Doktori tanúsítvány a szervezet tervezésében és fejlesztésében

Royal Roads University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktori tanúsítvány a szervezet tervezésében és fejlesztésében

Royal Roads University

Áttekintés

A Szervezetfejlesztési és Fejlesztési Graduate Certificate célja, hogy a tervező szervezetek számára a jövőre szakosodott, releváns és elméleti szakértelmet szerezzen.

A program időtartama alatt a diákok elvárják, hogy feltárják a szervezetfejlesztési elveket és gyakorlatokat, megvizsgálják a szervezeti tervezés, a kultúra és a változás beavatkozásainak elméleti és gyakorlati szempontjait, és megszerezzék és felhasználják azokat a megközelítéseket és kereteket, amelyek a szervezeti stratégiához szükséges kapcsolatokat biztosítják. A program a következő területeken folytatott tanulás alkalmazására összpontosít:

  • szervezeti tervezés, fejlesztés és stratégia
  • szervezeti változási folyamatok
  • rendszerek és a kultúra átalakítása
  • kapacitásépítés, mérés és értékelés

Ki ez

Ez a program tanácsadóknak, elemzőknek, menedzsereknek és gyakorlati szakembereknek szól, akik személyre szabott beavatkozásokat terveznek és adnak ki, hogy segítsék a szervezeteket a pozitív, érdekelt felekkel foglalkozó szervezeti változások vezetésében és végrehajtásában. Azok, akik a hatékony, igény szerinti Szervezetfejlesztési Tanácsadókra vágynak, felszerelni fogják a komplex szervezetekben a stratégiai elemzéshez, döntéshozáshoz és értékeléshez szükséges ismereteket, eszközöket és kulcskészségeket.

A sikeres befejezés után a diplomások a kiválasztott Royal Roads University mesterképzési programjaiban igényelhetnek átutalási hiteleket, a tandíj egy részével lemondanak.

Tanfolyamok

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

ORGD610: Alapítvány beállítása a szervezeti átalakuláshoz

Fókuszálja a szervezetfejlesztés elméleti alapjait és a jövőbeli szervezeti struktúrák kialakítására irányuló felmerülő gyakorlatokat. Megmagyarázza a szükséges ismereteket és cselekvéseket, amelyek szükségesek a szociális intelligencia kialakításához, a kapcsolatok fejlesztéséhez, a rendszerekkel való konzultációhoz és az innováció kultúrájának előmozdításához a szervezetekben. A hallgatók a tapasztalati orientációjú szervezet tervezési projekten keresztül tanulhatnak.

A tantárgy kreditjei: 3.0

ORGD625: Szervezeti felépítés: A pozitív változás folyamatai

Megmagyarázza a hatékony szervezeti változás összetett folyamatait, és olyan gyakorlatokat vezet be, amelyek támogatják a pozitív szisztémás elkötelezettséget. Biztosítja a hallgatók számára a szükséges készségeket a testreszabott beavatkozások megtervezéséhez és végrehajtásához, hogy segítséget nyújtsanak a szervezeteknek a pozitív, érdekelt felekkel kapcsolatos szervezeti változások irányításában és végrehajtásában. 3 kredit.

A tantárgy kreditjei: 3.0

ORGD640: Szervezetfejlesztés: Szervezeti egészség és vitalitás támogatása

Olyan tudást és készségeket fejleszt ki, amelyek stratégiai elemzéshez, döntéshozáshoz és értékeléshez szükségesek a komplex szervezetekben, különös tekintettel a szervezeti egészségre és vitalitásra. A hallgatókat olyan megközelítésekhez vezetik be, amelyek segítik a szervezetfejlesztés (OD) elgondolkodó szándékait, szerepét és szerepét, és megváltoztatják a folyamatokat, és megtalálják a legjobb gyakorlatot a gyakorló stílusával és képességeivel.

A tantárgy kreditjei: 3.0

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 16, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
6 hónapok
Nappali
Price
ár
10,803 CAD
A tandíj az egész programra vonatkozólag: $ 10,803 (nemzetközi diákok), $ 9,190 (házi diákok).
Locations
Kanada - Victoria, British Columbia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma márc. 20, 2019
Dates
szept. 2019
Kanada - Victoria, British Columbia
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma márc. 20, 2019
Videók

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Royal Roads University Campus Tour