan Global
On-line Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Richmond Egyesült Királyság Weymouth

Ez a képzési program már meglévő edzőknek, aktív vezetőknek és vezetőknek kínálja a tudás és a készségeket ahhoz, hogy szervezeti coaching kultúrát hozzon létre a magas ROI-hoz

Szakmai diploma a digitális marketingben

The Learning People
On-line 30 órák Augusztus 2019 Egyesült Királyság Brighton Írország Dublin Ausztrália Sydney Új-Zéland Wellington + 5 további

Ha tapasztalataidat érvényesíteni szeretné, akkor a digitális marketinges szakmai diploma, az e-mail, a mobil, a PPC, a SEO és a közösségi média moduljaival - az Ön számára.

Pearson BTEC 5. szint magasabb nemzeti diploma üzleti (RQF)

The College of Central London
On-line Nappali 2 év Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Az új Pearson BTEC felsőfokú állampolgárai a munkához kapcsolódó képesítések, és akkreditálták a szabályozott képesítési keretrendszert (RQF), és célja, hogy a hallgatókat szakmai, önreflexió egyéneknek megfelelő üzleti oktatással fejlessze, akik képesek megfelelni a munkaadók igényeit az ipar, a kereskedelem és a közigazgatás széles körében.

ILM Level 3 Diploma in Leadership

Central Bedfordshire College
On-line 9 hónap Augusztus 2019 Egyesült Királyság Luton

A 3. szintű diploma a vezetés és menedzsment ideális azok számára, akik szeretnék fejleszteni a szükséges készségeket vezetni és irányítani egy csapat. Lehet, hogy a különböző ágazatok közötti irányításra törekszik, vagy a jövőben vezető szerepet szeretne betölteni.

3. szint - oklevél a pénzügyi kereskedelemben

Financial ELearning
On-line Részidős oktatás 3 - 6 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

Financial ELearning nagy hatású Fast Track bevezetése a pénzügyi kereskedelem számára biztosítja Önnek azokat a készségeket, amelyek szükségesek a pénzügyi piacokon való kereskedelem megkezdéséhez.