DJ tanfolyam

Ha Ön szenvedélyes DJ, és szeretnénk, hogy egy profi ez a lehetőség. A DJ kurzus kínálunk az online CPA, célja, hogy bárki, aki szeretne tanulni, hogy egy profi DJ és tanulni mind elméletben, mind gyakorlatban a különböző technikák és stílusok által használt vezető neves DJ.

Ma, a DJ szakma széles körben elismert és keresett profil nem csak a táncparketten és a klub, hanem a koncertek, bulik, felvonulások, fesztiválok, klubok és mindenféle társadalmi események.

DJ a tanfolyam fog szerezni egy szilárd alapot a technikát, és megismerjék (CD-lejátszó) team munka mind az analóg (Vinyl), valamint a kezelése a digitális számítógépes szoftver. Most megtudhatod, hogy a mix CD és Vinyl 2 és 4 lemez. Ismerje meg, hogyan DJ egy online tanfolyam, és hogy a hobbija, hogy profi szinten, amely lehetővé teszi, hogy egy élő csinál, amit szeretsz. Ne várj!

NAPIREND

  1. Történet deejay és tánczene
  2. Történelem, kapcsolatok és alapvető összetevői
  3. Megértése és menedzsment
  4. Keverék és szerkezete
  5. Szoftver Felvétel és szerkesztés

GYAKORLATI TARTALOMJEGYZÉK

Önkéntes edzések kerül sor az audiovizuális eszközök Salduie CPA (Zaragoza) Alapítvány, amelynek célja a kísérletek audiovizuális berendezések kiegészítésére a program tartalmát.

30 további kurzus CPA Online »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
200 Óra
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date