Hivatalos Leírás

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

A Divat Egyetem minden fontosabb divat-tudományt kínál: drótkötés, mintagyártás, CAD mintagyártás, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötöttáru, üzlet, termékfejlesztés, elõadások, CAD divatáru, gyermekruházat stb.

A legtöbb iskola egy nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatfegyelemben, mint például a varrás vagy mintázás. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni a hozzáféréshez minden A divat témája minden fegyelem!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni

Divat üzlet - Online tanfolyamok

A üzleti divat ötvözi a kreatív gondolkodás analitikus készség. Üzleti órák videókat irányítani lakossági vevők, kereskedők és a marketingesek. Ezek szilárd alapot nyújt azok számára, akik kezdeni a saját gyártásában, forgalmazásában vagy üzleti tervezés, beleértve a kulcsfontosságú ismereteket kiskereskedelmi matematika, eredménykimutatás, ami egy áru terv, branding, az engedélyezés és a marketing.

Ha új vagy a divatszakmában, kezdje Basic Math fogalmak, megértése Retail Profit & Loss és létrehozása Kiskereskedelmi értékesítés terv. Ezután küzdeni engedélyezési sorozat, majd a marketing és a márkaépítés videók. Fejezd ki a 3-rész Fashion Start-up 101 sorozat.

Egy tipikus UoF Fashion Business lecke előnézete

Fashion Startup 101 - Az alapok

Csak egy kevés a sok leckében kínálják ebben a Discipline

Plus Size: modellek, illusztrátorok, tervezők, és több

Ez a lecke megtanít majd Önt plusz méretű modellekről, illusztrátorokról, tervezőkről és még sok mindenről. A molett divat ipar messze túlnyúlik a ruhákat maguknak. Néhány kulcsfontosságú játékos képezi a plusz méretű divat alapjait, amely kiemelkedő modelleket tartalmaz a médiában a testpozíciót támogató médiában, valamint minden olyan illusztrátorral, független tervezővel és butikkal, amelyek az ipar különböző megjelenési formáit szolgálják.

Divat Branding

Tanuljon az iparág pro, mit jelent, hogy a "márka". Meg fogja tanulni a pszichológia mögött létre egy sikeres márka, és miért fontos, hogy a márkanév védett. Ezen kívül, meg fogja tanulni a különböző branding stratégiát, hogy a terméket egy egyedi azonosító, így valóban versenyképes előnyt a verseny.

Divat Marketing a 21. században

Építve a Bevezetés a Marketing leckét, ezt a leckét a kérdésekkel foglalkozik, hogy szembenézzen a marketingesek a 21. században. Megtanulják, hogyan befolyásolják a közösségi média és a szociális kérdések a marketing mixet, hogyan segítik a technológiai erők a divatáru promóciójában és a divatipar szerepe a társadalmi felelősségvállalásban. A lecke után nézze meg az engedélyezés leckéit.

A Fashion University számos más órát kínál a Fashion Business-ben. A UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon kattintva ellenőrizheti.

Kattintson az előfizetéshez

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Fashion - Online Fashion Design School »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
189 USD
évente. Ajánlunk egy visszatérő havi előfizetési díj US $ 19,95 havonta.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció