Read the Official Description

Áttekintés

A Szervezetfejlesztési és Fejlesztési Graduate Certificate célja, hogy a tervező szervezetek számára a jövőre szakosodott, releváns és elméleti szakértelmet szerezzen.

A program időtartama alatt a diákok elvárják, hogy feltárják a szervezetfejlesztési elveket és gyakorlatokat, megvizsgálják a szervezeti tervezés, a kultúra és a változás beavatkozásainak elméleti és gyakorlati szempontjait, és megszerezzék és felhasználják azokat a megközelítéseket és kereteket, amelyek a szervezeti stratégiához szükséges kapcsolatokat biztosítják. A program a következő területeken folytatott tanulás alkalmazására összpontosít:

  • szervezeti tervezés, fejlesztés és stratégia
  • szervezeti változási folyamatok
  • rendszerek és a kultúra átalakítása
  • kapacitásépítés, mérés és értékelés

Ki ez

Ez a program tanácsadóknak, elemzőknek, menedzsereknek és gyakorlati szakembereknek szól, akik személyre szabott beavatkozásokat terveznek és adnak ki, hogy segítsék a szervezeteket a pozitív, érdekelt felekkel foglalkozó szervezeti változások vezetésében és végrehajtásában. Azok, akik a hatékony, igény szerinti Szervezetfejlesztési Tanácsadókra vágynak, felszerelni fogják a komplex szervezetekben a stratégiai elemzéshez, döntéshozáshoz és értékeléshez szükséges ismereteket, eszközöket és kulcskészségeket.

A sikeres befejezés után a diplomások a kiválasztott Royal Roads University mesterképzési programjaiban igényelhetnek átutalási hiteleket, a tandíj egy részével lemondanak.

Tanfolyamok

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

ORGD610: Alapítvány beállítása a szervezeti átalakuláshoz

Fókuszálja a szervezetfejlesztés elméleti alapjait és a jövőbeli szervezeti struktúrák kialakítására irányuló felmerülő gyakorlatokat. Megmagyarázza a szükséges ismereteket és cselekvéseket, amelyek szükségesek a szociális intelligencia kialakításához, a kapcsolatok fejlesztéséhez, a rendszerekkel való konzultációhoz és az innováció kultúrájának előmozdításához a szervezetekben. A hallgatók a tapasztalati orientációjú szervezet tervezési projekten keresztül tanulhatnak.

A tantárgy kreditjei: 3.0

ORGD625: Szervezeti felépítés: A pozitív változás folyamatai

Megmagyarázza a hatékony szervezeti változás összetett folyamatait, és olyan gyakorlatokat vezet be, amelyek támogatják a pozitív szisztémás elkötelezettséget. Biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket a testreszabott beavatkozások megtervezéséhez és végrehajtásához, hogy segítséget nyújtsanak a szervezeteknek a pozitív, érdekelt felekkel kapcsolatos szervezeti változások irányításában és végrehajtásában. 3 kredit.

A tantárgy kreditjei: 3.0

ORGD640: Szervezetfejlesztés: Szervezeti egészség és vitalitás támogatása

Olyan tudást és készségeket fejleszt ki, amelyek stratégiai elemzéshez, döntéshozáshoz és értékeléshez szükségesek a komplex szervezetekben, különös tekintettel a szervezeti egészségre és vitalitásra. A hallgatókat olyan megközelítésekhez vezetik be, amelyek segítik a szervezetfejlesztés (OD) elgondolkodó szándékait, szerepét és szerepét, és megváltoztatják a folyamatokat, és megtalálják a legjobb gyakorlatot a gyakorló stílusával és képességeivel.

A tantárgy kreditjei: 3.0

Program taught in:
Angol

See 20 more programs offered by Royal Roads University »

Last updated July 16, 2018
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
10,803 CAD
A tandíj az egész programra vonatkozólag: $ 10,803 (nemzetközi diákok), $ 9,190 (házi diákok).
Deadline
Június 4, 2019
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
márc. 19, 2020
Application deadline
Június 4, 2019

szept. 2019

Location
Application deadline
Június 4, 2019
End Date
márc. 19, 2020

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Royal Roads University Campus Tour