Áttekintés

Ez a 9 havi, 6 hónapos kevert program megalapozza a vállalkozások és az intrapreneurs alapjait, hogy társadalmi aggodalmaikat és megoldásaikat a szervezeteik szerkezetébe beépítsék. A diákok megvizsgálják a vállalati érték növelésének új módjait, amelyek pozitív társadalmi változásokat tesznek lehetővé szervezeteikben, közösségeikben és a világban.

A bizonyítvány célja, hogy szakembereket állítson fel a posztgraduális szintű alkalmazott és releváns szaktudás terén a társadalmi innovációban egyéni, csoportos és szervezeti szinten. A program a következő területeken folytatódik a tanulás alkalmazására:

  • a társadalmi és környezeti változások ösztönzésének alapjait, miközben előmozdítja az alapvető üzleti célokat
  • kreatív gondolkodás és innováció a gonosz problémák és kihívások megoldásában
  • a társadalmi hatások mérése, értékelése és jelentése
  • a helyi és globális hatások csökkentése
  • tanulás a tervezési gondolkodás, a szervezeti stratégia és a szervezeti kultúra területén
  • gyakorlati változtatási készségeket, köztük az empátia, a csapatmunka és a vezetés

Ki ez

Ez a program az alábbiakra ajánlott:

  • Élénk változás vezetők és képességek, akik szeretnék fejleszteni és méretezik a társadalmi innovációt szervezetükön belül
  • Azok, akik befolyásolni kívánják a pozitív változásokat, és összekapcsolják az innovációt és a vállalkozói gyakorlatokat a közösséggel és a társadalmi fejlődéssel
  • Szervezeti vezetők, menedzserek és változás-döntéshozók, amelyek egyensúlyt akarnak teremteni a pénzügyi és működési teljesítmény között, és átalakítják a társadalmak fontos kihívások megoldására való képességét

A sikeres befejezés után a diplomások a kiválasztott Royal Roads University mesterképzési programjaiban igényelhetnek átutalási hiteleket, a tandíj egy részével lemondanak.

Tanfolyamok

CSIN550: A vállalati társadalmi innováció alapja

Bevezeti a hallgatókat a társadalmi innováció alapjaihoz, folyamataihoz, gyakorlataihoz és stratégiáihoz, valamint vállalati vállalkozást. A mély átgondolás révén a hallgatók megismerik a változási stratégiákat, amelyek magukban foglalják a lágy és kemény erő bevezetését az innovatív lehetőségek előmozdítására, miközben feltárják, hogyan befolyásolhatják formális tekintély nélkül. A tanulók ki vannak téve a szociális és intézményi vállalkozók (vállalkozók), aktivisták, szervezetek és társadalmi mozgalmak kreatív stratégiáinak és tevékenységeinek. A diákok megvizsgálják azokat a személyeket és csoportokat, akik fontos szervezeti platformokon keresztül - fontos szerepet játszanak a pozitív társadalmi változásokban - a piacban, a kormányban, a nonprofit szektorban, és egyre inkább a három szektor között. A tanfolyam során a hallgatók esettanulmányok, legjobb gyakorlatelemzések és releváns olvasmányok segítségével megvizsgálják a társadalmi innovációt.

A tantárgy kreditjei: 3.0

CSIN562: Tervezés gondolkodás a társadalmi innovációért

A szociális innováció gondolkodásmódja olyan módszertan, amely ösztönzi a kreatív gondolkodást és az innovációt a kihívások megoldására. Ez egy együttműködő, emberközpontú megközelítés a világ egyik legsürgetőbb problémájának megoldásában. A tervezési gondolkodás magában foglalja az összetett vagy fogyasztói betekintést a gyors prototípuskészítésben, mindez célja a hatékony megoldásokat blokkoló feltételezések túlszárnyalása.

A tantárgy kreditjei: 3.0

CSIN575: A társadalmi hatás mérése és skálázása

Fókuszál a társadalmi hatás mérésére és jelentésére, valamint a különböző érdekeltek célkitűzéseivel kapcsolatos eredmények azonosítására. Megvizsgálja azt a kérdést is, hogy a társadalmi innovációk hogyan tudják hatékonyan hatást gyakorolni hatásukra ahhoz, hogy elérjék azokat az egyéneket és közösségeket, amelyek hasznára válhatnak innovációikból.

A tantárgy kreditjei: 3.0

ITAI: Bevezetés az akadémiai integritásba

Az Akadémiai integritás tanfolyam bevezetése tanúskodik az akadémiai integritásról és a plágiumról a való életben. Az akadémiai őszinteség és felelősség egyértelmű érzése alapvető fontosságú a jó ösztöndíjhoz, az egyetemi akadémia integritása és az egyetem által megszerzett diplomák függenek a tanár-tanulói tanulás és az értékelési folyamat becsületességétől és megbízhatóságától. Ezért minden diáknak meg kell értenie a csalás, plagizálás és más akadémiai bűncselekmények jelentését és következményeit. Az Akadémiai Integritás kurzus bevezetése hasznos segítséget nyújt az egyetemi integritás politikájának és a hallgatói politikákban felvázolt eljárásoknak

A tantárgy kreditjei: 0.0

Program oktatási nyelve:
Angol

19 további kurzus Royal Roads University »

Utoljára frissítve June 1, 2019
Ez a kurzus Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
6 hónapok
Nappali
Price
10,803 CAD
A tandíj az egész programra vonatkozólag: $ 10,803 (nemzetközi diákok), $ 9,190 (házi diákok).
Deadline
Kérj Információt
6 Months | Blended delivery
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
6 Months | Blended delivery
Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
6 Months | Blended delivery
End Date

Why Study at Royal Roads University ISC

Royal Roads University Campus Tour

How we're different