ALL Energy, csak energiát: egy 15 hónapos elsősorban az online MBA program

Az elmúlt 100 évben, a University of Oklahoma elfoglalta a jól látható helyen, nevelése a tanulókat a pályára az energiagazdálkodás területén, különösen a kőolaj és földgáz kezelése. A nagy olajtársaságok, hogy függetlenek szerte az Egyesült Államokban, megtalálja OU diplomások minden szintjén ezek a szervezetek, köztük sok a vezetői szinten. OU földrajzi elhelyezkedése ül a keresztútnál a nagy csővezetékek és csak néhány mérföld az út a vezetők irányított fúrás, így a University of Oklahoma egyedülálló pozíciót kínál MBA olaj és a gáz kezelése.

Ahhoz, hogy elférjen menetrendjei dolgozó szakember az energiaipar, a Emba Energia Program a University of Oklahoma szállítják elsősorban az interneten. Annak érdekében, hogy az erős kapcsolatok között a kohorsz, három face-to-face egyhetes rezidenciák, köztük egy Londonban.

A Emba program célja, hogy hozzon létre a jelenlegi és jövőbeli vezetőit az energiaiparban. A programot kínál az üzleti alapjait kifejezetten szabott energetikai szakemberek, a globális perspektíva az energia, és a végrehajtó karrier coaching, hogy fokozza a vezetői képességek. És elsősorban online szállítás lehetővé teszi, hogy ez bárhol a világon.

EMBA Energia - Vezetés és Nemzetközi származó EMBA Program on Vimeo.

Global Perspective

Az energia iparban egyre inkább globális. A nagyobb gyártók és a fogyasztók különböző részein a világ. Így a globalizáció a kereslet és kínálat, ingadozó árak, és változatos szabályozások és politikák érintik az iparban. Az iparág ellátási lánc gyakran keresztezi a nemzeti határokat és kontinensek. A szerkezet az energetikai szervezetek - NOC, supermajors, független - saját globális következményei, akárcsak a viszonyítási árképzés olaj. Így a vezető az energiaiparban előnyöket jelentősen, amelyek a globális perspektíva.

Executive MBA Energia

Úgy tervezték, együtt az energiaipar, a Emba Energia nyújt világszínvonalú MBA jövő energetikai vezetők, hogy szállítják elsősorban az interneten. Ez lehet a legjobb befektetés, amit valaha tenni a karrierjét.

Mit nyersz a EMBA Program

A EMBA szak kínál egyedülálló képzési program, amely:

  • Minden energia, minden idő: Az energia nem csupán egy speciális hangsúly ez Executive MBA program-ez az egyetlen hangsúly. Természetesen az összes tartalom folytat kizárólag az energia ipar kérdéseket.
  • Rugalmas: kötelezett magánszemélyek folytatni mértékben online, a saját idejében. A program célja időbeosztásukba szem előtt tartva.
  • Gyorsított: Lehetősége van, hogy elnyerjük a Emba 15 rövid hónap tanulmányi és csak három egyhetes rezidenciák.
  • Elismert Minőség: OU Ár College of Business által akkreditált Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB) elismeréseként szigor és jelentőségét.
  • Szakértő-Led: OU toborzott iparág tapasztalt oktatók a EMBA, akik készek, hogy inspirálja és kihívás, azok tájékozott perspektívák.
  • Hálózati fokozó: Develop fontos energetikai ipar közötti kapcsolatok az osztálytársaival, az oktatók és a globális hálózat energia vezetők, akik büszkék arra, hogy OU Alumni.
  • Tapasztalat: A University of Oklahoma több mint ötven éves tapasztalattal előkészítünk egy hajlékony, minőségi oktatás kifejezetten a vezetők és más vezet az energiaiparban.

Finanszírozás

Corporate visszatérítése

Mivel ez a program középpontjában kifejezetten az energetikai vállalatok, a cég fontolóra, hogy teljes vagy részleges tandíj támogatást. Felkészülés kérelmet szponzorációval kérelem vagy a tandíj visszatérítésére a következő fontos lépés. Kérjük, forduljon hozzánk, és a mi energia MBA csapat támogatást nyújt a navigálás ezt a folyamatot.

Pénzügyi támogatás

A University of Oklahoma pénzügyi támogatás Hivatal segíti a diákokat, hogy tájékoztatják ösztöndíj és támogatási lehetőséget elérhető a University of Oklahoma. Kérjük, tekintse meg pénzügyi támogatás, ha érdekel.

Program oktatási nyelve:
Angol
Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Ez a kurzus On-line
Start Date
Contact school
Duration
15 hónapok
Nappali
Price
77,400 USD
Deadline
Contact school
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Jelentkezési határidő
Contact school

Contact school

Location
Jelentkezési határidő
Contact school
End Date
Contact school