Hivatalos Leírás

Technológia-alapú pályára létezik szinte minden iparágban, mely változatos lehetőségeket jelöltünk a megfelelő jogosultságokkal. Ha készen áll, hogy előre a karrierjét az IT, megszerezte a diplomát információs technológia révén Kaplan University ExcelTrack felkészülni a technikai tudás és a kommunikáció, a kritikus gondolkodás és a kreatív képességek szempontjából fontos a modern munkahelyen.

Program Highlights

A Bachelor of Science in Information Technology segít felkészülni a karrier előrehaladása az IT területén. A szak célja, hogy segítsen fejleszteni a szakmai ismeretek IT koncepciókat, eszközöket és módszereket, valamint a legmodernebb technológiák tervezéséhez szükséges információs rendszerek. Tanfolyamok is megtanulhatják, hogyan kell alkalmazni a technikai kompetenciák üzleti problémák megoldására.

Keresztül átfogó tanterv, akkor lehetősége van arra, hogy:

  • Értékelni és alkalmazni a jelenlegi IT legjobb gyakorlatok megoldása során a valós világ problémáinak komplex informatikai környezet
  • Mutassa meg a munkaképesség belül különböző csapatok, és hogy hatékony írásbeli és szóbeli kommunikációs készség felmérése és tervezése informatikai megoldások
  • Hatását értékelni az információs technológia az üzleti folyamatok és az alkalmazandó hatékony és etikus megoldásokat helyi és globális
  • Töltse ki a kidolgozásában elért tanfolyam, amelyben bemutatja a képesség, hogy alkalmazzák az informatikai ismeretek és fogalmak megtanult valós forgatókönyv.

Mik az Karrierlehetőségek?

Akár készül belépő szintű vezetői pozíciót, vagy szeretné, hogy előre a jelenlegi karrierjét, egy ExcelTrack főiskolai diplomát információs technológia segíthet jogosult lehetőségek olyan területeken, mint az adatbázis-kezelő, a hálózati adminisztráció, programozás, weboldal fejlesztés, vagy az információs biztonság . A sikeres befejezése a program is az Ön számára a szükséges tudományos alapot, hogy további oktatást követő érettségi szintet.

Tanterv

A ExcelTrack Bachelor of Science in Information Technology áll 174 single-hitel tanfolyamok, valamint egy szakmai vagy kidolgozásában elért tanfolyam (6 kredit). Kurzusok közé tartozik:

  • Rendszerek elemzése és tervezése
  • Network Security fogalmak
  • Programozási fogalmak
  • Honlap fejlesztés
  • Projektmenedzsment I.
  • IT Consulting készségek
Program oktatási nyelve:
Angol

13 további kurzus Kaplan University Online »

This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
2,200 USD
félévenként
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019