A Európai Képzési része a felsőfokú Econometrics E nézetek szoftver, egyesíti a tanulmány a ökonometria, a praktikum a szoftver E-nézetek, statisztikai csomagot használt ökonometriai elemzés.

EBES Business School SpanyolországNagy jelentőséget tulajdonít, hogy megkönnyítsék a diákok ezt a nagy fegyelem eszköz E-nézetek során a diplomás megoldani a gyakorlati feladatok.

Az automatizált számítás biztosít szerepet az elemzés során ökonometriai modellek és regressziós modellek, heteroszkedaszticitásra, autokorreláció, modellezés vagy bináris regresszorok.

Az elsődleges cél a Department of Business Economics-Finance-EBES, az, hogy a diák iratkozott be a fejlett diplomás képes megfelelni szempontjait ökonometriai elméleti koncepciókat, valamint hogy megszerezzék folyékonyan a jelenlegi szoftver létfontosságú Az ökonometriai területen.

-fixi Of Business EBES Spanyolország- Elkötelezettség az egyik legkeresettebb tanulmányokat a hallgatók, szakemberek a gazdasági világban, akik megtalálják ezen posztgraduális minőségi exkluzív tanulmány vezetett igényes diák.

Kövesse a tutorial tökéletessé EBES, mivel a tanári szakértelem a tutorok, azt eredményezi, hogy a tanuló képes legyen kezelni a felbontás gyakorlati esetben. Economics professzora szakemberek ökonometriai EBES területen, amelynek célja a diplomáját, amelyben a tanuló fejleszt magas ismerete és használata ökonometriai modellek.

EBES módszertan ezen posztgraduális kilenc tanárok több állásfoglalásában elméleti kérdések és gyakorlati problémák a szoftver E-nézetek, és a végső témát, ahol az elméleti fogalmak fogják értékelni a vizsgálatok.

A modul az elméleti tantárgyak tanítják majd a virtuális-technológia campus tanulmányozása révén a diákok a tartalom és a gyakorlati modul lesz letöltésével a gyakorlatokat és feladatokat ellátó véleménye szerint a gyakorlat.

Bár az elméleti és gyakorlati órák egyértelműen különböznek egymástól a felhasznált eszközöket (előadások / gyakorlatok a laptop, tablet vagy eszköz használata), amelyek célja, hogy teljes mértékben kiegészítik egymást a célkitűzések tekintetében. Így az alapvető elméleti részeket bemutatott előadások tárgya lesz rendszeres alkalmazását a gyakorlati órák, az utolsó képzés célja a használatát ökonometriai módszerekkel a számítástechnikában, modellezés és értelmezése gazdasági adatok segítségével gyakorlatok által végzett Eviews programot.

ECONOMETRIA szoftverrel E-Nézetei

A kilenc téma, amelyek kiterjednek a végzős hallgatók, hogy megismerjék a szoftver E-nézetek, amelyek meg kell felelniük a tervezett tevékenységek, amely megkülönbözteti EBES más képzési javaslatokat. Szükséges, hogy a diákok a megfelelő anyagot és így tud végezni a gyakorlatokat.

A végső tervezett téma jegyében konstruktív EBES okoz a tanuló értékelését és annak bizonyítására, hogy felvásárolta a tanulás ökonometriai módszerekkel.

A végzős econometrics + e-Business kilátást EBES School Spanyolország kitűnő virtuális képzésre, ahol tudod megszerezni a szükséges oktatási kezelni a gyakorlati esetekben javasolt a mi módszer és a tutorok. A EBES végzős hallgató haladás econometrics, nem csak tanulmányok regressziós technikák és gyakorlatok a szoftver E-nézetek. Kölcsönhatásba szakértő oktatók, azt szabad kitenni érdekes fegyelem kérdések a fórumokon, és kölcsönhatásba lépnek a különböző országok diákjai.

Ebben a kaland tudás tartott egy intuitív, aktuális, modern virtuális campus, ahol a főhős a képzést, a saját véleménye, és kapcsolatban van a többi diáknak a gazdasági világban keretein belül nemzetközi kapcsolat.

SPECIÁLIS GRADUATE

-ban Felsőfokú EconometricsDiákjaink lesz jogosult a program, aminek következtében végül is az összege alapján a teljesítményt a gyakorlatok során a program.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

4 további kurzus EBES Escuela Business Espana »

Ez a kurzus On-line
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
4 - 6 hónapok
Részidős oktatás
Price
- Ehelyett 3000 € ösztöndíjat csak 799 €
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date