ONLINESTUDIES.HU

113 Online Szakmai Diploma Összevetése Nyugat-Európa

Folytató hallgatók karrier típusú kezdve a szakmai műszaki meglehet beiratkozik egy diploma természetesen azzal a szándékkal, hogy biztosítsa a helyzetben a kívánt területen Érettségi után. Ezek a tanfolyamok általában akkor időtartama alatt a 1-2 év, és kínálnak a különböző intézményekben.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Szakmai Diploma Nyugat-Európa Online

Találat Filter

Full Stack szoftverfejlesztési diploma

Code Institute
On-line Nappali Részidős oktatás 14 - 60 hetek Nyílt Beiratkozás Írország Blackrock + 1 további

14-60 hét Online Bootcamp: Maradjon a jelenlegi munkájában, és online minősítéssel megfizethető módon átképezze. Ezzel a gyakorlati kurzussal nagyszerű támogatást kapsz, és hűvös portfoliójával befejezed.

CIPD Diploma az Emberi Erőforrás Menedzsmentben

DPG PLC
On-line Nappali 6 - 24 hónap Augusztus 2019 Egyesült Királyság Manchester London + 1 további

A program mindent megtesz, amire szüksége lehet egy modern HR menedzsernek. Programja végéig naprakész iparági ismeretekkel, iparilag jóváhagyott képesítéssel rendelkeznek.

HND az elektromos és elektronikus mérnöki tervezésben a rugalmas nyílt tanulással

Teesside University
On-line Részidős oktatás 2 - 5 év Augusztus 2019 Egyesült Királyság Middlesbrough

Ez a távoktatási elektromos és elektronikus mérnöki HND kurzus a Teesside University díja, amelyet a Pearson által a Teesside University nyílt tanulásai alapján adtak ki. A felsőfokú nemzeti diploma (HND) elektromos és elektronikus mérnöki tanulmányok széles skáláját kínálja Önnek, hogy segítsen fejleszteni a karrierjét a foglalkoztatás vagy a továbbképzés szintjén.

Akkreditált diploma a digitális marketingben

The Internet Business School
On-line Nappali 3 napok Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Bethersden

Kap egy diplomát a digitális marketing a mi nemzeti elismert

Nemzetközi számviteli standardok és pénzügyi információk diploma NIC-IFRS (Virtual)

Asturias Corporación Universitaria
On-line Részidős oktatás 130 órák Január 2020 Spanyolország Madrid Kolumbia Bogotá + 2 további

A nemzetközi számviteli standardok oklevelével a diákok mélyreható és gyakorlati ismereteket fognak kidolgozni a gazdasági és pénzügyi információk méréséről és elemzéséről, és így felelősek a pénzügyi kimutatások elkészítéséért, a nemzetközi szabványok szerint irányítani és döntéseket hozni, például: microempras , PYMES ...

Diploma a politikai tudomány kommunikációjában és a választási marketingben

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
On-line 6 hónap Október 2019 Spanyolország Madrid

A politikát, mint az ország életének középpontját és a nemzetközi kapcsolatok hajtó tengelyét, annak két dimenziójában kell értelmezni: belső és külső, annak hatókörének mérése érdekében.

L6 CIM Diploma a professzionális marketingben

CIM Academy
On-line Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Cookham London + 2 további

A diploma a Professional Marketing biztosítja a stratégiai készségek szükségesek a marketing funkció. A digitális marketingre és irányításra összpontosítva a CIM Digital Diploma in Professional Marketing biztosítja a marketing funkciók kezeléséhez szükséges stratégiai készségeket.

Tengeri hajózási oklevél

ShippingCollege
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 5 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Online Diploma és Certificate tanfolyamok, amelyek a Global Shipping-et fedik le, különös hangsúlyt fektetve a Containerization és a Liner iparágra, a globális tengeri hajózás alapjaira, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózásra vagy a globális hajózásra, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózási iparra.

8. szint: stratégiai menedzsment és vezetői diploma

Cambridge Management and Leadership School
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 18 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Cambridge + 1 további

A 8. szintű stratégiai menedzsment és vezetői diploma célja, hogy hatékony stratégiákat dolgozzon ki és valósítson meg ambiciózusan növekvő szervezetekben. A stratégiai menedzsment az ügyvezető igazgatóknak és a vezető menedzsereknek, valamint azoknak, akik jogosultsággal és személyes inspirációval rendelkeznek a szervezeti stratégia hatékony vállalati teljesítményre való fordítására.

Informatikai és számítástechnikai diploma, 1. és 2. évfolyam (4. és 5. szint)

Online Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 700 - 1800 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Coventry + 1 további

Ha a vágyakozás a számítógép iránti szenvedélyt karriertévé kívánja tenni, akkor az Online Business School által kínált IT és számítástechnikai diploma határozottan tanfolyamot kell figyelembe vennie.

Végrehajtó diploma kriminalisztika

International Career Institute
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

Kriminalisztika egy nagyon érdekes terület, amint azt a népszerű televíziós programok ezekben a napokban. Az alábbiakban a modulok lezárja ezt a folyamatot.

Diploma a közszervezetek stratégiai irányításában

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali Részidős oktatás 120 órák Szeptember 2019 Spanyolország Madrid + 1 további

A fő cél az, hogy javítsák a kormányok nyilvános tervezési kapacitásait a területükön megvalósuló fejlődés előmozdítása érdekében, a társadalmi dinamika átfogó elképzelésével.

Diploma az egészségügyi menedzsment és a jog modellek

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
On-line Nappali Részidős oktatás 120 órák Kérj Információt Spanyolország Spain Online + 1 további

A kurzus az "ügyek" által irányított oktatási módszeren keresztül fejleszti a legfontosabb és gyakorlati kérdések frissítését, amelyek megkérdőjelezik a jelenlegi köz- és magánegészségügyi menedzsmentet. Szintén elemzi a köz- és magánszféra közötti új viszonyokat, amelyek az új globalizált egészségügyi ellátás keretében szükségesek lehetnek.

Speciális támogató oktatási és tanulási iskolai lv 3 diploma (QCF)

UK Open College
On-line Részidős oktatás 250 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ez Diploma Specialist támogatása Tanítás és tanulás az iskolában természetesen alkalmas a hallgatók év 16+ akik jelenleg dolgoznak, vagy önkéntes iskolai szerepében tanársegéd, osztályterem Segéd vagy Learning Support Assistant.

Szakmai oklevél digitális stratégia és tervezés

Digital Marketing Institute
On-line Részidős oktatás 24 hetek Írország Dublin

Megtanulják, hogyan kell sikeresen vezetni a szervezet digitális marketing tevékenység a Professional Diploma in digitális stratégia és tervezés.