ONLINESTUDIES.HU

18 Online Szakmai Diploma Spanyolországban

Diploma tanfolyam tól az általános, hogy a műszaki, de gyakran társul egy adott készség. Kitöltésével ilyen programnak rendszerint bárhol egy-két éven, lehetőséget elhelyezésre vonatkozó szakma.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

A Legjobb 18 Online Szakmai Diplomás Képzés Spanyolországban 2019/2020

Találat Filter

Diploma az egészségügyi menedzsment és a jog modellek

Instituto de Humanidades y Ciencias de la Salud Gregorio Marañón
On-line Nappali Részidős oktatás 120 órák Kérj Információt Spanyolország Spanyolország Online + 1 további

A kurzus az "ügyek" által irányított oktatási módszeren keresztül fejleszti a legfontosabb és gyakorlati kérdések frissítését, amelyek megkérdőjelezik a jelenlegi köz- és magánegészségügyi menedzsmentet. Szintén elemzi a köz- és magánszféra közötti új viszonyokat, amelyek az új globalizált egészségügyi ellátás keretében szükségesek lehetnek.

Diploma lakossági belsőépítészeti

MADIN USAL
On-line Részidős oktatás 3 hónap Szeptember 2020 Spanyolország Salamanca

A belső kialakítás Modulo_diploma teszi a diákok, hogy dolgozzon belső projekteket.

Fokú kereskedelmi belsőépítészeti

MADIN USAL
On-line Részidős oktatás 3 hónap Szeptember 2020 Spanyolország Salamanca

A belső kialakítás Modulo_diploma teszi a diákok, hogy dolgozzon ki a projektek Kiállítás és kirakatrendezés.

Tervezés diploma történelmi helyek

MADIN USAL
On-line Részidős oktatás Szeptember 2020 Spanyolország Salamanca

A belső kialakítás Modulo_diploma történelmi pillantást a tervezési eszközként regenerálására környezet lakott és gazdasági motorja, ugyanakkor figyelembe véve a megszorítások az anyag, társadalmi-kulturális és történelmi pre-létezés.

Fokú építészeti helyreállítása

MADIN USAL
On-line Részidős oktatás 3 hónap Szeptember 2020 Spanyolország Salamanca

Konkrét kérdések rehabilitáció kerül kialakításra, a diák fog tanulni a megfelelő szakkifejezésekkel azonban, hogy nagyon személyre szabott tanítás minden diák megjelölni a saját szintjén.

Diploma a nagy hatású szociális projektek tervezésében és irányításában

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali 4 hónap Szeptember 2020 Spanyolország Madrid

A "Nagy hatású társadalmi projektek tervezése és kezelése" című diploma célja a szociális segélyszervezet (IMAS) technikai és vezetői személyzetének alapvető készségeinek fejlesztése a szociális projektek területén, optimalizálva az elvégzett kezdeményezéseket és megpróbálja elérni a lehető legnagyobb hatást Costa Rica társadalmi fejlődésére.

Diploma az innovációban és a digitális vezetésben

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali 125 órák Szeptember 2020 Spanyolország Madrid

A Társaság megváltozott, és nagyobb mennyiségű árut és szolgáltatást igényel, a minőségi előírásoknak való megfelelés, a környezeti fenntarthatósági kritériumok elfogadása, a közpénzek hatékony befektetése, és sok esetben aktívan részt vesz a döntéshozatali folyamatokban. A közintézmények önmagukban nem képesek kezelni ezt az igények felhalmozódását.

Diploma kurzusok Szakértő: Digitális készségek a tanteremben

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali Részidős oktatás 2 hónap Kérj Információt Spanyolország Madrid + 1 további

A kurzus résztvevői a José Ortega y Gasset-Gregorio Marañón Alapítvány által kiadott igazolást kapnak. A tanfolyamot 2 kredit kreditképzéssel ismeri fel az Oktatási, Kulturális és Sportminisztérium a tanárok számára, akik eleget tesznek a törvény által meghatározott követelményeknek.

Diploma a közszervezetek stratégiai irányításában

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali Részidős oktatás 120 órák Szeptember 2020 Spanyolország Madrid + 1 további

A fő cél az, hogy javítsák a kormányok nyilvános tervezési kapacitásait a területükön megvalósuló fejlődés előmozdítása érdekében, a társadalmi dinamika átfogó elképzelésével.

Diploma a vezetés és a felelős közigazgatás területén

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
On-line Nappali Részidős oktatás 90 órák Szeptember 2020 Spanyolország Madrid + 1 további

A vezetői és a felelős közigazgatás diplomáját azzal a céllal tervezték, hogy hozzájáruljon a magas színvonalú szakemberek képzéséhez, a kormányzati kérdésekkel és a közpolitikák meghatározásával, a társadalmi átalakulások létrehozására való képességük megerősítésével, hogy részt vehessenek a programban. a nyilvános menetrend meghatározása és a felelősségteljes és fenntartható gazdálkodás fejlesztése a közszféra és a civil társadalom szervezeteiben és intézményeiben; ez egyben a nyilvánosság és a magánszféra közötti párbeszéd és vita számára is.

Nemzetközi, diplomáciai és konzuli ügyek szakemberének diploma

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
On-line 6 hónap Kérj Információt Spanyolország Madrid

A nemzetközi, diplomáciai és konzuli ügyekkel foglalkozó szakemberek diplomáját a nemzetközi, diplomáciai és konzuli ügyek szakemberének diplomája teszi lehetővé az állam különböző hatásköréből külföldön végzett tevékenységek diverzifikálása, valamint az üzleti vagy ágazati szakbizottságok jelenléte. aktuális, és szükséges azok számára, akik multikulturális környezetben működnek.

Diploma a politikai tudomány kommunikációjában és a választási marketingben

Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado
On-line 6 hónap Kérj Információt Spanyolország Madrid

A politikát, mint az ország életének középpontját és a nemzetközi kapcsolatok hajtó tengelyét, annak két dimenziójában kell értelmezni: belső és külső, annak hatókörének mérése érdekében.

Élelmiszerbiztonsági oklevél

Asturias Corporación Universitaria
On-line Részidős oktatás 120 órák Január 2020 Spanyolország Madrid Kolumbia Bogotá + 2 további

Az élelmiszer-mérgezés kockázatának csökkentése és a fogyasztók számára a biztonságos élelmiszerek biztosítása érdekében az élelmiszeripar olyan rendszerek és szabványok bevezetésével foglalkozott, amelyek garantálják az élelmiszer biztonságát. Vannak olyan gyakorlati eszközök, amelyek vezetik a ...

Diploma a projektmenedzsmentben (virtuális)

Asturias Corporación Universitaria
On-line Részidős oktatás 130 órák Január 2020 Spanyolország Madrid Kolumbia Bogotá + 2 további

Ezzel a diplomával a hallgató világos képet kap a projektek irányításának főbb elemeiről, az interperszonális készségek kezelésének és elsajátításának kulcsfontosságú pontjairól, a win-win tárgyalások elérésének elemeiről és a projektek tömör jellemzőiről. a jövőbeni megélhetésért, hogy sikeres legyen. ..

Diploma a munkahelyi egészség irányításában és ellenőrzésében (virtuális)

Asturias Corporación Universitaria
On-line Részidős oktatás 130 órák Január 2020 Spanyolország Madrid Kolumbia Bogotá + 2 további

A Foglalkozás-egészségügyi Ellenőrzés és Menedzsment diploma lehetővé teszi a hallgató számára, hogy elméleti és gyakorlati módszereket szerezzen a munkahelyi tevékenységek fejlesztésére, mint például: a munkahelyi egészségügyi rendszerek és az ipari biztonság adminisztrálása, végrehajtása, javítása és fenntartása ...