Executive MBA

A 12 hónap KSOU Executive MBA program kifejezetten célja, hogy felkészítse vezetők a készségek és tudás kell, hogy előre a karrierjük. Vezetők törekvő helyzetben a legfelső vezetés, vagy szeretnének fejét az üzleti divíziók, vagy egy egész társaság, a mai 's tudásalapú gazdaság, szükség van egy megbízható alapokat a központi tudományágak of Management, valamint a készségek a vezetés, stratégia és az innováció.

Ez a program felállítja majd a jelölt a szükséges készségeket, hogy hatékony felső menedzsment szakmai, vezető és stratéga, a szükséges készségekkel, hogy a vállalkozások versenyképességének erősítése, és a hatékony interakció menedzsment, mint a stratégiai üzleti partner.

Tanfolyam:

Szemeszter-I

A tantárgy kódja

Tanfolyam címe

Credits

EMB-101

Principles of Management

5

EMB-102

Vezetői gazdaságtan

5

EMB-103

Vezetői számvitel

5

EMB-104

Pénzügyi menedzsment

5

EMB-105

Marketing Menedzsment

5

EMB-106

Human Resource Management

5

EMB-107

Szervezeti magatartás

5

EMB-108

Operations Management

5

EMB-109

Jogi vonatkozású Business

5

&nbsp

Összes félév kredit

45

&nbsp

Szemeszter II

A tantárgy kódja

Tanfolyam címe

Credits

EMB-201

Stratégia Business

5

EMB-202

International Business

5

EMB-203

Leadership & csapat hatékonyságát

5

EMB-204

Vállalkozói tevékenység

5

EMB-205

MIS - Vezetői Információs Rendszerek

5

EMB-206

Sales Management

5

EMB-207

Corporate Finance

5

EMB-208

Szolgáltatások Marketing

5

EMB-209

Projekt-jelentés

5

&nbsp

Project Viva Voce

2

&nbsp

Összes félév kredit

47

* Összes félév kredit (beleértve a Project Report): 92

Tandíj

Nemzeti-R lemezeket.38000 / Tengerentúli indiai 1330USD / International Students-1680 USD (kivéve a regisztrációs díj és alkalmazás feldolgozási díj)

Főbb jellemzők

Nem lenne sok tényező, amely befolyásolja az ember döntését kiválasztása Távoktatási MBA. Akkreditáció, program, minőség és a szigor, ad-e egy hozzáférési az oktatók és a tanteremben tapasztalat (ha van ilyen!), Mind olyan tényezők, hogy az egyik kell, hogy értékelje alaposan, amikor kiválasztunk egy programot.

Egyetem 18 MBA programok által akkreditált diplomát az, elnyerte a Karnataka államban Open University, India egyik premier nyitott egyetemek. A programok célja a néhány legszebb tudományos elmék a menedzsment területén Indiában, és szigorú a Távoktatási MBA és levelezés MBA szabványoknak.Tanórák csapatunk professzorok és a tanárok, az interneten, egy egyedülálló Virtual Classroom platform arra törekszik, hogy az Ön számára a legközelebb a "szokásos" MBA tapasztalat lehetséges levelezés MBA program.

Szintén a vizsgák zajlanak Online, a Proctored Web Proctored Online vizsgák rendszer.

Diákok adják vizsgák egy előre meghatározott időpontban az általuk választott, miközben proctored online az egyetem 's Proctoring személyzet segítségével a diákok webkamera.

Diákok lenne szükség a PC / laptop egy webkamera, mikrofon és hangszórók vagy fejhallgató, valamint a megbízható szélessávú internet-kapcsolat (512K/1MBPS), hogy képes legyen részt venni e vizsgálatok. Ezeket a vizsgákat lehet venni bárhol a világon.

Egy exkluzív Student Support Cell kezeléséért felelős diák lekérdezi stb Posta beiratkozás.

További információ

Karnataka államban Open University egyik tagja a Szövetség az indiai egyetemek (AIU), valamint Commonwealth University Association. Ez is egy elismert tagja Egyetem Távoktatási Tanács (december), Minisztérium HRD, az indiai kormány és állandó tagja az ázsiai Szövetség nyitott egyetemek (AAOU), Peking, Kína 1999 óta. Minden fok KSOU által elismert Távoktatási Tanács, Új-Delhiben.

3 további kurzus Don Bosco University »

Ez a kurzus On-line
Start Date
Július 2020
Július 2020
Duration
18 - 36 hónapok
Részidős oktatás
Price
2,474 USD
A nemzetközi diákok
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date