ONLINESTUDIES.HU

35451 Online Szakmai Diplomás Képzés Keress

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Online Szakmai Diplomák 2019/2020

35451 Találatok Diploma Filter

Vizuális effektusok diploma online

Toronto Film School
On-line Nappali 24 hónap Január 2020 Kanada Toronto

A vizuális hatások a bal agy és a jobb agy gondolkodásának kiegyensúlyozott összeolvadása. A művészek a műszaki ismeretekre és a szoftver ismereteire támaszkodnak, hogy életre kreatív ötleteket és a filmkészítő látását megjelenítsék a képernyőn.

Global Executive MBA

IESE Business School
Vegyes online és egyetemi Nappali 16 hónap Február 2020 Spanyolország Barcelona Amerikai Egyesült Államok New York Kína Shanghai San Francisco + 5 további

Kihívó, szigorú, gyakorlati és valóban globális, a Global Executive MBA tapasztalat növeli a vezetési és átalakítási képességét.

Légzésterápia Bachelor diploma

Batterjee Medical College
Campus Nappali 5 év Szeptember 2020 Szaúd-Arábia Jeddah

Programunk küldetése, hogy akadémikus légzési ellátási programot kínál magas színvonalú diplomásokkal, akik megfelelnek a program által szolgált érdeklődésre számot tartó közösségek elvárásainak, kiemelkedő regionális hírnevének megteremtésére és fenntartására, valamint a légzőkészülékekkel kapcsolatos kutatások elvégzésére az iszlám értékek fenntartása mellett .

Foglalkozási terápia alapképzés

Batterjee Medical College
Campus Nappali 5 év Szeptember 2020 Szaúd-Arábia Jeddah

Programunk küldetése, hogy felkészítse a kreatív, hozzáértő, együttérző és elkötelezett diplomásokkal a szakmát és az országot.

Fogorvos Bachelor diploma

Batterjee Medical College
Campus Nappali 7 év Szeptember 2020 Szaúd-Arábia Jeddah

Programunk küldetése az, hogy a hallgatói hallgatókat neveljük a száj egészségének javítása és a betegség terheinek csökkentése érdekében a társadalomban a craniofacialis egészséget és a betegségmegelőzést magában foglaló tudományos ismeretek felfedezésével és alkalmazásával.

Orvostudományi Baccalaureus

Batterjee Medical College
Campus Nappali 7 év Szeptember 2020 Szaúd-Arábia Jeddah

Programunk küldetése, hogy kiemelkedő orvosi oktatást, innovatív kutatást és közösségi szolgáltatásokat nyújtson az etika és a szakma értékei keretében.

Kaland és szabadtéri oktatás alapképzése

Humak University of Applied Sciences
Campus Nappali 42 hónap Szeptember 2020 Finnország Helsinki

Tanulmány a Humak University of Applied Sciences , a finn kalandoktatás vezető felsőoktatási intézményében. A közösségi oktató tanul a kaland és a szabadtéri oktatás szakembereiről. A kaland- és szabadtéri oktatás tapasztalati és tevékenységalapú tanulási módszertanon alapul, és célja az egyének, csoportok és közösségek növekedésének, fejlődésének, jólétének és képviseletének támogatása.

Bachelor of Computer Science - Általános

Liberty University
Campus Nappali 4 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Lynchburg

Ha a technológiával való munka és a problémamegoldás érdekli Önt, akkor a számítógépes tudományok alapképzése lehet a tökéletes főiskolai végzettség az Ön számára! A számítástechnika minden évben növekszik, és az új technológiai fejlődés mellett nem mutat semmilyen lassulási jelet. A Liberty University számítógépes tudománya alapképzettségével beléphet a technológia versenyképes és jövedelmező világába.

Bachelor of Science in Számítástechnika

Liberty University
Campus Nappali 4 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Lynchburg

Szereted a számítógépet dolgozni? Előfordult már, hogy elválasztott vagy összeállította a saját számítógépét csak szórakozásból? Ha a fenti kérdések egyikére igennel válaszolt, akkor lehet, hogy mire számít számítógép mérnökként. Egy számítógépes mérnök számítógépes hardvereket kutat, tervez és fejleszt, beleértve számítógépes chipeket, mikroprocesszorokat, áramköri táblákat, számítógépes rendszereket és kapcsolódó berendezéseket. Számítógépes mérnöki alapképzésünk áttekintést nyújt azokról az alapelvekről, amelyekre a jövő számítógépes hardverének megtervezéséhez és felépítéséhez szüksége van.

Repülési tudományok Bachelor: Kereskedelmi / vállalati

Liberty University
Campus Nappali 4 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Lynchburg

Minden megfelelő okból kiemelkedjen. Liberty University -t elismerték Észak-Amerika egyik legnagyobb hit-alapú kollektív repülési programjának. Ha kereskedelmi légitársaságokkal vagy vállalati szervezetekkel szeretne repülni, akkor repüléstechnikai programokat biztosítunk, amelyek célja a siker felállítása!

Bachelor of Business Administration (BSBA)

Liberty University
Campus Nappali 4 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Lynchburg

Szeretne egy olyan fokozatot, amely tovább vezet a tervezett karrierjében. Szeretnénk látni, mint te, mint te, a diákok a sikerben! Folytassa üzleti gazdálkodási alapképzését a Liberty segítségével, és hozzon létre olyan fokozatot, amely tökéletesen ötvözi az egyéni szenvedélyeit a hosszú távú karriercélokkal. A széles körű szakértelemmel, amelynek végzettsége lesz, készen áll arra, hogy szinte minden iparágban karriert indítson. A tanfolyamok növelik a vezetői, menedzsment és emberi erőforrás készségeket, amikor megtanulják, hogy hatékonyan szolgáljanak szakértőként a modern üzleti világban.

Biológiai Orvostudományi Bachelor (Pre-Med)

Liberty University
Campus Nappali 4 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Lynchburg

Meg akarja tanulni, hogyan kell használni az orvostudományt pozitív változások létrehozásához mások életében. Elő-med. Fokozatunkkal minden előfeltételt megtesz, hogy beléphessen a választott orvosi programba, és teljesítse ezt az álmot!

Regionális és Területfejlesztési Mester

UQAR
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Január 2020 Kanada Rimouski + 1 további

A Regionális és Területfejlesztési MA a regionális és területi kérdések, problémák, összefüggések, kihívások és fejlesztési lehetőségek elemzésére összpontosít.

Mesterek az emberek menedzsmentjében a munkahelyen

UQAR
Campus Nappali Részidős oktatás 2 év Január 2020 Kanada Rimouski Levis farmernadrág + 2 további

A munkahelyi menedzsment mesterfokozatának különféle vezetési mesterfokozatai vannak, ahol a szervezeti célok elérése és a foglalkoztatottak jóléte összeegyeztethető. Célja a szervezeti kérdések, az emberek bonyolultságának jobb megértése, valamint a saját magának jobb megismerése.

Master of diploma az óceánföldrajzban

UQAR
Campus Nappali 2 év Január 2020 Kanada Rimouski

Az MSc kiképzi a tudósokat a tengeri rendszer dinamikájának multidiszciplináris és átfogó megértésére.