Exceltrack BSc az üzleti adminisztráció

Kaplan University Online

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Exceltrack BSc az üzleti adminisztráció

Kaplan University Online

Karrier a menedzsment állnak szinte minden iparágban, mely számos lehetőséget kínál jelöltünk a megfelelő tudás, készségek, és mandátumát. Ha készen áll, hogy előre a karrier menedzsment, megszerezte a diplomát üzleti adminisztráció a Kaplan University ExcelTrack elkészítheti ismeretek és készségek megfelelő a mai versenyképes üzleti környezet.

Ez a program megkapta programadó akkreditációt az Akkreditációs Tanács az üzleti iskolák és programok (ACBSP). ACBSP elősegíti a folyamatos fejlesztés és elismeri kiválóság akkreditációjának üzleti oktatási programok az egész világon.

Program Highlights

A Bachelor of Science in Business Administration program középpontjában segít fejleszteni a tudást és készségeket, hogy legyen hatékony, eredményes vezetője.

Keresztül átfogó tanterv, akkor lehetősége van arra, hogy:

 • Fókuszban a fejlődő kritikai gondolkodás és a kommunikációs készség, és a fejlődő technikai kompetenciák lesz hatékony üzleti vezetője
 • Gain részletes megértése az üzleti funkciók, beleértve az emberi erőforrások, a marketing, termelés, pénzügy, könyvelés
 • Vizsgálja csoportos viselkedés és a tanulmány elkészítésére, csapatépítő és döntéshozó készségek
 • Töltse ki a kidolgozásában elért persze, amelyben bemutatja a képességét, hogy alkalmazza a fogalmak megtanult valós üzleti menedzsment forgatókönyvek

Mik az Karrierlehetőségek?

Akár készül belépő szintű vezetői pozíciót, vagy szeretné, hogy előre a jelenlegi karrierjét, egy ExcelTrack főiskolai diplomát üzleti adminisztráció segíthet jogosult kezelési lehetőségek a különböző területeken, beleértve a marketing, pénzügy, emberi erőforrás, vagy számviteli. A sikeres befejezése a program is az Ön számára a szükséges tudományos alapot, hogy további oktatást követő érettségi szintet.

Tanterv

A ExcelTrack Bachelor of Science in Business Administration áll 168 single-hitel tanfolyamok, valamint egy szakmai és egy kidolgozásában elért tanfolyam (6 kredit). Kurzusok közé tartozik:

 • Vállalati pénzügyek
 • Marketing Research
 • Konfliktuskezelés és a Team Dynamics
 • Operations Management
 • Projektmenedzsment I.
 • Vezetői Információs Rendszerek
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Price
ár
2,200 USD
félévenként
Locations
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt