Doktori 8. szintű stratégiai menedzsment és vezetői diploma (7. szinttel)

Általános információk

Program leírás

Ez a gyors, 8. szintű doktori fokozat a stratégiai menedzsmentben és a vezetésben a 7. szinttel (amelyet az Egyesült Királyságbeli Qualifi akkreditált) hatékony stratégiák kidolgozására és megvalósítására törekszik az ambiciózusan növekvő szervezetek között. A stratégiai menedzsment az ügyvezetőknek és a vezető menedzsereknek szól, valamint azoknak, akiknek felhatalmazásuk és személyes inspirációjuk van a szervezeti stratégia hatékony vállalati teljesítményre való átültetésére.

A diploma a posztgraduális szintű 8. szinten akkreditált. Ez a képesítés megköveteli a tanulóktól, hogy kritikusan értékeljék, kihívják és szintetizálják a jelenlegi menedzsment eszközök, technikák és modellek széles skáláját. A jelenlegi vezetési koncepciókra és modellekre helyezik a hangsúlyt, amelyek relevánsak a 21. századi üzleti környezet és kontextus szempontjából, és túlmutatnak az anglo-amerikai menedzsment modellek szokásos vizsgálatán.

A stratégiai menedzsment és a vezetői diplomát - 8. szint gyorsított módban - kitöltő tanulók a következőkre léphetnek:

Doktori fokozat egyetemi partnerrel, hogy megvitassák a DBA / MPhil / PhD-hez kapcsolódó kutatási javaslatot vagy közvetlenül a társult szakmában való foglalkoztatást.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations.

London School of Business and Research (LSBR) strives to offer a supportive yet rigorous learning environment to help students reach their potential and successfully achieve their career aspirations. Kevesebb