ONLINESTUDIES

Online Projektmenedzsment Szakmai Diplomás Képzések Vesd össze Észak-Amerikában 2020/2021

A diploma egy olyan dokumentum által adott intézmények száma, a főiskolák a műszaki iskolákban. A szándék az, hogy megmutassa, hogy tulajdonosa rendelkezik olyan speciális ismereteket az adott témában, és befejezte a tanfolyam a célból.

A projektmenedzsment röviden egy adott projekt sikeres megszervezését és végig vitelét jelenti. A munka során gyakran bevetett készségek között találjuk a kockázatkezelést, az alkalmazkodási képességet, illetve az érdekelt felekkel való hatékony kommunikációt, igényeik felmérését. Előfordulhat, hogy egy projektmenedzser párhuzamosan több projekten is dolgozik.

A belföldi civilizációk modern birodalmak, Észak-Amerikában rengeteg gyakorlati oktatási lehetőségeket kínálnak a tudósok. Töltött egy sor különböző kultúrák, a diákok önképzésre jól lekerekített módon.

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel A Legjobb Online Projektmenedzsment Tanfolyamok Észak-Amerikában 2020/2021

2 Találatok Projektmenedzsment, Észak Amerika Filter

Diploma az agilis szakmai projektmenedzsment területén. Alapelvek, értékek és módszertanok - Élő

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Diploma
<
Részidős
<
100 órák
Spanyol
On-line

Ezt a kurzust egy szakértői csoport tervezte, hogy a projektvezetők számára olyan eszközöket és technikákat kínáljon, amelyek lehetővé teszik számukra az érték felismerését és ...

Tovább

Diploma Program: Stratégiai projektmenedzsment

UC Berkeley Global: Study-Abroad Opportunities
Diploma
Diploma
<
Nappali
<
2 félévek
Angol
Campus

Vegyük mind az Advanced Projektmenedzsment, mind a Lean Agile Management nappali tagozatos bizonyítványokat és a négy szemeszter szakirányú választani lehetőségeket, és jogosu ...

Tovább