Read the Official Description

Aston American University olyan doktori doktorjelölteket keres, akik innovatív és eredeti ötletekkel rendelkeznek, akik szeretnék az asztalhoz új érdeklődési területüket felfogni, és új perspektívájukkal felerősíteni a világot.

A doktori (PhD) program szigorú tudományos program, amely tükrözi a tudás szakterületének önálló mesterkedését és az eredeti kutatás sikeres törekvését. Az erőfeszítések megkövetelik az akadémiai fegyelmet, valamint az idő és erőfeszítések jelentős elkötelezettségét. Magában foglalja a figyelemfelkeltett tanulmányt egy adott érdeklődési körzetben, és végül az eredeti munka kutatási erőfeszítéseinek csúcspontja. Aston American University olyan online doktori programokat kínál, amelyek rugalmasak és kényelmesek, és lehetővé teszik a diákok számára, hogy bárhonnan és bármikor dolgozhassanak diplomájukon. Ahogyan a diákok szakmai céljaik elérésére törekszenek, az Aston American University magasan képzett doktori mentorainek egyike személyre szabott és személyre szabott élményt nyújt.

A doktori kutatói PhD program kiterjedt tudományos tanulmányt tesz közzé egy adott tudásterületről, világosan meghatározott célokkal. A hallgatók szorosan együttműködnek professzorukkal, akik mentorálást is nyújtanak a jóváhagyások megszerzéséhez a doktori képzés folyamatának minden egyes szakaszában. A PhD fokozatot szerzetteknek képesnek kell lenniük arra, hogy jelentős szellemi teljesítményt mutathassanak, és tudásuk révén hozzá kell járulniuk a vizsgálati területükhöz. A Doktori Doktori PhD program egy disszertációra összpontosít, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy kiválasszák a kívánt témát, és alaposan megvizsgálják azt. Aston American University a diákok számára egy érdeklődő szakterületre specializálódott vezető professzort ad, és követi a hallgató fejlődését. A doktori témák a következők lehetnek:

  • Vezetés
  • Általános üzleti menedzsment
  • Emberi erőforrás menedzsment
  • vezetés
  • értékesítés
  • Szervezeti menedzsment

A program követelményei: Értekezés

A disszertáció a PhD program egyik lényeges eleme, és a doktori kutatói doktori program minden jelöltjének dolgoznia kell, és be kell nyújtania egy disszertációt. Ez egy hivatalos írásos dokumentum, amely tartós kutatásokat vagy egy fontos szellemi kérdés vizsgálatát jelenti. A disszertációnak önálló erőfeszítésnek kell lennie, amely hozzájárul ahhoz a területhez, amelyben írták. Minden disszertációnak meg kell felelnie a szigorú tudományos normáknak, és szakmailag fel kell készülnie egy reprodukcióra alkalmas és angol nyelven írt formátumban. A disszertációkat a vizsgázó felügyelő professzora és az Aston American University Akadémiai Felülvizsgálati Bizottsága felülvizsgálja és jóváhagyja.

A doktori program a következő négy (4) tanfolyamból áll:

  • RES100 - Kutatás a 21. századra
  • RES7000 - Bevezetés a PhD-be
  • RES7100 - Haladó kutatási módszerek
  • RES7200 - Haladó kutatási módszerek II

Stílus útmutató beszámolókhoz, tézisekhez és disszertációkhoz

A négy (4) kurzus irányítja a hallgatókat a doktori program, a kutatási javaslat és az értekezés különböző részein keresztül. Amikor a diákok a programon keresztül haladnak, az első lépés egy olyan kutatási javaslat benyújtása, amelyet a hallgatók a Disszertáció Bizottság elé terjesztenek. A bizottság megadja a jóváhagyást a megfelelő kiigazítások megtételéhez vagy a szükséges visszajelzésekhez. A hallgatók együttműködnek egy olyan oktató mentorral, aki felügyeli, iránymutatást és segítséget nyújt a folyamathoz. Minden hatodik hónapban a diákok mélyreható online találkozót tartanak az egyetemi mentorral.

A disszertáció a PhD program egyik lényeges eleme, és a doktori kutatói doktori program minden jelöltjének dolgoznia kell, és be kell nyújtania egy disszertációt. Ez egy hivatalos írásos dokumentum, amely a tartós kutatásokat vagy a vizsgálatot egy fontos szellemi kérdésben képviseli. A disszertációnak önálló erőfeszítésnek kell lennie, amely hozzájárul ahhoz a területhez, amelyben írták. Minden disszertációnak meg kell felelnie a szigorú tudományos normáknak, és szakmailag fel kell készülnie egy reprodukcióra alkalmas és angol nyelven írt formátumban.

Az Aston American University minden írásos írásához szabványos formátum és stílus referencia útmutató az APA formázás 6. kiadása. Ezt a kézikönyvet konzultálni kell a formátum, a stílus, a hivatkozási hivatkozás kritériumainak és az összes jelentés, okirat, tézis és disszertáció írásának szabványos meghatározásával.

Hitelkeret átadása más iskolákból

Nincs átutalási engedély.

Tudományos naptár

Aston American University teljes munkaidős doktori (PhD) programja 18-24 hónapot vesz igénybe. A tanfolyamok rugalmas és önképző struktúrán alapulnak, amely lehetővé teszi az egyes hallgatók üzleti és személyes felelősségének kielégítését.

Vizsga rendszer és tanfolyam átadása

A hallgatóknak minden kurzus végén záróvizsga szükséges. A kurzus sikeres lebonyolítása érdekében a záróvizsga minimum 70% -a szükséges.

E-learning rendszer

Az e-learning rendszer online oktatási menedzsment rendszer, amelyhez testre szabott kurzusokat készítenek, ahol a hallgatók és az oktatók kölcsönösen működnek. A kurzus anyagai prezentációkat, olvasmányokat, videókat, feladatokat, kvízeket és záróvizsgát tartalmaznak. A beiratkozást követően minden egyes diák számára egyedi felhasználónevet és jelszót adnak ki az e-learning platform eléréséhez.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Aston American University »

Last updated August 6, 2018
This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
18 - 24 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
11,600 USD
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment