Egyetemi végzettség a paralegalistákban

Általános információk

Program leírás

A Paralegal Intézet lehetőséget kínál Önnek arra, hogy versenyképes élményt nyújtson a Paralegal területen elfoglalt pozíciójának eléréséhez azzal, hogy a Paralegal Studies programban tanársegédet kínál. A Paralegal Continuing Education programokat is kínálunk, amelyek segítenek abban, hogy megőrizze a versenyelőnyt, miközben fejlett karrierlehetőségeket követel.

A Paralegal Intézet további lehetőséget kínál arra, hogy versenyparancsot adjunk a paralegális területen a legjobb elérhető pozíció eléréséért, olyan paralegális programokat kínálva, mint a Paralegal Studies munkatársa.

A hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell a Paralegal Diploma programban leírt kurzusokat, valamint az öt, 15 órás hiteles órát. Az ADPS követelményeinek teljesítéséhez a hallgatóknak 5 általános képzési tanfolyamot kell készíteniük (vagy át kell adniuk a C és jobb kurzusokat teljesítő kurzusok befejezését és kompetenciáját). Az ADPS 60 félév óra és 2700 óra óra, amely magában foglalja az általános oktatás 15 félév óra.

tartam


Nyílt beiratkozást kínálunk a paralegal programokba, így bármikor regisztrálhat. A Paralegal Studies program társult fokozatának befejezése kizárólag az Ön által beállított tanulmányi ütemezéstől függ. Javasoljuk, hogy az órák következetes benyújtását tartsa fenn.A Paralegal Intézet legfeljebb két évet ad Önnek a Paralegal Studies programban./>

Miután a hallgató sikeresen befejezte az alábbiakban felsorolt ​​első 10 kurzust, akkor jogosult lesz a Nemzeti Asszociációs Jogi Asszisztens (NALA) képesítési vizsgára.

Tanfolyam körvonal


Milyen tanfolyamok vannak a társ-fokozattal a Paralegal Studies programban?/>

A következő kurzusok szerepelnek a társ-fokozattal a Paralegal Studies programban. A tanfolyamok egyenként kerülnek kiadásra a tanulás maximalizálása érdekében. A Paralegal Studies program munkatársa összesen 60 hitelórával rendelkezik. Minden tanfolyamot 8 héten belül kell kitölteni.

Egyetemi diploma a paralegalistákban Core tanfolyamok

Kurzusazonosító


Egyetemi diploma a Paralegal Speciális tanfolyamokon/>

Kurzusazonosító


Egyetemi diploma a paralegális általános képzésekben/>

Kurzusazonosító


Oktatás/>


A Paralegal Institute professzora a Paralegal Studies programban összesen 10.950 dollár./>

Összes tandíj


Fizetési tervek/>

  • Teljes Fizetési Terv: Teljesen fizetni a 10.450 $ teljes programárhoz. 500 dollár mentése!
  • Magán hallgatói hitel: Alacsonyabb előlegekkel és személyre szabott feltételekkel finanszírozza oktatását!

Az iskolához kapcsolódó minden akadémiai és pénzügyi kötelezettséget a végleges átírások és diplomák kiadása előtt kell elvégezni.


Pénzügyi támogatás/>

A The Paralegal Institute @ Brighton College programjai a veteránok számára juttathatók el. A Paralegal Institute @ Brighton College számos munkáltatói tandíj-visszatérítési programot, valamint különböző munkaerő-fejlesztési és szakképzési programokat dolgoz fel. Ha többet szeretne megtudni, hogy jogosultak-e ezekre a programokra, kérjük, hívja irodánkat az 1.800.354.1254-es számon.

Proctored vizsgák


Minden társult diáknak két proctorált vizsgát kell tennie egy online proctoring szolgáltatáson keresztül, a ProctorU-nál, amint az adott kurzusokban meg van adva. A vetített vizsga nyitott könyv, és csak a kurzus anyaga, a kurzus forrásai és a személyes jegyzetek használhatók. A diákok nem használhatják a Google-t vagy más online keresési lehetőségeket, hogy a válaszokat a vetített vizsgákon keressék. A proctorált tesztek elvégzéséhez egy webkamera szükséges. Az átutalási krediteket eseti alapon veszik figyelembe, és az alternatív kurzusokat a beiratkozáskor indokolt esetben állapítják meg. Olyan diákok számára, akik nem férnek hozzá egy webkamerához, ellenőrizhetik a helyi könyvtár, a közösségi központok és a szabadidős központok elérhetőségét. Az aktív és a telepített szolgálati tagok katonai oktatási tisztviselő vagy ellenőrző tisztviselő útján kérhetik a proctorációt. Szükség esetén egy átmeneti vizsga személyesen is végezhető egy nem kapcsolt egyénnel, például egy adminisztrátorral, könyvtárosral, tanácsadóval vagy személyi állományban. A személyesen elhelyezett vizsgák a hallgatói menedzser jóváhagyását a vizsga megkezdése előtt jóváhagyják./>

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best ed ... Tovább

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best educational experience and ensuring your ultimate success. Kevesebb