Doktori fokozat a bioregeneratív esztétikában

Általános információk

Program leírás

A bioregeneratív esztétika doktorátusa vegyes módú intenzív e-tanulási program, melyet egy hitelesített és tapasztalt bőrgyógyász felügyel, amelynek célja, hogy növekedjen a Nobel úttörői és innovatív vezetői körében a bioregeneratív esztétikai iparban.

A bioregeneratív esztétika sikeresen ötvözi a biológiai regeneráció mélyreható tanulmányozását és a holisztikus esztétika tudományát. Ez a program ideális kozmetikusok és esztétikusok, valamint azoknak a tudósoknak, ápolóknak, táplálkozási szakembereknek / gyógyszerészeknek és gyógyszerészeknek, akik el kívánják mélyíteni a bőr fiziológiájával kapcsolatos ismereteiket, és kutatni szeretnék a biológiai tudományokon alapuló esztétika legújabb trendeit.

Miért végezzen bio regenarív esztétikai diplomát?

EWAA hallgatóként megtapasztalhatja az újonnan szerzett tudás erejét és az ügyfelekre gyakorolt hatását, a tartalom írásának és a cikkek közzétételének szükségességét konszenzusra kell hozni az eredményekkel kapcsolatban, új módszertanokat vagy megoldási terveket kell kipróbálnia, amelyek egy összetett megoldások halmaza, amelyek megoszthatók a terepen.

Ez a bioregeneratív esztétikus tanfolyam lépésről lépésre eljuttatja Önt a regenerációs tudományok biológiai tudományába történő bevezetéshez, a fiziológián keresztül, amely később felismeri a patofiziológiát és az alapvető megoldásokat az előzetes oklevélben, az ügyfél állapotának elsajátítását és az Ön képzett személyiségének testreszabását. elképzelés arról, hogy miként hozhatunk létre egy megoldást, amely mindent magában foglal, amire szükségük van, vagyis a törékeny és / vagy metabolikus szindróma.

Kutatást végez, és dolgozatot nyújt be, amely a regenerációs tudományok érdeklődési körére összpontosul, és Dr.-tanácsadóvá válik, aki elsajátította a tudományt és alaposan megismerte volna a regenerációs tudományok megoldási modelljét.

Az Ön szakmai döntéseinek elismerése az esztétikai intézkedések legjobb kombinációjának eldöntésekor az ügyfelek számára attól a pillanattól kezdve, hogy visszatérnek és veled maradnak, mint választott esztétikus, az iparág növekedése magasságra hozza a jóváhagyott tudományt és tudás.

Az esztétikus, aki elsajátította a tudományt az ügyfelek aggodalmainak mögött, mindig hozzáadott értéket képvisel és a bajnok vezetője, szemben a nem tudomány által támogatott esztétikusokkal, akiknek nem támogatott állításaik vannak az általuk nyújtott vagy szándékozni kívánt esztétikai megoldások eredményével kapcsolatban. amelyek általában erősen terméktől vagy eszköztől függenek.

Ki kell részt vennie

Bioregeneratív esztétikai mesterek diplomások, kutatók, bőrgyógyászok, háziorvosok, esztétikai ipari vezetők / úttörők, esztétikai tanácsadók, esztétikusok, paramedicinális orvosok, ápolók.

A program célja

Fejleszteni és felhatalmazni a hitelesített szakértőket, kutatókat, úttörőket és vezetőket a bio-regeneráló esztétika, az egészség és a szépség területén a biológiai regeneráló és öregedésgátló orvoslás gyorsan növekvő területének kiegészítése érdekében.

A teljesítés során megszerzett készségek

Magas szintű kutatási készségek a bioregeneratív esztétikai tudományokban, fejlett ipari vezetés, igazgatói készségek a bioregeneratív esztétikai központok működtetéséhez és az esztétikai orvosi eljárások beépítéséhez a meglévő gyakorlatba.

Tanmenet

 • Az integrált rendszer fejlett patofiziológiája
 • A bio-regeneráció fejlett esztétikai farmakológiája
 • Fejlett esztétikai bőrgyógyászat
 • Fejlett fájdalomkezelés
 • Fejlett lézer- és eszköz-alapú tudományok
 • A bőr fejlett fertőző betegségei
 • Speciális foglalkozási veszélyek és sterilizálás
 • Fejlett táplálkozási és életstílus-egyensúly-konzultáció
 • Nemzetközi üzleti menedzsment
 • Fejlett fogyasztói pszichológia
 • Raktározás és logisztika
 • Franchise menedzsment
Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic ... Tovább

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic pharmacology of bio regeneration, pain management, esthetic dermatology and much more. The program is also designed to impart the requisite business management and entrepreneurship skills that are required for Estheticians to be able to successfully operate their business and even progress towards franchising. Kevesebb