ONLINESTUDIES.HU

35162 Online Szakmai Diplomás Képzés Keress

Lépj kapcsolatba az Intézményekkel Online Szakmai Diplomák 2019

35162 Találatok Diploma Filter

Ph.D. az emberi tudományban, az emberi fejlődésben és a családi tudományban (HDFS)

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
Campus Nappali 3 - 5 év Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok Tallahassee

Az emberi fejlődés és a családi tudomány (HDFS) Ph.D. program, képezzük a diákokat, hogy a tudósok, egyetemi karok és kutatók következő generációjává váljanak. A diplomások sikeresen megszerezték az általuk választott pozíciókat a nemzet vezető akadémiai intézményeiben.

Ph.D. házassági és családi terápiában

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
Campus Nappali 3 - 5 év Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok Tallahassee

A házassági és családi terápia (MFT) doktori programja hosszú és gazdag történelemmel rendelkezik. A program a családi folyamatokat és empirikusan támogatott relációs beavatkozásokat tárgyalja a mai változatos családok számára a programozási kutatás és a fejlett klinikai előkészítés révén.

MS család- és gyermektudományban

Florida State University - Department of Family and Child Sciences
Campus Nappali 4 félévek Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok Tallahassee

A Család- és Gyermektudományi Tanszék (FCS) a családi és gyermektudományi mesterképzéssel foglalkozik. A fokozatot a felsőoktatásban, a kormányzati szervekben és a magánszektorban tevékenykedő vállalkozásokban folytatják.

Master of Business és Science (MBS)

Rutgers University Professional Science Master's Program
Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 18 - 48 hónap Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok Piscataway Township + 1 további

A Rutgers üzleti és tudományi mestere (MBS) fokozta a fejlett, STEM alapú oktatást professzionálisan vezetett üzleti tanfolyamokkal - lehetővé téve a diplomásoknak, hogy sikeresek legyenek a jelenlegi versenypiacon. Diákjainkat innovatív, élvonalbeli tudományos ismeretekkel, üzleti vezetői készségekkel rendelkező üzleti készségekkel, tapasztalati lehetőségekkel segítjük fel, hogy segítsen nekik alkalmazni ezeket a képességeket a valós helyzetekben.

Ingatlanfejlesztési Master

University of Miami: School of Architecture
Campus Nappali 1 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Miami

A Master of Real Estate Development Urbanizmus egy interdiszciplináris egyéves posztgraduális program, amely ötvözi a miami Egyetem Építészeti Iskoláinak, Üzleti Igazgatóságának és Jogának erősségeit, hogy hozzon létre egy világszínvonalú programot, amely összekeveri az ingatlanfejlesztés alapjait az élhető közösségi tervezés és tervezés. Az MRED U program 36 kredit.

Építésirányítási Mester

University of Miami: School of Architecture
Campus Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Miami

A Master of Construction Management (MCM) egy interdiszciplináris 36 kredit program, és nyitva áll a diplomások építészeti, mérnöki és építési kapcsolódó programok. A tanterv bővíti a tanulók oktatási és karrierlehetőségeit. A projekt- és építési menedzsment formális ismereteit és tapasztalatait az építészeti és mérnöki cégek, az építőipari cégek és az ingatlanfejlesztők keresik.

Teljes munkaidős MBA

Georgia Tech, Scheller College of Business
Campus Nappali 22 hónap Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok Atlanta

Mindössze 22 hónapban a teljes munkaidős MBA programunk felkészíti Önt az igényes üzleti kihívások kezelésére. Ismerje meg, hogyan kell összetett problémákat kialakítani és megoldani, elemzési készségeket szerezni a lehetőségek felmérésére, vezetői szerepek betöltésére és a csapat dinamikájának előmozdítására, miközben a sikerhez szükséges bizalmat fejleszteni és karrierjét új magasságokba emelni.

MA Vezetés

University of Guelph – Gordon S. Lang School of Business and Economics
Campus On-line Nappali Részidős oktatás 18 - 24 hónap Április 2020 Kanada Guelph + 2 további

Guelph Master of Arts (MA) a Leadership programban olyan élet- és karrier-változó tapasztalat, amely növeli a vezetői kompetenciáidat, és átveszi magát a vezetőnek, akit szeretnél lenni.

Repülőgép-kísérleti program

Brics Aviation
Campus Nappali Október 2019 Lengyelország Kijewo Królewskie

A PPL (A) tulajdonosok számára, akiknek már van tapasztalata. Figyelembe vesszük, hogy először a 3. modulból indul ki, ahogy az alább látható az oldalon. A program során egy speciálisan az Ön számára tervezett tananyag alapján képezzük.

Airline Cadet Program

Brics Aviation
Campus Nappali Részidős oktatás 14 hónap Október 2019 Lengyelország Kijewo Królewskie + 1 további

A program során nullától kiképezzük, hogy professzionális légi pilótává váljanak. A sikeres befejezés után elérni fogja az EASA befagyasztott ATPL-jét (Airline Transport Pilot License). Készen áll az első légitársasági munkára.

PhD és MS a tengeri, légköri és földtudományok területén

University of Miami Rosenstiel School
Campus Nappali Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok Miami

Kínálunk PH.D. és MS fokozatok 6 programban: légköri tudományok, tengeri biológia és ökológia, tengeri ökoszisztémák és társadalom, tengeri földtudományok, meteorológia és fizikai óceánográfia és óceáni tudományok. Rendkívül versenyképes ösztöndíjakat, tandíjat és egészségbiztosítási fedezetet kínálunk beérkező Ph.D. a teljes mértékben finanszírozott 5 éves diplomás asszisztens részeként.

Master of Professional Science a tengeri és légköri tudományok

University of Miami Rosenstiel School
Campus Nappali Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok Miami

A Master of Professional Science (MPS) egy gyorsított, diplomát szánt diákok, akik szeretnének generálni innovatív megoldásokat a tengeri, part menti és az éghajlat kapcsolatos kérdéseket.

BS a tengeri, légköri és földtani tudományokban

University of Miami Rosenstiel School
Campus Nappali Augusztus 2020 Amerikai Egyesült Államok Miami

A Rosenstiel Iskola alapképzési programja mind a Bachelor of Science, mind a Bachelor of Arts alapképzésben kínál lehetőséget. A program tanterve magában foglalja a tudományokat, a matematikát és a szabad művészetet, lehetővé téve a hallgatók számára a művészetek, a humán tudományok és a társadalomtudományok, valamint a természettudományok érdeklődésének és elismerésének fejlesztését.

A Filozófia doktora az üzleti adminisztrációban

UNITAR
Campus Nappali 3 év Január 2020 Malajzia Selangor

A filozófia doktora az üzleti adminisztrációban segít a hallgatóknak olyan fejlett kutatási készségek kifejlesztésében, amelyek hasznosak lehetnek az akadémikusok vagy más foglalkoztatási pozíciók karrierjében, ahol szisztematikus, kritikus és elemző készségekre van szükség. A kurzus végén szükséges eredeti tézis befejezése után új pályára léphet.

Oktatási Master (Oktatási Vezetés)

UNITAR
Campus Nappali 2 év Január 2020 Malajzia Selangor

Oktatási Master (Oktatási Vezetés)