Hivatalos Leírás

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

A Divat Egyetem minden fontosabb divat-tudományt kínál: drótkötés, mintagyártás, CAD mintagyártás, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötöttáru, üzlet, termékfejlesztés, elõadások, CAD divatáru, gyermekruházat stb.

A legtöbb iskola egy nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatfegyelemben, mint például a varrás vagy mintázás. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni a hozzáféréshez minden A divat témája minden fegyelem!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni

Divatelőadások

Hagyja, hogy a szakértők megtanít a divatipar. Ismerje meg, hogyan híres tervezők kezdték divat dinasztiák. Ismerje meg a kiskereskedelem, branding, az engedélyezés és a marketing, a textilipar, trend előrejelzés, jelmez történelem, színelmélet cserzőüzemekből. Járja érdekes módon a múzeumok és látogasson helyszíni divatipar eseményeket. Mi is ad tippeket, összerakva a divat portfolió alkalmazása egy felső divat iskola.

Egy tipikus UoF divat előadás előnézete

Carmen Marc Valvo Interjú

Csak egy kevés a sok leckében kínálják ebben a Discipline

Törvények védjegyoltalom

Ebben a leckében lesz minden tanulni amerikai védjegy jog arra vonatkozik, hogy a divat, kezdve azzal, ami a védjegye. A divat ügyvéd szakértői megvitatják: mi alapján védett jogi, hogyan lehet regisztrálni a védjegy és a előnyökkel járhat. Azt is megtudhatja, hogy mi a teendő, ha valaki megsérti a védjegye, és a károkat, akkor kérheti a törvény alatt. Ez a lecke kötelező minden tervezők.

Megnyomása Eszközök és technikák

Ez a lecke bemutatja, hogy az eszközök és technikák a szakmailag nyomja a ruhadarabok. Megtanítjuk, hogyan nyomja könnyű és közepes súlyú szövet, hogyan nyomja bársony és bőr, és milyen eszközöket kell használni, és mikor. A legjobb eredményt akkor a különbség a "házi látszó ruhadarab" vs. az egyik, hogy úgy néz ki, szakmailag gyártott.

Eco-Textil

Ez a lecke áttekintést nyújt az Eco textil- és a fejlesztések érdekében tett a világ fenntartható textíliák és a legjobb gyakorlatokat. Ez kiterjed az előrelépés történt a környezeti hatások csökkentését, a termelés, a felhasználás és ártalmatlanítás textíliák, valamint a jövőben a globális divat iparban, mivel továbbra is fejlődik, és egyre inkább környezettudatos és Aware.

A Fashion University sok más érdekes divatelőadást kínál. A UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon kattintva ellenőrizheti.

Kattintson az előfizetéshez

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Fashion - Online Fashion Design School »

This course is On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
189 USD
évente. Ajánlunk egy visszatérő havi előfizetési díj US $ 19,95 havonta.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció