Executive MBA

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Executive MBA

A 12 hónap KSOU Executive MBA program kifejezetten célja, hogy felkészítse vezetők a készségek és tudás kell, hogy előre a karrierjük. Vezetők törekvő helyzetben a legfelső vezetés, vagy szeretnének fejét az üzleti divíziók, vagy egy egész társaság, a mai 's tudásalapú gazdaság, szükség van egy megbízható alapokat a központi tudományágak of Management, valamint a készségek a vezetés, stratégia és az innováció.

Ez a program felállítja majd a jelölt a szükséges készségeket, hogy hatékony felső menedzsment szakmai, vezető és stratéga, a szükséges készségekkel, hogy a vállalkozások versenyképességének erősítése, és a hatékony interakció menedzsment, mint a stratégiai üzleti partner.

Tanfolyam:

Szemeszter-I

A tantárgy kódja

Tanfolyam címe

Credits

EMB-101

Principles of Management

5

EMB-102

Vezetői gazdaságtan

5

EMB-103

Vezetői számvitel

5

EMB-104

Pénzügyi menedzsment

5

EMB-105

Marketing Menedzsment

5

EMB-106

Human Resource Management

5

EMB-107

Szervezeti magatartás

5

EMB-108

Operations Management

5

EMB-109

Jogi vonatkozású Business

5

&nbsp

Összes félév kredit

45

&nbsp

Szemeszter II

A tantárgy kódja

Tanfolyam címe

Credits

EMB-201

Stratégia Business

5

EMB-202

International Business

5

EMB-203

Leadership & csapat hatékonyságát

5

EMB-204

Vállalkozói tevékenység

5

EMB-205

MIS - Vezetői Információs Rendszerek

5

EMB-206

Sales Management

5

EMB-207

Corporate Finance

5

EMB-208

Szolgáltatások Marketing

5

EMB-209

Projekt-jelentés

5

&nbsp

Project Viva Voce

2

&nbsp

Összes félév kredit

47

* Összes félév kredit (beleértve a Project Report): 92

Tandíj

Nemzeti-R lemezeket.38000 / Tengerentúli indiai 1330USD / International Students-1680 USD (kivéve a regisztrációs díj és alkalmazás feldolgozási díj)

Főbb jellemzők

Nem lenne sok tényező, amely befolyásolja az ember döntését kiválasztása Távoktatási MBA. Akkreditáció, program, minőség és a szigor, ad-e egy hozzáférési az oktatók és a tanteremben tapasztalat (ha van ilyen!), Mind olyan tényezők, hogy az egyik kell, hogy értékelje alaposan, amikor kiválasztunk egy programot.

Egyetem 18 MBA programok által akkreditált diplomát az, elnyerte a Karnataka államban Open University, India egyik premier nyitott egyetemek. A programok célja a néhány legszebb tudományos elmék a menedzsment területén Indiában, és szigorú a Távoktatási MBA és levelezés MBA szabványoknak.Tanórák csapatunk professzorok és a tanárok, az interneten, egy egyedülálló Virtual Classroom platform arra törekszik, hogy az Ön számára a legközelebb a "szokásos" MBA tapasztalat lehetséges levelezés MBA program.

Szintén a vizsgák zajlanak Online, a Proctored Web Proctored Online vizsgák rendszer.

Diákok adják vizsgák egy előre meghatározott időpontban az általuk választott, miközben proctored online az egyetem 's Proctoring személyzet segítségével a diákok webkamera.

Diákok lenne szükség a PC / laptop egy webkamera, mikrofon és hangszórók vagy fejhallgató, valamint a megbízható szélessávú internet-kapcsolat (512K/1MBPS), hogy képes legyen részt venni e vizsgálatok. Ezeket a vizsgákat lehet venni bárhol a világon.

Egy exkluzív Student Support Cell kezeléséért felelős diák lekérdezi stb Posta beiratkozás.

További információ

Karnataka államban Open University egyik tagja a Szövetség az indiai egyetemek (AIU), valamint Commonwealth University Association. Ez is egy elismert tagja Egyetem Távoktatási Tanács (december), Minisztérium HRD, az indiai kormány és állandó tagja az ázsiai Szövetség nyitott egyetemek (AAOU), Peking, Kína 1999 óta. Minden fok KSOU által elismert Távoktatási Tanács, Új-Delhiben.

Utoljára frissítve aug. 2013

Az iskoláról

Don Bosco Global Szia, és üdvözöljük a Don Bosco University Global Center for Online és távoktatás. Alapítva március 29-én 2008 Assam Don Bosco University célja a penész intellektuálisan illetékes, er ... Tovább

Don Bosco Global Szia, és üdvözöljük a Don Bosco University Global Center for Online és távoktatás. Alapítva március 29-én 2008 Assam Don Bosco University célja a penész intellektuálisan illetékes, erkölcsileg feddhetetlen társadalmilag elkötelezett és lelkileg inspirált személyek szolgálatában India és a világ ma és holnap, elmélyültebb holisztikus és személyre szabott oktatás. Ahhoz, hogy ezt az elképzelést, az egyetem igyekszik biztosítani a kiválóságot a tanításban és a kialakulását, minőségi elhelyezések minden egyes diák és folyamatos és folyamatos értékelése minden folyamat a rendszerben. A vibráló campus minisztérium program nyújtása egy kosár "végezte a tanulmányait képességeit és proaktív öregdiák egyesület gyarapítja a minőségi rejlő stílusában működését az egyetem. A Don Bosco Egyesület, és munkájukat az észak-keleti, valamint a többi indiai, is élvezi védnöksége Dr.Manmohan Singh, a jelenlegi miniszterelnök, India, aki szintén MP Assam, és segített a társadalom erőfeszítéseit származó pénzeszközökkel ő MP Helyi Fejlesztési Alap, valamint más állami, nemzeti és nemzetközi vezetők. A Társulat is élvezi speciális tanácsadással státusza van az ENSZ dolgozik szerte a világon vele. Látogasson el Don Bosco UNESCO. UBS működik néhány, a legprogresszívebb elmék indiai Academia tervezésére és segítsük a programok. Akadémiai együttműködést a magánszemélyek, valamint néhány, a Premier intézmények a nemzet lehetővé teszik, hogy a UBS, hogy merítsen az ismeretek, tapasztalatok és szakértelem a következő személyeket. Don Bosco egyetemi végzi programok segítségével University18 online platformot, kihasználva, hogy a legteljesebb, a szállítás online MBA szakok a diákok a világ minden tájáról. Ez diákok szerte az indiai szubkontinens mellett Amerikában, a Közel-Keleten, az Egyesült Királyság, és Afrikában. Elismerés és Akkreditációs Egyetem akkreditációja Az Assam Don Bosco University, állami Private University által létrehozott "A Assam Don Bosco University törvény" a kormány Assam (Nem IX 2009), telt el a Assam állam törvényhozó testület 2009-ben, felismeri a University Grants Bizottság (UGC), India, valamint a Távoktatási Tanács, India (DEC). ADBU is elismert, és tagja a Szövetség a Commonwealth egyetemek, ACU, UK, így ez nemzetközi elismeréséről. Kevesebb