close

Szűrők

Lásd a találatokat

Online Graduális Oklevél Megtekintése

Az online egyetemi bizonyítvány program egy tanulmány formájában nyújtott azoknak, akik szeretnék felfedezni a téma a szakmai vagy egyetemi szinten. Ahhoz, hogy egy online tanúsítványt, általában meg kell töltenie egy előírt számú kurzusok egy adott kérdésben az érdeklődés. Certificate programok általában nagyobb hangsúlyt szakok, különösen az egyetemi szintű. Mi eg… Tovább

Az online egyetemi bizonyítvány program egy tanulmány formájában nyújtott azoknak, akik szeretnék felfedezni a téma a szakmai vagy egyetemi szinten. Ahhoz, hogy egy online tanúsítványt, általában meg kell töltenie egy előírt számú kurzusok egy adott kérdésben az érdeklődés.

Certificate programok általában nagyobb hangsúlyt szakok, különösen az egyetemi szintű. Mi egy online egyetemi igazolást? A hitelesítő adatokat kínálnak a különböző tantárgyak: leggyakrabban témák tudományágak, amelyek jelentős gyakorlati alkalmazások, mint például a mérnöki, orvosi vagy pénzügyi. A gyakori cél vesz részt ezekben a programokban, hogy előmozdítsa a karrier célok megszerzése révén a fejlett tudományos megbízólevél. Minden leendő hallgató egy egyetemi bizonyítványt program általában készít saját maga számára fókuszált vizsgálata a téma kéznél kevés, ha egyáltalán kiegészítő osztályok.

Ezek a programok gyakran vonzó diplomások, akik szeretnék felfedezni további tárgyát azok a szakemberek, akik szerezni tudományos ismeretek szükségesek a fejlődéshez szükséges egy adott szakma.

Egyetemi tanúsítványok különböző díjakat a témában. Tandíj is változik egy intézmény, hogy a következő, így a közvetlen érdeklődés gyakran a leghatékonyabb módját jelenti a megbízható adat.

Karrier lehetőségek potenciálisan keletkező megszerzése egy egyetemi bizonyítványt, sokrétűek, mint a témák állnak rendelkezésre. A tanúsítvány is hozzájárulhat a kezdeti szakaszában egy akadémiai karrierjét. Egyetemi hallgatók, akik bizonytalanok egy tanulmányba lehet találni, hogy célszerű folytatni az ilyen típusú képzések azzal a szándékkal átadó kredit az intézmény 's szak, ha megengedett.A tanúsítványokat is néha segít be egy bizonyos szakmát igénylő dokumentációt, mint például a számítógépes hardver javítás vagy szoptatás alatt.

Az egyetemi bizonyítvány program biztosítja a részletes tudományos vizsgálat tárgyát várhatnánk egy egyetemi diplomát, de gyakran anélkül, hogy az általános oktatási követelmények. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
format_list_bulleted Szűrők
Engineering Institute Of Technology
Perth, Ausztrália

Ennek az egyetemi bizonyítványnak a megszerzése után alapvető ismereteket, készségeket és megértést fog megszerezni az építőmérnöki tudományág kulcsfontosságú egységeiben. Bem ... +

Ennek az egyetemi bizonyítványnak a megszerzése után alapvető ismereteket, készségeket és megértést fog megszerezni az építőmérnöki tudományág kulcsfontosságú egységeiben. Bemutatja továbbá tudományos, matematikai, kontextusbeli tényezőket és tervezési gyakorlati ismereteket - olyan mérnöki alkalmazásokhoz, mint például a "földmérés". -
Egyetemi Oklevél
Részidős
6 hónap
Angol
On-line
 

TIPP! Ha egy oktatási intézményt képvisel, és programokat szeretne hozzáadni a jegyzékünkhöz, itt lépjen velünk kapcsolatba

Kapcsolódó tanulmányi területek