Read the Official Description

Wedding Planner tanfolyam és protokoll

Specializálódtak esküvői tervezés és protokoll

A Wedding Planner pálya jegyzőkönyv és kap a tág értelemben az esküvők és kisebb rendezvények. A vállalkozásoknak ma kell szerezni átfogóbb és konkrét fejlesztési számos esemény, hogy a felmerülő szakmai és személyes szinten tudás társadalmi tevékenységek cégek esküvők és több magán tevékenységet.

Felvásárolja a széles körű ismeretekkel a protokoll a sokoldalúság és alkalmazkodni a számos helyzetben van, hogy szembenézzen a szakemberek, akik kezelni és rendezvényeket szerveznek.

The Wedding Planner tanfolyam és protokoll nem csak megszerezni a tudást bemutató események, hanem kap a képzés kapcsolódik a világ a vendéglátás elsősorban a gasztronómia, a vendéglátás és a bor. Specializálódtak protokoll és esküvőszervező és vált az ágazat szakmai.

Napirend

 • A különböző társadalmi események - A különböző társadalmi események. Esküvő: szervezés és tervezés
 • Átfogó Esküvők szervezése I - A hely, ahol a szertartást ünnepel. Helyszín. Photography. Videó. Esküvői meghívók. Ellátás
 • Átfogó szervezése Esküvők II - Engagement Party. Finanszírozása az esküvő. Esküvői listák. A legénybúcsú. Az esküvői ruhák. A belépés a templomba. Az apró részletek egy esküvő. Megoszlása ​​táblákat. Nászút
 • Átfogó megszervezése Keresztelés - Keresztelés. Az ügyfélkapcsolati. Keresztelő ajándékok. Dressed kitüntetettje. Keresztelés meghívókat. Baustismo listákat. Keresztszülők
 • Átfogó szervezése 1. közösség - Első áldozás. Előkészítése a gyerekek, mielőtt az első közösség. Celebration. A templom. Photography. Emlékeztetők. Meghívókat Első áldozás. Ajándékok, amelyek a kitüntetettje. Hogyan ruhát a gyerekeknek First Communion
 • Jegyzőkönyv esküvők, keresztelők és communions - Jegyzőkönyv esküvő. Jegyzőkönyv a meghívókat. Protokoll az ünnepségen. Jegyzőkönyv a ruha a menyasszony. Jegyzőkönyv a vőlegény ruha. Protocol, ha hordod fejdísszel. Jegyzőkönyv az esküvő listán. Protokoll koszorúslányok takaró. Protokoll a polgári esküvők. Protokoll communions. Jegyzőkönyv keresztelők. Protokoll vendégek
 • Esemény utáni és kíváncsi ötletek - Post esemény: és az utolsó jelentést. Mi a teendő befejezése után egy esküvő. Mi a teendő befejezése után a keresztség és az első közösség. Eredeti ötletek
 • Értékesítési Osztály -. Eseménytípusok igénylő vendéglátó vagy helyreállítása. Osztály eljárásokat. Húsossági eseményeket. Service megrendeléseket. Ellenőrző lista az esemény. Megszüntetése. Jutalékok. Számlázási és gyűjtemények. Az eredmények elemzése az esemény.
 • Típusai események és protokoll -. Eseménytípusok igénylő vendéglátó vagy helyreállítása. Típusú táblák. Lépések a gyülekezési asztal.
 • Menü Engineering -. Összetétele menü szerint a dátum és az esemény. Tanácsok az idő, hogy egy menüt. Mennyiség / közelítő étel és ital adagot egy vendég. Feltételei és követelményei a fejlesztés egy menüt. Engineering menüben. A mérnöki menüben. Foodservice eladási statisztikák. Kiskereskedelmi árak. Értékesítési és számlázás.
 • Borok, párosítás és bemutatása -. Osztályozása borok. Order of Service borokat. Nyitva borosüveg. Hőmérséklet borokat. Serve bor. Általános tanácsok. A párosítás. Megnyitása cavas / pezsgők.
 • A Jegyzőkönyv a Restoration Events -. Megrendelés sor, ha a vendégeket. Rendelje idején szolgáló
 • Egyéb kiegészítő tevékenységek, a rendezvény -. Ons tekercs

Célok

Ennek során protokoll Esküvői Planer és kap, hogy:

 • Ha lesz egy profi a felelős pozíciót a szervezet a társadalmi események és a szűkös kínálat speciális képzés ezen a szinten.
 • Felvásárolja a kulcsfontosságú készségek leginkább szükség van egy felelős beosztásban ezen a területen: hibaelhárítás, a munkaszervezés és a csapatmunka.
 • Ismerje meg a kulcsokat, hogy sikeresen szembe ezt a nagyon fontos nap mindenki számára, mint egy esküvő, az első közösség, vagy a keresztség.
 • Fogalmakat a teljes tervezését és végrehajtását az esemény (átvételtől számított megkötésénél).
 • Ismerje a pontos időt gazdálkodás és a feladatok gyorsan megoldódik az ügy, mind a konyha és a nappali.

Állásajánlatok

A kurzus Wedding Planer protokollt és célja, hogy mindazoknak, akik szeretnének szerezni, javítani vagy frissíteni a képzés ebben a szektorban a speciális képzést, hogy vegye fel a munkát, mint egy esküvő, vagy koordinátor / társasági események, amellett, hogy embereket, akik érdeklődnek a kezdő saját üzleti esküvők / rendezvények.

Program taught in:
Spanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date