Read the Official Description

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

A Divat Egyetem minden fontosabb divat-tudományt kínál: drótkötés, mintagyártás, CAD mintagyártás, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötöttáru, üzlet, termékfejlesztés, elõadások, CAD divatáru, gyermekruházat stb.

A legtöbb iskola egy nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatfegyelemben, mint például a varrás vagy mintázás. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni a hozzáféréshez minden A divat témája minden fegyelem!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni


Mi a termékfejlesztés?

Akár érdeklődsz a saját gyûjteményed megtervezéséért vagy egy cégnél való munkavégzésért, mi vagyunk Termékfejlesztés és műszaki tervezés A leckék megtanulják megtanítani, hogyan kezelheti termékének üzleti fejlődését, és megtanítaná Önt a technikai tervezésről, azaz hogyan lehet lakást bérelni, hogyan viselkedjen a ruházati cikkek és hogyan készíthet tech csomagot. Szüksége lesz ezekre a képességekre, hogy sikeres divattervezővé váljon.

Egy tipikus UoF termékfejlesztési lecke előnézete

Tech Pack - Bőrdzseki

Csak egy kevés a sok leckében kínálják ebben a Discipline

Divat Startup 101 - 1. rész - A alapjai

Ez a lecke az első sorozat című Fashion Start Up 101. Az 1. rész-A alapjai, divattervező Kathlin Argiro lesz akkor kezdődött, amelyben meg kell választani a piacon kívánt kategóriát tervezni, majd fedezze fel, hogy a megrendelő az életkor, az életmód és a demográfia. Ő majd végigvezeti különféle forgalmazási csatornákon keresztül értékesíteni a terméket, valamint a fontos dolog, hogy fontolja, mint azok az árak, logó és jogi kérdésekkel, hogy hozhat létre egy sikeres márka.

Részletek Lakások

Ez a lecke bemutatja, hogyan kell felhívni a különböző részletek a lapos vázlatok, hogy lehet használni a nadrág, felsők, szoknyák, ruhák, blúzok, kabátok. Most megtudhatod, hogy a megfelelő típusú markerek használni körvonalakat és varratok, valamint hogyan kell felhívni különböző díszvarrással, gombok és cipzárak. Ez a lecke elengedhetetlen, ha rajz lakások és megteremti tech csomagolásban. Bővítse tudását lapos vonalvezetés megtekintésével más sík vonalvezetés leckéket, hogyan kell felhívni a női lapos Croquis, egy farmer lapos és egy szoknya lapos.

A Fashion University a Fashion Development és a Technical Design számos, sokkal többet kínál. A UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon kattintva ellenőrizheti.

Kattintson az előfizetéshez

Program taught in:
Angol

See 9 more programs offered by University of Fashion - Online Fashion Design School »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
189 USD
évente. Ajánlunk egy visszatérő havi előfizetési díj US $ 19,95 havonta.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment