Divat- és imázstanfolyam

Általános információk

Program leírás

Ez az online tanfolyam betekintést nyújt a divatiparba, és feltárja, hogy a kultúra hogyan befolyásolja a divatot és hogyan kommunikál a képen keresztül - tökéletes bevezetés azok számára, akiket lenyűgözött és ihlette a divat és a kép.

A Fashion & Image ezen kurzusán meg fogja vizsgálni, hogy a divat, az imázs és a kultúra hogyan alakította az ipart az évtizedek során.

Megtanulja, hogyan lehet felismerni, akik ezekben a területeken a legfontosabb befolyásoló tényezők, és hogyan kommunikálják és értékesítik a divatot a kép révén.

Ez a kurzus magában foglalja:

  • A divat és az imázs történetének ismerete.
  • A divat és az imázs változásának társadalmi, kulturális és technológiai mozgatórugói, valamint az, hogy ezekben az iparágakban hogyan működik a marketing.
  • A divat és a kép etikai dimenziói.

Minden héten számos tevékenységen fog dolgozni, egyesítve az egyedi projekteket és a csoportmunkát; ez lehetővé teszi a lehetőségeket arra, hogy önállóan dolgozzanak, valamint együttműködjenek együtt a kurzust végző többi hallgatóval.

A kurzus sikeres befejezése után kap egy Condé Nast eredményességi igazolást.

Ez a kurzus lépésként szolgál a Condé Nast College más, magasabb szintű kurzusaihoz azok számára is, akik tovább kívánják folytatni a tanulmányaikat.

135430_photo-1512436991641-6745cdb1723f.jpg

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

A Condé Nast Főiskola páratlan hozzáférést biztosít az iparág legjobb és legfigyelemreméltóbb elméihez, beleértve a Vogue, LOVE, Glamour, GQ csapatait és számos más Condé Nast címet. A Főiskola emelt helyzetben van, hogy képes legyen összekapcsolni az akadémiai kiválóságot a páratlan kapcsolatokkal a divat- és médiaiparhoz. Ez egyedülálló oktatási környezetet teremt a diákok számára, hogy kibontakozzanak.

A tantárgy eredményei

A tantárgy végére azok, akik kitöltik és átadják az értékelést, megkapják a Conde Nast eredményességi igazolást.

Képes leszel:

  • Mutassa be annak alapvető ismereteit, hogy a divat, az imázs és a kultúra hogyan alakította az ipart az évtizedek során.
  • Határozza meg a kommunikáció és a divat és a kép marketing és módszereit, csatornáit és technikáit.
  • Szerezzen olyan kreatív és gyakorlati gondolkodási készségeket, amelyek kapcsolódnak a divathoz és a kreatív iparhoz.
  • Ismerje fel a divat és az imázs legfontosabb befolyásolóit a múltból a jelenbe.

Tanfolyam továbbítás

A tanfolyam teljes egészében online és hat hétig tart, hetente 4-5 órás online tevékenységekkel együtt, útmutatással és tanácsokat adva az olvasáshoz, nézéshez és hallgatáshoz.

Ki tanít ezen a kurzuson?

A heti tartalmat a Conde Nast College szakértői Conde Nast College szállítja, mint például:

  • Lisa Mann - díjnyertes oktató és vállalkozó
  • Harriet Posner - a divat marketing és márkaépítés szakember és szerző
  • Sara Hassan - divatszerkesztő, stylist és író

És támaszkodjon a legfontosabb iparági bennfentesek - köztük Ben Evans, a British Vogue művészeti koordinátora - szakértelmére.

A tanfolyam interaktív, multimédia-vezérelt és tudományos szempontból szigorú.

Felvételi és belépési feltételek

Ez a tanfolyam ideális azok számára, akik szeretnék kibővíteni tudásukat a divat kommunikációjáról és szeretnének felfedezni egy izgalmas, innovatív tanulási módszert a tudósok és a divatipar szakemberei között.

Belépési követelmények

Ez a kurzus nem rendelkezik akadémiai előfeltételekkel. Úgy tervezték, hogy bárki ki tudja bővíteni a divat kommunikációjának ismereteit, és egy izgalmas és innovatív tanulási módot akar felfedezni a diákipar tudósok és szakértők részéről.

A tanfolyam kezdetén 18 éves vagy annál idősebbnek kell lennie, és jó angol nyelvtudással kell rendelkeznie.

Angol nyelvi követelmények

A tanfolyamra nincsenek hivatalos angol nyelvi követelmények. Ha azonban nem angol hallgató vagy, és az angol nem az Ön első nyelve, javasoljuk, hogy az Academic IELTS pontszáma 5,5 legyen, vagy tudjon angolul ezt a szintet használni, mielőtt megkezdi a tanulmányait. Az Ön felelőssége annak biztosítása, hogy teljes mértékben részt vehessen az angol nyelvű képesítés és képesítés megszerzésében.

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Tovább

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Kevesebb