Áttekintés

A Szervezetfejlesztési és Fejlesztési Graduate Certificate célja, hogy a tervező szervezetek számára a jövőre szakosodott, releváns és elméleti szakértelmet szerezzen.

A program időtartama alatt a diákok elvárják, hogy feltárják a szervezetfejlesztési elveket és gyakorlatokat, megvizsgálják a szervezeti tervezés, a kultúra és a változás beavatkozásainak elméleti és gyakorlati szempontjait, és megszerezzék és felhasználják azokat a megközelítéseket és kereteket, amelyek a szervezeti stratégiához szükséges kapcsolatokat biztosítják. A program a következő területeken folytatott tanulás alkalmazására összpontosít:

  • szervezeti tervezés, fejlesztés és stratégia
  • szervezeti változási folyamatok
  • rendszerek és a kultúra átalakítása
  • kapacitásépítés, mérés és értékelés

Ki ez

Ez a program tanácsadóknak, elemzőknek, menedzsereknek és gyakorlati szakembereknek szól, akik személyre szabott beavatkozásokat terveznek és adnak ki, hogy segítsék a szervezeteket a pozitív, érdekelt felekkel foglalkozó szervezeti változások vezetésében és végrehajtásában. Azok, akik a hatékony, igény szerinti Szervezetfejlesztési Tanácsadókra vágynak, felszerelni fogják a komplex szervezetekben a stratégiai elemzéshez, döntéshozáshoz és értékeléshez szükséges ismereteket, eszközöket és kulcskészségeket.

A sikeres befejezés után a diplomások a kiválasztott Royal Roads University mesterképzési programjaiban igényelhetnek átutalási hiteleket, a tandíj egy részével lemondanak.

Tanfolyamok

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

ORGD610: Alapítvány beállítása a szervezeti átalakuláshoz

Fókuszálja a szervezetfejlesztés elméleti alapjait és a jövőbeli szervezeti struktúrák kialakítására irányuló felmerülő gyakorlatokat. Megmagyarázza a szükséges ismereteket és cselekvéseket, amelyek szükségesek a szociális intelligencia kialakításához, a kapcsolatok fejlesztéséhez, a rendszerekkel való konzultációhoz és az innováció kultúrájának előmozdításához a szervezetekben. A hallgatók a tapasztalati orientációjú szervezet tervezési projekten keresztül tanulhatnak.

A tantárgy kreditjei: 3.0

ORGD625: Szervezeti felépítés: A pozitív változás folyamatai

Megmagyarázza a hatékony szervezeti változás összetett folyamatait, és olyan gyakorlatokat vezet be, amelyek támogatják a pozitív szisztémás elkötelezettséget. Biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket a testreszabott beavatkozások megtervezéséhez és végrehajtásához, hogy segítséget nyújtsanak a szervezeteknek a pozitív, érdekelt felekkel kapcsolatos szervezeti változások irányításában és végrehajtásában. 3 kredit.

A tantárgy kreditjei: 3.0

ORGD640: Szervezetfejlesztés: Szervezeti egészség és vitalitás támogatása

Fejleszti a stratégiai elemzés, a döntéshozatal és a komplex szervezetek értékeléséhez szükséges ismereteket és készségeket, különös tekintettel a szervezeti egészségre és a vitalitásra. A diákokat olyan megközelítésekre mutatják be, amelyek segítenek a szervezetfejlesztés (OD) és a változási folyamatok érzékeny szándékában, szerepében és fókuszában, valamint hogy megtalálják a legjobban illeszkedni a gyakorlati stílushoz és képességekhez.

A tantárgy kreditjei: 3.0

Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus Royal Roads University »

Utoljára frissítve June 1, 2019
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
10,803 CAD
A tandíj az egész programra vonatkozólag: $ 10,803 (nemzetközi diákok), $ 9,190 (házi diákok).
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
End Date
márc. 19, 2020
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
márc. 19, 2020

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Royal Roads University Campus Tour