3 TOP UNIVERSITIES = 1 EURÓPAI DOKTORÁT

Minden hallgató az ABMS Svájc Doktori fokozatán kívül a Dąbrowa Górnicza Egyetem (WSB) és a Taras Shevchenko Nemzeti Egyetem (KNU) egyetemi doktora. Az ABMS-t az EFMD EOCCS, a Svájci Nemzeti Oktatási Minőség (EduQua) és az ASIC UK tanúsítja. A WSB egy európai államilag elismert egyetem, és a KNU 200 évvel ezelőtt alapított európai köziskola, és a világ 500 legfontosabb egyetemének közé sorolható.

3 Top európai egyetemek = Legjobb virtuális / online program = 1 Európai doktori fokozat SVÁJC + EU + TOP RANKED 500

Advance Your Szakértelem ABM

Kapcsolatba tanulók és a vezetők, mint te az online doktori képzésekre. Akkor megy, amennyire az elméd elviszi a doktorandusz ABM.

Akadémiai kutatók és oktatók

A doktori of International Management (DBA) jelenti a legmagasabb szintű kitüntetést bármely tudományterületen.

Ez a legmagasabb iskolai végzettsége akkor lehet tanulni ABM Open University. Ha érdekli a folyamatos karriert International Management, akkor ez egy egyértelmű jele annak, hogy van egy érdekel fokozza a megközelítés a nemzetközi világban. Azok a személyek, akik a Master in International Management, vagy bármilyen hasonló területen nyújthat nagy lendületet adott a karrierjük megy a doktori International Management mert bővíti tudásukat és javítja a készségeket, amelyek szükségesek a haladást ezen a területen. Nemzetközi menedzsment egy változatos területen, amely rendelkezik saját jelentőségét, és az emberek, akik kapcsolatban állnak, hogy általában a kormánynak dolgozol infrastruktúra foglalkozó helyi közügyekkel együtt külkapcsolatok. Ezek csak néhány területet, ahol az egyének összefügg International Management lehet találni dolgozik. Amellett, hogy a fent említett karrier lehetőségek sok más munkával kapcsolatos lehetőségeket is találkoznak az utat azoknak, akik a doktor a nemzetközi gazdálkodás. Akkor sem a munka terén a nemzetközi ügyek, vagy megkaphatják kapcsolódó karitatív szolgáltatások. Tulajdonképpen a legfontosabb dolog az, hogy a nemzetközi gazdálkodás egy nagyon hatalmas területen, hogy nagyon szigorú követelményeket, amikor a képesítések. Arra, hogy egy erősebb karrier pályára kell felszerelni magát emelt szintű ismereteket és ügyességi mert különben túlélő a versenyképes forgatókönyvet nagyon nehéz lesz.

Többség számára, akik dolgoznak ezen a területen Mester birtokosai ez azt jelenti, hogy ha megszerzi a Doctor of International menedzsment, akkor biztosan lesz az Ön előnyt a versenytársak és vannak jobb esélyei jelen, hogy a munkáltatók előnyben részesítik a te és ha az ügy, hogy már végez munkát, akkor van jó esélye jelen, hogy támogatni fogja. Ha nem költözik el, hogy továbbra is a doktori terén a nemzetközi menedzsment, akkor meg fogja találni számos iskola, amely mutatja a kompatibilitást a tanulási kapcsolatos követelményeket, de fontos, hogy kellő figyelmet fordítanak a jogosultsági feltételeknek. Gyakorlásához doktori Nemzetközi menedzsment ABM Open University fontos, hogy meg kellett volna Mester ugyanazon a területen egyébként hét éves szakmai tapasztalattal a menedzsment szükséges plusz a Bachelor vagy azzal egyenértékű. A kurzus időtartamát egy év plusz dolgozat azonban erősen ajánlott, hogy érdemes beiratkozott egy jó hírű intézmény, mint ABM, mely az Ön összes releváns létesítményeket, amelyek szükségesek a befejezése a program. Van rengeteg lehetőséget sem lehet kapni beiratkozott, és keményen dolgozik a felettesével vagy használja az online eszközök egyre oktatás. Az online iskola teljes mértékben képes arra, hogy minden hasonló tanulási tapasztalat és persze, hogy van, amit a hagyományos főiskolai és egyetemi. Érdemes inkább, mint egy felsőoktatási intézmény, hogy rendelkeznie kell egy tisztességes akadémiai történelem és persze legyen jó elég megmutatni kompatibilitás a modern követelményeknek. Az ABM Open University lehet ideális választás itt, és azt javasoljuk, hogy a szakemberek, akik szeretnék, hogy folytassák a doktori internetes mérlegelnie kell a tanulmányi program.

Business Administration helyre került a legkeresettebb tanulmány a világon, egy felmérés, amit más egyetemek, azt mutatta, hogy a diplomával rendelkezők Business School keres átlagosan 45.200 $ (NACE fizetési felmérés).

A mi doktori programokat, akkor:

 • Fejleszteni és gyakorlat innovatív kutatási módszerek.
 • Keress a legmagasabb minőségű oktatást.
 • Elérjék a szakértelem közzé tudományos folyóiratban.
 • Legyél sikeres doktori kutató és oktató.

Tudtad, hogy a svájci Management Education helyre került 1 világszerte a World Economic Forum ?, Ha érdekel in Business Administration és azt szeretnék, hogy a jövőben vezető vagy egy jobb helyzetben, akkor meg kell alkalmazni ma tanulni velünk. Minden tanulmányi programok készülnek az Ön számára, hogy képes befejezni belül egy tanév. Tovább

A doktori fog tartani a vezetést, hogy a következő szintre. A mi doktori programokat, akkor:

 • Tanulmányozza és alkalmazza az innovatív kutatási módszerek.
 • Keverjük össze az alkalmazott kutatás és a szakmai gyakorlat.
 • Készülj fel, hogy hatást politika és gyakorlat.
 • Tanuld stratégiák elősegítése hatékonyabb, alkalmazkodó szervezetek, és hozzon létre a pozitív változás.
 • Legyen egy innovatív vezetője a területen.

Tanulmány nyelv: ennek a tanulmányi program tanítják teljes egészében angol nyelven. Jelenleg 4 bevitel évente: januárban, áprilisban, júliusban és októberben

Modulok:

 • Global Management
 • Stratégiai menedzsment és vezetés
 • Projekt Menedzsment
 • Stratégiai Információs Rendszer Elemzések
 • Pénzügyi és számviteli
 • Kutatási módszerek
 • Elektronikus kutatási módszerek
 • Dinamikus weboldalak

Felvételi követelmények:

Időtartam: egy tanév + tézis (szakdolgozat tart 1-4 év)

Oklevél: DBA Nemzetközi Menedzsment

Kor: Minimális életkor 25 év

Korábbi tanulmány: Mester vagy ezzel egyenértékű, vagy 7 éves vezetői tapasztalattal + Bachelor vagy azzal egyenértékű

English szinten: IELTS vagy azzal egyenértékű (csak hallgatók a nem angol nyelvű országokban, illetve a diákok, akik nem tanultak meg angolul beszélő iskola)

Vizsgálat Módszer: Online

Díj: 19.900 Euro

Európai Képesítési Keretrendszer: ez a program megfelel EKKR 8. szint (doktori szint)

Megjegyzés: Tanulmány díj nem tartalmazza alkalmazását és foglalási díjat (ez a garancia Önnek egy tanulmányt hely) 240 euro (egyszeri kifizetés és a vissza nem térítendő).

Program oktatási nyelve:
Angol

96 további kurzus OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
2 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
3,050 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date