Read the Official Description

Mi a Fashion University?

A Fashion University nagyon eltérő módon működik, mint a legtöbb divattervezési iskola. Nem számítunk fel külön tandíjat minden egyes osztályra. Ehelyett 24 órás, igény szerinti hozzáférést biztosítunk Önnek minden A mi több száz teljes hosszú video leckét egy alacsony éves előfizetési díjat.

Az UoF óráit kizárólag a divatiskolai professzorok és az ipar szakemberei tanítják, soha nem amatőrök. Pontosan ugyanazokat az előadásokat és "hogyan" bemutatókat látja a legjobb divatiskolák, de merev osztályórák nélkül, kényelmetlen helyszíneken. Ehelyett eldönti, hogy mit, mikor és hol szeretne tanulni.

A Divat Egyetem minden fontosabb divat-tudományt kínál: drótkötés, mintagyártás, CAD mintagyártás, kiegészítők, varrás, divatmûvészet, kötöttáru, üzlet, termékfejlesztés, elõadások, CAD divatáru, gyermekruházat stb.

A legtöbb iskola egy nagy tandíjat számol fel, hogy egyetlen divat tárgyat tanítson egy adott divatfegyelemben, mint például a varrás vagy mintázás. A Divat Egyetemen sokkal kevesebbet fog fizetni a hozzáféréshez minden A divat témája minden fegyelem!

Kattintson ide, ha többet szeretne megtudni

Mi a Draping?

Textúrázó a művészet manipulálni szövet közvetlenül a ruha formáját három dimenzióban. Ez a legkreatívabb módon a tervező fordulni tervezési ötleteit. Most megtudhatod, a művészet izolálása a szakértők.

Egy jellemző UoF Draping lecke előnézete

Asszimetrikus Twist lecke


Tanórák minden készségszintre

KEZDŐ

Ha újak vagytok, kezdjünk a "Bevezetés a ruha öltözékekbe", majd nézzük le a "Draping Basics: Muslin Blocking Marking Pressing" nevű leckét. Ezután próbáld meg a "Bodice Sloper" -t, majd a "Straight Skirt Sloper" óráinkat, majd a "Bustier Bodice" és a "Bodice hercegnő" órákat. Ezután kövesse végig a mi "köpeny ruha" és az "A-vonalú ruha" órák. Fejezd be a mastering a "peremes szoknya Straight Grain Center", "Iga dirndli szoknya" és a "szerelt Torso Sloper" órák, ebben a sorrendben. Ezután abban mozog a mi Intermediate órákat.

Közbülső

A Köztes leckéket megtanuljuk, hogyan kendő tervezési részletek, mint a kaszkád fodros, gomb első és gomb placket lezárások, alakot stílusok beleszámítva a csökkent váll, hercegnő kimonó és peplum és hogyan kell beállítani egy sávos és átváltható gallérral.

Haladó

A fejlett lecke a művészet izolálása elfogultság ruhák, ami személyre szabott sziluettek, összevonása izolálása a minta készítés, hogy tervezzen egy bélelt kabát és még sok más.

A University of Fashion számos, sokszor drámai órát kínál. A UniversityofFashion.com honlapunkon található Lessons lapon kattintva ellenőrizheti.

Kattintson az előfizetéshez

Program taught in:
Angol

See 9 more programs offered by University of Fashion - Online Fashion Design School »

This course is On-line
Start Date
Open Enrollment
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
189 USD
évente. Ajánlunk egy visszatérő havi előfizetési díj US $ 19,95 havonta.
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment