ONLINESTUDIES.HU

111 Online Szakmai Diploma Összevetése Nyugat-Európa

Folytató hallgatók karrier típusú kezdve a szakmai műszaki meglehet beiratkozik egy diploma természetesen azzal a szándékkal, hogy biztosítsa a helyzetben a kívánt területen Érettségi után. Ezek a tanfolyamok általában akkor időtartama alatt a 1-2 év, és kínálnak a különböző intézményekben.

Több mint négyezer felsőoktatási szervezetek Európában, a vezető kutatóintézetek a kis, tanítás-központú egyetemek. Európa önmagában nem annyira más, mint más kontinenseken, elérve a sarkkörtől az Afrika partjainál.

Szakmai Diploma Nyugat-Európa Online

Találat Filter

PGDip Legal Technology - részmunkaidőben

University of Law Online
On-line Részidős oktatás 18 hónap Január 2020 Egyesült Királyság UK Online

A PGDip a Jogi Technológiában mind jogi, mind nem jogi diplomások számára elérhető, és betekintést nyújt a gyorsan fejlődő területre. Meg fogja tanulni az izgalmas és gyakran zavaró technológia alapjait egy jogi környezetben és a körülötte kialakuló szabályozásban.

Full Stack szoftverfejlesztési diploma

Code Institute
On-line Nappali Részidős oktatás 14 - 60 hetek Nyílt Beiratkozás Írország Fekete szikla + 1 további

14-60 hét Online Bootcamp: Maradjon a jelenlegi munkájában, és online minősítéssel megfizethető módon átképezze. Ezzel a gyakorlati kurzussal nagyszerű támogatást kapsz, és hűvös portfoliójával befejezed.

A menedzsment fejlett tanulmányainak diploma

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities
On-line Részidős oktatás 6 hónap November 2019 Németország Berlin

A vezetői felsőfokú tanulmányok diploma

HND a kőolajgyártásban rugalmas, nyitott tanulással

Teesside University
On-line Részidős oktatás 2 - 5 év Augusztus 2020 Egyesült Királyság Middlesbrough

Ez a távoktatási kőolajmérnöki HND kurzus azoknak a tanulóknak szól, akik technikusok / technikusok mérnökei dolgoznak a folyamatmérnöki ágazatban, gyártás, karbantartás és tesztelés terén. A helyi iparággal konzultálva fejlesztették ki, és ötvözi az elméletet és a gyakorlati munkát az ipari alkalmazásokra koncentrálva.

Tengeri hajózási oklevél

ShippingCollege
On-line Nappali Részidős oktatás 1 - 5 hónap November 2019 Egyesült Királyság UK Online + 1 további

Online Diploma és Certificate tanfolyamok, amelyek a Global Shipping-et fedik le, különös hangsúlyt fektetve a Containerization és a Liner iparágra, a globális tengeri hajózás alapjaira, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózásra vagy a globális hajózásra, különös tekintettel a konténerekre és a vonalhajózási iparra.

Nemzetközi számviteli standardok és pénzügyi információk diploma NIC-IFRS (Virtual)

Asturias Corporación Universitaria
On-line Részidős oktatás 130 órák Január 2020 Spanyolország Madrid Kolumbia Bogotá + 2 további

A nemzetközi számviteli standardok oklevelével a diákok mélyreható és gyakorlati ismereteket fognak kidolgozni a gazdasági és pénzügyi információk méréséről és elemzéséről, és így felelősek a pénzügyi kimutatások elkészítéséért, a nemzetközi szabványok szerint irányítani és döntéseket hozni, például: microempras , PYMES ...

Diploma a politikai tudomány kommunikációjában és a választási marketingben

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
On-line 6 hónap Kérj Információt Spanyolország Madrid

A politikát, mint az ország életének középpontját és a nemzetközi kapcsolatok hajtó tengelyét, annak két dimenziójában kell értelmezni: belső és külső, annak hatókörének mérése érdekében.

L6 CIM Diploma a professzionális marketingben

CIM Academy
On-line Vegyes online és egyetemi Részidős oktatás 12 hónap Kérj Információt Egyesült Királyság Cookham London + 2 további

A diploma a Professional Marketing biztosítja a stratégiai készségek szükségesek a marketing funkció. A digitális marketingre és irányításra összpontosítva a CIM Digital Diploma in Professional Marketing biztosítja a marketing funkciók kezeléséhez szükséges stratégiai készségeket.

6. szintű üzleti igazgatás

Cambridge Management and Leadership School
On-line Nappali Részidős oktatás 6 - 9 hónap Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Cambridge + 1 további

A 6. szintű üzleti adminisztrációs diploma egy nemzetközileg elismert képesítés, amelyet az Egyesült Királyság és az Európai Képesítési Keretrendszer 6-as szintjén akkreditált, hogy széles körű ismereteket, megértést és készségeket biztosítson a sikeres üzleti karrier megkezdéséhez a nemzetközi üzleti életben, adminisztrációban és vezetésben. a meglévő pályafutását.

Emberi erőforrás menedzsment, egyetem 1. és 2. év (4. és 5. szint)

Online Business School
On-line Nappali Részidős oktatás 700 - 1800 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Coventry + 1 további

A 4-es szintű humánerőforrás-menedzsment diploma és az 5. szintű kiterjesztett diploma a menedzsmentben egy 240 kreditpálya, melynek célja, hogy a tanulók rendelkezésére álljanak a menedzsment sikeréhez szükséges készségek, különös tekintettel az emberi erőforrásokra a közép- és nagyvállalatok között. Ezek értékes készségek, amelyekkel a munkáltatók sokféle lehetőséget nyithatnak és használhatnak fel - az egészségügyi ellátástól a vendéglátásig, a banki műsorszórásig, ez a kurzus az Ön módja annak, hogy felkészüljön a karrierre bármely szervezetnél.

Diploma az innovációban és a digitális vezetésben

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali 125 órák Szeptember 2020 Spanyolország Madrid

A Társaság megváltozott, és nagyobb mennyiségű árut és szolgáltatást igényel, a minőségi előírásoknak való megfelelés, a környezeti fenntarthatósági kritériumok elfogadása, a közpénzek hatékony befektetése, és sok esetben aktívan részt vesz a döntéshozatali folyamatokban. A közintézmények önmagukban nem képesek kezelni ezt az igények felhalmozódását.

Végrehajtó diploma állattani

International Career Institute
On-line Nappali Részidős oktatás Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság London

Zoológia az egyik terület, hogy sokan szeretnének belépni gyermekkora óta. Let ICI állatkert állattartó / állattan persze hogy ez az álom valóra, ahogy a teljes a következő egységeket:

Diploma in Economics

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
On-line Nappali Részidős oktatás 1 év Nyílt Beiratkozás Svájc Zürich + 1 további

Speciális támogató oktatási és tanulási iskolai lv 3 diploma (QCF)

UK Open College
On-line Részidős oktatás 250 órák Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság UK Online

Ez Diploma Specialist támogatása Tanítás és tanulás az iskolában természetesen alkalmas a hallgatók év 16+ akik jelenleg dolgoznak, vagy önkéntes iskolai szerepében tanársegéd, osztályterem Segéd vagy Learning Support Assistant.

3. szintű diplomát üzleti tanulmányok

Greenwich School Of Business And Finance (GSBF)
On-line Nappali 9 hónap Augusztus 2020 Egyesült Királyság UK Online

A tartalom Level 3 Diploma in Business Studies képesítés menedzselésére koncentrál kommunikáció, az üzleti szervezetek és a globális környezet, az emberek kezelése és pénzügyi, valamint annak megértését, a kutatási készségek és a személyes fejlődés várható a menedzser.