Exceltrack BSc az információs technológia

Kaplan University Online

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Exceltrack BSc az információs technológia

Kaplan University Online

Technológia-alapú pályára létezik szinte minden iparágban, mely változatos lehetőségeket jelöltünk a megfelelő jogosultságokkal. Ha készen áll, hogy előre a karrierjét az IT, megszerezte a diplomát információs technológia révén Kaplan University ExcelTrack felkészülni a technikai tudás és a kommunikáció, a kritikus gondolkodás és a kreatív képességek szempontjából fontos a modern munkahelyen.

Program Highlights

A Bachelor of Science in Information Technology segít felkészülni a karrier előrehaladása az IT területén. A szak célja, hogy segítsen fejleszteni a szakmai ismeretek IT koncepciókat, eszközöket és módszereket, valamint a legmodernebb technológiák tervezéséhez szükséges információs rendszerek. Tanfolyamok is megtanulhatják, hogyan kell alkalmazni a technikai kompetenciák üzleti problémák megoldására.

Keresztül átfogó tanterv, akkor lehetősége van arra, hogy:

 • Értékelni és alkalmazni a jelenlegi IT legjobb gyakorlatok megoldása során a valós világ problémáinak komplex informatikai környezet
 • Mutassa meg a munkaképesség belül különböző csapatok, és hogy hatékony írásbeli és szóbeli kommunikációs készség felmérése és tervezése informatikai megoldások
 • Hatását értékelni az információs technológia az üzleti folyamatok és az alkalmazandó hatékony és etikus megoldásokat helyi és globális
 • Töltse ki a kidolgozásában elért tanfolyam, amelyben bemutatja a képesség, hogy alkalmazzák az informatikai ismeretek és fogalmak megtanult valós forgatókönyv.

Mik az Karrierlehetőségek?

Akár készül belépő szintű vezetői pozíciót, vagy szeretné, hogy előre a jelenlegi karrierjét, egy ExcelTrack főiskolai diplomát információs technológia segíthet jogosult lehetőségek olyan területeken, mint az adatbázis-kezelő, a hálózati adminisztráció, programozás, weboldal fejlesztés, vagy az információs biztonság . A sikeres befejezése a program is az Ön számára a szükséges tudományos alapot, hogy további oktatást követő érettségi szintet.

Tanterv

A ExcelTrack Bachelor of Science in Information Technology áll 174 single-hitel tanfolyamok, valamint egy szakmai vagy kidolgozásában elért tanfolyam (6 kredit). Kurzusok közé tartozik:

 • Rendszerek elemzése és tervezése
 • Network Security fogalmak
 • Programozási fogalmak
 • Honlap fejlesztés
 • Projektmenedzsment I.
 • IT Consulting készségek
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Price
ár
2,200 USD
félévenként
Locations
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt