Hivatalos Leírás

EMBA az innovációs vezető

Közelgő Kezdési időpontok október 28., január 6.

Miért ez a program szükséges

A mai 's globális üzleti környezetben minden szervezet részének kell futnia tökéletes összehangolása és a legnagyobb hatékonyság érdekében, hogy megfeleljen az igényeknek által könyörtelen globális versenytársakkal. Ugyanakkor ugyanez a szervezet is képes regenerálni magát keresni merész, új irányokat, amelyek új lehetőségeket kínálnak a motiváció és a növekedés, legyenek azok az új termékkategória, új piacok, új kapcsolatok kiépítésére, új eljárások, vagy az új szervezeti struktúra.Például, szerintem az Apple 's behatolás hordozható MP3-lejátszók a híres iPod volt, ami jelentősen eltér a fő vonalak számítógépes hardver és szoftver, amely mégis sikeresen megtörtént, gyűjtött több mint 90%-os részesedése a piacon MP3 három éven belül az elindítását, prémium áron.

Akiknek ez a program célja,

Online Executive MBA a hangsúlyt az innovációra Leadership célja a fejlett-karrier szakemberek, akik vágynak vezető a vállalatok felé sokkal nagyobb teljesítményt. Arra koncentrálunk, fejlődő vezetők, akik készek és képesek azonosítani, hogy új lendületet, hogy meggyőzze más vezetői érdemben, és átveheti az elkötelezettség és annak biztosítása, hogy a vállalat sikeresen megtörtént.

Célunk az, hogy felkészüljünk a fejlett-karrier szakemberek és vezetők a felső vezetői pozíciókat, és felkészítik őket a siker, minden megszakítása nélkül karrierjét lendületét. Elérni az oktatási cél, hogy egy magasan képzett oktatók, a különböző oktatási eszközöket és technikákat, néhány igen korszerű online tanítás és tanulás alkalmazások, valamint a gondosan kialakított csomag a tanfolyamok szállítjuk koncentrált és rugalmas ütemezés.

Timeline

Vannak tizennégy tanfolyamok: tíz alapítvány tanfolyamok, három szakmai kurzusok köztük egy választott és egy integrációs projekt kidolgozásában elért. Tanfolyamok elvégzése egy hét hetes fix program formátumban. Ha a tanfolyamok vett egy tipikus hét hetes fix program formátumú időtartama az EMBA program két év, öt hónap.

Az online élmény

Ahhoz, hogy maximalizálja a globális tanulási tapasztalat a program a diákok részt vesznek "élő " szemináriumok és / vagy konferenciákon tapasztalt vezetők nemzetközi szervezetekkel. A diákok és a tanárok nem csak a földrajzi határokat, és egy új oktatási tapasztalat, hogy lehetővé teszi a tanulók számára, hogy szerintem a globális perspektíva, miközben dolgozik esettanulmányok és projektek más kollégákkal a világ minden tájáról.

aspx "> Felvételi követelmények

Egyének számára, hogy felvételt nyerjen az Executive MBA innovációs vezető lesz egy egyetemi végzettség és öt év szakmai gyakorlat, két éves vezetői.

Tandíj a EMBA program $ 24,500 CDN. Diákok tandíjat fizetni kurzus-at-a-time vagy részlet.

Program oktatási nyelve:
Angol

6 további kurzus Sandermoen School of Business »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
29 hónapok
Price
24,500 CAD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date