Executive MBA energia

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Executive MBA energia

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

ALL Energy, csak energiát: egy 15 hónapos elsősorban az online MBA program

Az elmúlt 100 évben, a University of Oklahoma elfoglalta a jól látható helyen, nevelése a tanulókat a pályára az energiagazdálkodás területén, különösen a kőolaj és földgáz kezelése. A nagy olajtársaságok, hogy függetlenek szerte az Egyesült Államokban, megtalálja OU diplomások minden szintjén ezek a szervezetek, köztük sok a vezetői szinten. OU földrajzi elhelyezkedése ül a keresztútnál a nagy csővezetékek és csak néhány mérföld az út a vezetők irányított fúrás, így a University of Oklahoma egyedülálló pozíciót kínál MBA olaj és a gáz kezelése.

Ahhoz, hogy elférjen menetrendjei dolgozó szakember az energiaipar, a Emba Energia Program a University of Oklahoma szállítják elsősorban az interneten. Annak érdekében, hogy az erős kapcsolatok között a kohorsz, három face-to-face egyhetes rezidenciák, köztük egy Londonban.

A Emba program célja, hogy hozzon létre a jelenlegi és jövőbeli vezetőit az energiaiparban. A programot kínál az üzleti alapjait kifejezetten szabott energetikai szakemberek, a globális perspektíva az energia, és a végrehajtó karrier coaching, hogy fokozza a vezetői képességek. És elsősorban online szállítás lehetővé teszi, hogy ez bárhol a világon.

EMBA Energia - Vezetés és Nemzetközi származó EMBA Program on Vimeo.

Global Perspective

Az energia iparban egyre inkább globális. A nagyobb gyártók és a fogyasztók különböző részein a világ. Így a globalizáció a kereslet és kínálat, ingadozó árak, és változatos szabályozások és politikák érintik az iparban. Az iparág ellátási lánc gyakran keresztezi a nemzeti határokat és kontinensek. A szerkezet az energetikai szervezetek - NOC, supermajors, független - saját globális következményei, akárcsak a viszonyítási árképzés olaj. Így a vezető az energiaiparban előnyöket jelentősen, amelyek a globális perspektíva.

Executive MBA Energia

Úgy tervezték, együtt az energiaipar, a Emba Energia nyújt világszínvonalú MBA jövő energetikai vezetők, hogy szállítják elsősorban az interneten. Ez lehet a legjobb befektetés, amit valaha tenni a karrierjét.

Mit nyersz a EMBA Program

A EMBA szak kínál egyedülálló képzési program, amely:

  • Minden energia, minden idő: Az energia nem csupán egy speciális hangsúly ez Executive MBA program-ez az egyetlen hangsúly. Természetesen az összes tartalom folytat kizárólag az energia ipar kérdéseket.
  • Rugalmas: kötelezett magánszemélyek folytatni mértékben online, a saját idejében. A program célja időbeosztásukba szem előtt tartva.
  • Gyorsított: Lehetősége van, hogy elnyerjük a Emba 15 rövid hónap tanulmányi és csak három egyhetes rezidenciák.
  • Elismert Minőség: OU Ár College of Business által akkreditált Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business (AACSB) elismeréseként szigor és jelentőségét.
  • Szakértő-Led: OU toborzott iparág tapasztalt oktatók a EMBA, akik készek, hogy inspirálja és kihívás, azok tájékozott perspektívák.
  • Hálózati fokozó: Develop fontos energetikai ipar közötti kapcsolatok az osztálytársaival, az oktatók és a globális hálózat energia vezetők, akik büszkék arra, hogy OU Alumni.
  • Tapasztalat: A University of Oklahoma több mint ötven éves tapasztalattal előkészítünk egy hajlékony, minőségi oktatás kifejezetten a vezetők és más vezet az energiaiparban.

Finanszírozás

Corporate visszatérítése

Mivel ez a program középpontjában kifejezetten az energetikai vállalatok, a cég fontolóra, hogy teljes vagy részleges tandíj támogatást. Felkészülés kérelmet szponzorációval kérelem vagy a tandíj visszatérítésére a következő fontos lépés. Kérjük, forduljon hozzánk, és a mi energia MBA csapat támogatást nyújt a navigálás ezt a folyamatot.

Pénzügyi támogatás

A University of Oklahoma pénzügyi támogatás Hivatal segíti a diákokat, hogy tájékoztatják ösztöndíj és támogatási lehetőséget elérhető a University of Oklahoma. Kérjük, tekintse meg pénzügyi támogatás, ha érdekel.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Időtartam és Ár
This course is On-line
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
15 hónapok
Nappali
Price
ár
77,400 USD
Information
Deadline
Contact school
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Norman, Oklahoma
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Norman, Oklahoma
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school