Read the Official Description

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

A Divat Egyetem minden fontosabb divat-tudományt kínál: drótkötés, mintagyártás, CAD mintagyártás, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötöttáru, üzlet, termékfejlesztés, elõadások, CAD divatáru, gyermekruházat stb.

A legtöbb iskola egy nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatfegyelemben, mint például a varrás vagy mintázás. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni a hozzáféréshez minden A divat témája minden fegyelem!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni

Divatművészeti leckék

Online divat rajz, renderelés és illusztráció video leckék segít megvalósítani a terveket, papír, és egy művész belőled! Hogy képes kommunikálni a tervezési ötletek mások kritikus lépés afelé sikeres divattervező.

Egy tipikus UoF divat művészet lecke előnézete

Renderítő álcázás

Tanórák minden készségszintre

KEZDŐ

Függetlenül attól, hogy érdeklődik a tervezése a nők a férfiak, kiskamaszok, csecsemők, kisgyermekek és idősebb gyermekek, minden kezdődik a tanulás, hogyan kell felhívni a divat Croquis. A divat Croquis egy durva vázlatot használt, mint az alapja a divat rajz és bemutatja kissé megnyúlt szám, mint a valós életben test arányait.

Elkezdi tanulni a mastering a "Nő elülső póz" és a "Nő kontraposztos jelent" órák. Ezután próbálja meg felhívni a "Nő Walking Pose" és a női oldalát Back Pose. ". Ezután lépni a "Nő Pihentető Állandó Pose" és a "Női fej, kezek és lábak" órák. Végül válasszon és befejezni 4 további Kezdő leckét érdeklik, vagy hogy úgy tűnik, nehéz, mielőtt a mi közbenső szakasz.

Miután jártasság kezed rajztudás, bátran lépni a számítógéppel segített tervezés (CAD) órák. Megtalálja őket a CAD fegyelem részben. Már lefektetett CAD órákat abban a sorrendben, amit meg kell nézni őket. Kezdje az első leckét, majd tegye a második tanulság, stb

Közbülső

A Köztes Art tanulságok fogja tanítani, hogy kézzel teszik a tervek. Minden lecke tartalmaz egy ingyenes letölthető Croquis sablon és swatch, hogy így kövessék végig az oktató. Azt is megtanuljuk, hogyan kell megtalálni a saját stílusát vonalvezetés. A vonalvezetés stílus "márka" te és határozza meg, kivéve más tervezők. Elsajátítása után legalább 6 mi Intermediate órák lépni a Speciális leckéket.

Haladó

A fejlett Art tanulságok megtanítja, hogyan kell illusztrálni a minták gouache ( "víz festék" vagy "splash" olaszul). Töltse le ingyen divat Croquis számára ezeket a tanulságokat, és kövesse végig a tanító, hogy tökéletes a technika itt bemutatott.

A Fashion University számos, sok órát kínál a Fashion Art-ban. A UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon kattintva ellenőrizheti.

Kattintson az előfizetéshez

Program taught in:
Angol

See 9 more programs offered by University of Fashion - Online Fashion Design School »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
189 USD
évente. Ajánlunk egy visszatérő havi előfizetési díj US $ 19,95 havonta.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment